- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
yok canım biri vajinal diğeri idrar yolları benim şu an muzdarip olduğum idrar yolları![]()
Hm tamam anladım şimdi
İdrar yolları iltihabını maydanoz suyu atuyor zaten
Vajinal olanlara da sirkeli su iyi geliyor işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım biri vajinal diğeri idrar yolları benim şu an muzdarip olduğum idrar yolları![]()
Hm tamam anladım şimdi
Vajinal olanlara da sirkeli su iyi geliyor işteKaşıntıyı kesiyor
![]()
içmicem![]()
Hm tamam anladım şimdi
Vajinal olanlara da sirkeli su iyi geliyor işteKaşıntıyı kesiyor
![]()
Ay ben sirkeyi de icicemm sandim:)Sirkeli su ben de kullanırım beni dayanılmaz kaşıntılardan ve enfeksiyon ağrısından kurtaran şey sirkeli su kullanmak taharetteBir de maydanoz kaynatıp içmek
Gayet mantıkı görünüyor
Sirkeli suyu ogrendigim iyi oldu canim ben kronik iltihapliyimolcusu var mi bunun?
Ay ben sirkeyi de icicemm sandim:)
Ehehe cok hossun
Taharette ölcü mesela ben şişe hazırlıyorum 1.5 lt şişenin 3-4 parmaklık bölümüne sirke koyuyorum geri kalanına su koyuyorum :) Yani sirke yakmayacak sekilde :)
Tisikkur ettim zaten icilmeyecekse olcude sorun yok :)))
bunları icat edeceklerine yabancılar once tuvalete su koymayı ögrensinler , gerçi tuvaleti osmanlılardan aldılar tuvaletleri bile yoktu , bırde lavaboyu tıkayıp yüz yıkarlar daha nice pislikleri var oyuzden dıkkat ederseniz butun hastalıklar ordan geliyor adamlar pis bir kere bizim kadar temiz olamazlar...
Evet şu anda oturduğum evde de klozet var, onda da aynı şekilde yapıyorum. Benimki hijyenden daha çok sistitten kaynaklı bir durum. Tuvaletimi tam yapmış gibi hissedemiyorum oturarak yaptığımda.Çok merak ettim evde de mi?