Kım bılır kacıncı mektup bu sana...

qusel

İnci Tanem
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2007
2.697
285
688
39
evet bunu nıye yazmak ıstedım bılmıyorum.. sanırım artık sabırlarım ve umutlarımla bırlıkte bende tukendım, bıttım, ve ınan cok yoruldum...

haksızlık etmek ıstemıyorum daha cok bekleyenlere.
5 yıl oldu melegım. sensız gecen 5 yıl.. oysa hemen anne olucak sana sevgılerın en guzelını verıcektım ama olmadı.. rabbım benı buna layık gormedı.. hem ne demısler. rabbım dağına gore kar verırmıs...

ıcım cok acıyo. hıckımseye bırsey dıyemıyorum. hem kıme derdımı nasıl anlatayımkı. kım anlar benı, kım yanar derdıme benım gıbı.. kım beklerkı senı benım bekledıgım gıbı.. ne ananen ne babannen ne dedelerın.. belkıde baban bıle.. benım kadar ozleyemez hıc kımse senı..

2005 yılında sana aldıgım patıkler hala cekmecede.. hem ben ozamandan buzamana örgüyü ogrendım bebegıme örerım dıye ama hepsı sahıpsız, bır kenara atıldı sımdı..tıpkı hayallerim gıbı..

ne mektuplar yazdım sana.. ne hayaller kurdum.. ne ciciler begendım ama sen hıc bırını bılmek ıcın, gormek ıcın gelmedın.. gelseydın cıcılerını gıyıcektın. ılerdede mektuplarını okutacaktım sana buyudugunde... olmadı...

belkıde hıc gelmıceksın..kım bılır..

ama eger gelıceksen gel artık bebegım.. o kadar hasretızkı sana.. baban ıyıce umutlarını yıtırdı.. sanırım benıde kendıne benzettı.. bız sensız bır hayatı yasamak ıstemezken, hayatımızda sensız hayallere yer verıyoruz artık.. senı ne kadar katarsak planlarımıza sen okdar uzaklastın galıba..

ama sen ıstersen hıc gelme yıne beklıcem ıcımdekı ışık bıtene gozlerımın ferı sönene kadar beklıcem senı.. geldıgınde ıse elımden geldıgınce ıyı bır anne olucam sana.. herseyım kıymetlım melek yavrum sana kavusmadan gıdersem bu dunyadan cennete kavusuruz bekle benı annem olurmu....

Son düzenleme:
oooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffff
diyorum başka da bir şey diyemiyorum çünkü ağlıyorum..........

ıyı geceler melegım annen uyumaya gıdıyo belı cok agrıyo cunku buda senın bu ayda gelmıyecegın demek oluyo sanırım neyse...

Ağlattın beni canım ya :((
Çok duygulandım,söyleyecek söz bulamıyorum.
Allahım en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah . (amin)
Bu mektupları yavrunla sarmaş dolaş okuduğun günleri de görürsün.

offfff seni galiba eniyi bizler anlarız başkada kimsecikler anlamaz .bende gözyaşlarıyla okudum duygularını çünkü aynı duyguları bende 9 yıldır yaşıyorum.beklemek özlemek çok zor .bende miniğime bişeyler almıştım ,örmüştüm ama artık hepsini tektek veriyorum çünkü artık onun giyemiyceğini düşünüyorum.bende düşünürdüm hep evlenicem ve çocuğum olucak ama olmadı .ayrıca 3 meleğimide cennete yolladım .ve hepsinden acıydı .şimdi bıraktım düşlerimi birkenara artık gerçekci düşüneceğim ve gelmesende biryanım seni hep bekliyecek..
arkadaşlar umarım hepimiz birgün bu yazdıklarımızı tebessümle okuruz..

rabbim bu duyguyu tadmak isteyenlere taddirsin insallah..

ama nolur umudunuzu yitirmeyin.. benim candostumu annesi ve babasi tam 18 yil beklemisler.. dile kolay ..18 kocaaaa sene.. ama gelmis sonunda.. rabbim göndermis.. sizlerede gönderecekdir.. beklemek zordur..illaki.. ama sabrin sonu selamettir..

o cennet kokulu meleklerin kokusunu icinize doya doya cekersiniz insallah

ama nolur umudunuzu yitirmeyin.. benim candostumu annesi ve babasi tam 18 yil beklemisler.. dile kolay ..18 kocaaaa sene.. ama gelmis sonunda.. rabbim göndermis.. sizlerede gönderecekdir.. beklemek zordur..illaki.. ama sabrin sonu selamettir..

negüzel yaa 18 yıl sonra işte bunlar ümitlerimize ümit katıyo .herşeyin zamanı var inanıyorum.umarım hepimiz bu mucizeyi biran önce yaşarız..

Ağlattın beni canım ya :((
Çok duygulandım,söyleyecek söz bulamıyorum.
Allahım en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah . (amin)
Bu mektupları yavrunla sarmaş dolaş okuduğun günleri de görürsün.

kıyamam cnm aglama nolur... amin ınsallah hepımızın yuzu bır gun guler:1hug:

off be tam mucıze ...

ah bebegım belım cok agrıyo sanırım gelmedın.. bugun kırmızı gunum ama nolur gelemsınde sen gelk bebegım noolur allahım.... nolur....

olmadı yıne gelmedın az once kırmızı kart gordum bebegım..

ne olacak boyle bılmıyorum.. nereye kadar nezamana kadr boyle gıdecek?? belkıde hep boyle olucak off yıne sıkıldım herseyden..

bebegım dun aksam lutfıye teyzen geldı. manevı kızımla yanı kendı kızıyla bırlıkte.. cıcı annesı oluyorum bıraz :)
okadar buyduku zaman nasıl gectı anlamadım.. o anne dedıkce ben bıttım erıdım bebegım, yüeğim titredi.. manevıde olsa ona duydugum sevgı tam olarak evlat sevgısı olmasada evlat gozuyle bakıyorum ona.. yoklugunda onunla avundum ben 2 bucuk senedır. altını aldım, yedırdım, salladım, koynumda uyuttum. agladı agladım, güldü güldüm.. ama senın yoklugunu ve senı hıc unutamadım.. yerıne senın kadar kımselerı sevemedım sevememde... dün gıbı hatırlıyorum onun dogdugu gunu kulagına yaklasıp melegım ne olur bebegıme soyle cabuk gelsın olurmu onu cok sevıyorum dedıgımı.. ama aradan nerdeyse ıkı bucuk 3 sene gectı hala gelmedın melegım.....

canım benim ya allahım bebegini bekletmeden gönderir inşallah benim bebegim cennette inşallah melegimin kardeşini bekliyorum bende..allahım hepimizin gönlünün muradınıversin....

canım benim yaa inan mektubunu okuyunca içim acıdı...mafoldumben ne güzel de belirtmişsin yavruna özlemini bol bol dua et bende edeceğim sizin için....
allahım bu yolda daha fazla bekletmez inşalah seni ve tüm isteyenleri ...

ben de bende dua edeceğim.ne olur umudunuzu yitirmeyin.

offfff çok üzüldüm çok ağladım ama elimizden dua etmekden başka hiç bişiy gelmez
her duama sizleride katıyorum ayrı ayrı hiç birinizi tanımasamda allahım nolur isteyen
herkese en hayırlı zamanda evlatlarını gönder diyorum..
benim doğumuma az kaldı inş çok değil sadece 6 ay bekledim o bile bana yetti
allah sizlere sabır versin yanınızda olsun yardımcınız olsun umudunuz olsun inş

Umudumu yitirdiğim yerdeyim yine..başa sarıp duruyorum sürekli.derdim kadar olsaydı kuvvetim o zaman başa çıkamazdı belki kasvetim.her ay hüsran her ay gözyaşı.bir umutla bekliyle gidilen doktor,eline negatif gebelik olmadığına dair tutuşturulan bir kağıt parçası o an orada bağıra bağıra ağlamak ve parçalamak istemek ama metanetli olmak durumu.çok acı…….istanbula evlediğimde de gurbetti acıydı hüzündü meğer gurbetin gurbeti varmış aylarca en çok sevdiklerini görememek omuzlarına dayanabilmemek aylarca hasretlik çekmek varmış.birde hiçbir komşunun arkadaşının hiç kimsenin olmadığı yapayalnız bir başına oturup her gün mutlaka ağladığım bunaldığım biraz olsun kafa dağıtabileceğim birileri bir şeyler olamaması…çok ıstıraplı…gitmek istiyor insan bazen nereye olduğunu bilmeden koşmak sokaklarda avazın çıktığı kadar bağırmak…bir çocuk hasreti içimi sürekli burkan.aklıma takıldıkça hırçınlaştıran.sanki o içimde olsa her şeye kafa tutabilecek gücüm olacak gibi sanki o içimde büyüdükçe bende onunla büyüyecekmişim gibi sanki o minik elleriyle parmağımı tutsa o anın her şeye bedel olacağı gibi sanki onunla oyunlar oynasam onun bir gülüşü için Rabbime sürekli şükür etmek gibi sanki………………….her foruma girdiğimde yada internete girdiğimde yanda çıkan reklamlar bebek arabaları beşikler oyuncaklar…giriyorum sürekli sanki hamileymişimde az kalmış gelmesine gibi her ihtiyacına bakıyorum gözlerim yaşlarla yada içim burkularak yüzümde oluşan bir tebessüm belki……………Rabbim Aşkımla dualarımızı adaklarımızı kabul edecek bizi daha fazla ağlatmayacak biliyorum bizim için bir güneş doğacak bizide günahımızla sevabımızla hatalarıyla kusurlarımızla birbirimizin olduğumuz eşimle beni anne baba yapıcak.biliyorum zamanı var her şeyin bedellerin önce ödenmesi gerektiğini çok iyi biliyorummmmmmmmmm.......................................

Offf çok kötü oldum okudukca :gitme:

Allah bütün istiyenlerin dualarını kabul etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Meleklerinize bir an önce kavuşmanız dileğiyle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: mafoldumben

canım benim yaa inan mektubunu okuyunca içim acıdı...mafoldumben ne güzel de belirtmişsin yavruna özlemini bol bol dua et bende edeceğim sizin için....
allahım bu yolda daha fazla bekletmez inşalah seni ve tüm isteyenleri ...

saol cnm allah razı olsun

Back
X