- 19 Mart 2017
- 115
- -88
- 96
- 26
- Konu Sahibi Aysetumblr38
-
Haklisinz ama insan kendi duygularndanda emin olamior bazen iste. Oyle bir aciklama felan yapioki hemen uste cikmayi basarior benimde aklim karisior.. bana kizior beni onlardanmi kiskaniosun koskoca evli barkli ne isim olur felan dio
Haklisin ama askim cnm cicim konusmalar degilde hep napiosun nasilsin surekli mesajlar felan. Mesela kizi aramis kiz acmamis oda acsanaa felan yazmis bayagi samimiler iste. İster istemez akli karisior insanin ..Hadi diğer kadınları anladım çıkarsın hayatından, İnsan Kuzeniyle samimi olmaz mı? Sırf kuzeniyle konuştuğu için sapık muamelesi mi yapıyorsun?
Oynadığınız oyunu bilmiyorum sohbet ortamını vs belki oynayanlara göre normaldir o kısmı bilemiyorum, konuşmasından çok konuşmanın içeriği önemli, evli çocuklu kadınlarla ne konuşacak, neyse güven yoksa ilerlemeden ayrıl.
Ama o yazdığı gerçekten kuzeniyse eminsen kuzeni olduğundan bir anormallik yok konuşmasında, akraba olmayanlar için aynı şeyi düşünmüyorum :)Haklisin ama askim cnm cicim konusmalar degilde hep napiosun nasilsin surekli mesajlar felan. Mesela kizi aramis kiz acmamis oda acsanaa felan yazmis bayagi samimiler iste. İster istemez akli karisior insanin ..
Cok kararsizim yine de tesekkurler bende pek umitli degilim acikcasi buyuk ihtimal ayrilirimBana hiç güvenilir biri gibi gelmedi. Bırak gitsin cnm daha iyisini bulursun elbet.
Ergence olmus biraz 'hayatimdan tüm kadinlari cikaricam' demesi. Böyle bisey demeye insan neden gerek duyar ki?
Ayni anda 3 4 kisiyi idare etmicem anlamindami dedi? Eger öyleyse onun kafa yapisi degismez.
Tüm kadinlar hayattan nasil cikar yahu, annesi teyzesi ablasi, örnekteki gibi kuzeni mesela..
Ya bildiğin oyunda sürekli karşılaşıyorduk sonra birbirimizi skyptan ekledik konuşmaya başladık birlıkte oyuna girmeye başladık biraz zaman geçtıkten sonra samimileşmeye basladık birbirimizi kıskanmaya basladık felan :) böyle oldu işte hatta ikimiz uyumlu nick bile yaptık ben mrs zedd yaptım oda mr zedd yaptı :)agar.io oyunundan nasıl sevgili bulunur ya.çok şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?