Kekler - Pastalar Kim demiş o büsküvili pasta:):):)

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
356
37
MUTLAKA DENEYİN DERİM COK KOLAY VE BÜSKÜVİ GİBİ DEGİLDE KEK GİBİ OLUYO BÜSKÜVİLER KABARIYOR

1 PAKET PETİBÖR BÜSKÜVİ
1 PAKET KAKOLU PUDİNG
1 PAKET KREMŞANTİ
3,5 BARDAK SÜT
KAKAO

Pudinki arkasındaki tarife göre hazırlıyoruz benimkinde 3 bardak süt yazıyordu.istenirse yarım paket kakolu yarım paket sade büskivide kullanılabilir.pudink sıvakken bi büsküviyi saptulayla pudinge galdırıp diyer 1 büsküviyle yapıştırıyoruz ve tepsiye buişlemi devam ettirerek sıralıyoruz.en son kalan pudingide üstüne koyup dondurucuda sogutuyoruz.buarada kremşantiyi yarım bardak sütle cırpıyoruz.soguyan pastanın üstüne kremşantiyi sürüyoruz.üstüne kako serpip süsleyip tekrar dolaba atıyoruz .1 saat sonra afiyetle yiyoruz.

ıŞDE RESıMLER
dsc00461cwc.jpg

dsc00462f.jpg

dsc00468z.jpg

dsc00469c.jpg

canim dün yaptin heralde...
kaldiysa eger sevabina gönderde bizde sebeplenelim bari... :lepi:
ellerine saglik cok lezzetli görünüyor...

canim dün yaptin heralde...
kaldiysa eger sevabina gönderde bizde sebeplenelim bari... :lepi:
ellerine saglik cok lezzetli görünüyor...

EVT CNM DÜN YAPTIM 1 DİLİM KALDI ODA EŞİMİN SANA YOK::roflol::roflol:COK KOLAY CNM HEMEN KALK YAP MALZEMEN VARSA

ellerine sağlık canım çok güzel ,denicem bu şekilde,yanlız bisküvileri tepsiye ne şekil kaç sıra halınde dızıyosun

ben her zaman yapıyorum bunu ben bisküvileri süte yada suya batırıp üste üste koyuyorum daha yumuşak oluyo...

cnm öylede yaptım ben bu şekildede yumuşacık oluyo ve sütle ıstalıdıgında bu şekildeki gibi kabarmıyo puding büsküviyi kabartıyo bu haliyle bide dene bakalım

anladım tatlım yanı enlemesıne koyyorum:lepi:

evt enlemesine .dizerken sorun yaşarsan büsküvileri dizecegin tesiye cay bardagı koy öyle dizmeye başla büsküviler ona dayanır ama bende böyle bi sorun olmuyo.yapınca resim isterim ha

bisküvileri pudinge batırınca bisküviler kırılmıyomu tepsiye alana kadarCADIARZU

Back
X