• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiloluyum o yüzden bana aşk yasak!

valla hersey kılo degıl canım senın ıcın gzel olsun hıslerın guclu olsun yeter.illa zayıf kızlar sevılcek begenılcek dıye bı kuralda yok.mısal ben 45 kıloyum.SONUC:2 yıldır erkek arkadasım yok :D

Olsun cnm sen konusma esnasinda kilo aldigini solesen onun tepkisini olcsen belki kilolu bayan seviyodur ben cevrede cok goruyorum kiz tombul erkek tig gibi bnde suan 85 kiloyum esim hic sikayetci degil 68 lik halimi bildigi halde cunku tombis seviyo :)
Yok canim malesef benimki zayif seviyo biliyorum. Ayrica tum muhabbeti kestim aylardir konusmuyoruz simdi dan diye yazamam.

valla hersey kılo degıl canım senın ıcın gzel olsun hıslerın guclu olsun yeter.illa zayıf kızlar sevılcek begenılcek dıye bı kuralda yok.mısal ben 45 kıloyum.SONUC:2 yıldır erkek arkadasım yok :KK70:
Ama bu durum farkli o beni tanidiginda ben 55 kiloydum ve tam 30 kilo aldim. Hic ozguvenim kalmadı.

Cok tesekkurler hepsini yapicam ama o gitmis olabilir coktan..

Canım o gitmiş olabilir. Ama giden kilolarda senden gitmiş olacak. Bende sık sık kilo alıp veren bir kızdım gençliğimde :P Kilo verdiğim zaman bir özgüven patlaması yaşıyordum ki anlatamaaam sana. Senin birazcık hevesin körelmiş aldığın kilolardan. Tez zamanda kurtul o özgüven canavarı kilolarından bak gözlerin ne Ali'ler ne Veli'ler görecek :))

Kalbim seninle, çok pis hırslan başarabilirsin:KK200:

Canım o gitmiş olabilir. Ama giden kilolarda senden gitmiş olacak. Bende sık sık kilo alıp veren bir kızdım gençliğimde :p Kilo verdiğim zaman bir özgüven patlaması yaşıyordum ki anlatamaaam sana. Senin birazcık hevesin körelmiş aldığın kilolardan. Tez zamanda kurtul o özgüven canavarı kilolarından bak gözlerin ne Ali'ler ne Veli'ler görecek :))

Kalbim seninle, çok pis hırslan başarabilirsin:KK200:

Coook tesekkur ederim suandan itibaren diyetyeyim zaten hadi bakalim :)

boy kilo kaç?

Canim kilo bi problem olmamalı sevgide kesinlikle biz esimle aynı kilodaydik evlendiğimde bile ama ben 8 kilo verdim o 3 kilo aldı eskiden bende çok kiloluydum ama gerçekten istersen verirsin canim benim yeter ki Azmet ve erteleme hemen başla pazartesilere bırakma ve kararlara gitmek yerine spora yönel sana herşeyi denemiş bi insan olarak söylüyorum bunu sana

Korse giyersiniz sizi kalın göstermeyen giysiler tercih edersiniz topuklu giyersiniz boyunuz kaldırır belki kiloyu yine aldığınızı anlar ama 30 değil 10 gibi görür yanında da yemez dikkat edersiniz falan diyetteyim biraz aldım dersiniz :S

Back
X