Kim hakli :(?acill

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aysetumblr38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
115
-88
96
26
Arkadaslar merhaba 2 haftalik bir iliskim var ama fazlasi ile samimiyiz sevgilim benden 2 yas buyuk baska sehirde univ. Okuyor. Biz bir oyunda tanismistik oyunun ismi agar.io . Herneyse tanistik iliskimiz basladi her gun telefonds konusuyoruz mesajlasioruz oyuna girioruz felan. İlk sevgili oldugumuz gun bana hayatindaki butun kizlari silecegini sadece ben olacagimi soyledi. Biraz once baska kizla konustugunu ogrendim teyzesinin kiziymis 28 yasinda evliymis felan ama mesajlarina baktim bayagi samimiydiler teldede konusuolarmis. Bunun uzerine ben sana guvenmistim felan yazdim oda teyzemin kizindanmi kiskanion felan dedi sonra basimin etini yeme cikiom ben yatiom felan dedi bende hicbisey yazmadim ciktim. Daha once de hep evli kadinlarla buyuk kizlarla konusuyordu samimiydi ne zaman sorsam kizsam o benim ablam felan ondanmi kiskanion dio... artik kim hakli kim haksiz cikmaza girdim. Gunlerde mesajlarina felan cevap vermemeyi dusunuyorum hatta ayrilsam mi ne yapicam bilmiorum normal mi onun bu yaptklari? Olgun kadinlardanmi hoslaniosn sen felan dedim artik yani oda sacmalama ablam gibi benim dio. Tek 1 kiside degil birkactane buyuk kadinla konusuo evli cocuklu felan. Oyuna girio bu kadnlarda. Acil cevap bekliorum :(

Ayrıl bence. Ne o hayatından bütün kızları çıkarsın ne de sen bütün erkekleri. hayatınızda onlarla yaşayabileceğiniz birbirinize güvendiğiniz bi ilişkiye yelken aç.

Neden? Sence o kadinlarla samimi olmasinin sebebi ne ? Ben mesajlarinizi at bana dedim kendisi mesajlari gonderdi ama hepsini degil. Sence hangi amacla konusuyor benimle ve bu kadnlarla ? Acaba omu hakli bosunami kiskanclij yapiorumndie dusunuyorum

Bi kadının üçine boşuna kurt düşmez. Bütüb kadınları çıkarcam demiş ve seni rahatsız eden ki sanıyorum o kadınların söylediği kadınlar olduğuna inanmıyorsun. Ayrıl derim. Yani neden bi ilişkiye başlar başlamaz bütün kadınları çıkarıcam hayatımdan denirki. Bana pek sağlıklı gelmedi benim görüşüm. Daha düzgün bi ilişki yaşayabileceğin güvene bileceğin kişilere bak bence.

Haklisinz ama insan kendi duygularndanda emin olamior bazen iste. Oyle bir aciklama felan yapioki hemen uste cikmayi basarior benimde aklim karisior.. bana kizior beni onlardanmi kiskaniosun koskoca evli barkli ne isim olur felan dio

Hadi diğer kadınları anladım çıkarsın hayatından, İnsan Kuzeniyle samimi olmaz mı? Sırf kuzeniyle konuştuğu için sapık muamelesi mi yapıyorsun?
Oynadığınız oyunu bilmiyorum sohbet ortamını vs belki oynayanlara göre normaldir o kısmı bilemiyorum, konuşmasından çok konuşmanın içeriği önemli, evli çocuklu kadınlarla ne konuşacak, neyse güven yoksa ilerlemeden ayrıl.

Haklisinz ama insan kendi duygularndanda emin olamior bazen iste. Oyle bir aciklama felan yapioki hemen uste cikmayi basarior benimde aklim karisior.. bana kizior beni onlardanmi kiskaniosun koskoca evli barkli ne isim olur felan dio

Şimdi karşınızdaki kişiyi bilmiyorum. Sizin anlattığınız kadarıyla şuan yorum yapıyorum. Bana yine söylüyorum sağlıklı gelmedi. Baya etkilenmişsin belli. Bazen yoğun duygulardan doğru kararlar veremiyoruz tam net göremiyoruz. İnşallah düzgün biridir üzülmezsiniz.

Hadi diğer kadınları anladım çıkarsın hayatından, İnsan Kuzeniyle samimi olmaz mı? Sırf kuzeniyle konuştuğu için sapık muamelesi mi yapıyorsun?
Oynadığınız oyunu bilmiyorum sohbet ortamını vs belki oynayanlara göre normaldir o kısmı bilemiyorum, konuşmasından çok konuşmanın içeriği önemli, evli çocuklu kadınlarla ne konuşacak, neyse güven yoksa ilerlemeden ayrıl.
Haklisin ama askim cnm cicim konusmalar degilde hep napiosun nasilsin surekli mesajlar felan. Mesela kizi aramis kiz acmamis oda acsanaa felan yazmis bayagi samimiler iste. İster istemez akli karisior insanin ..

Haklisin ama askim cnm cicim konusmalar degilde hep napiosun nasilsin surekli mesajlar felan. Mesela kizi aramis kiz acmamis oda acsanaa felan yazmis bayagi samimiler iste. İster istemez akli karisior insanin ..
Ama o yazdığı gerçekten kuzeniyse eminsen kuzeni olduğundan bir anormallik yok konuşmasında, akraba olmayanlar için aynı şeyi düşünmüyorum :)

Birde skyp grubu acmis ahmeti sevenler klubu die :D ne kadar kiz oyuncu varsa eklemis hepsiyle ses acip konusurlarmis bide ne konustular bilmiorum bile bayagi huylandim yerim oyun ayagini

Te allam yareppim :kahve:
"Kuzenim yazmış " der gibi....
Hic Kimse hayatından birisi icin kadin /erkek çıkartmaz
Ancak mesafe koyar.
Cok da samimi gelmedi bana arkadaşınız....

Ergence olmus biraz 'hayatimdan tüm kadinlari cikaricam' demesi. Böyle bisey demeye insan neden gerek duyar ki?

Ayni anda 3 4 kisiyi idare etmicem anlamindami dedi? Eger öyleyse onun kafa yapisi degismez.

Tüm kadinlar hayattan nasil cikar yahu, annesi teyzesi ablasi, örnekteki gibi kuzeni mesela..

Ergence olmus biraz 'hayatimdan tüm kadinlari cikaricam' demesi. Böyle bisey demeye insan neden gerek duyar ki?

Ayni anda 3 4 kisiyi idare etmicem anlamindami dedi? Eger öyleyse onun kafa yapisi degismez.

Tüm kadinlar hayattan nasil cikar yahu, annesi teyzesi ablasi, örnekteki gibi kuzeni mesela..

Ehehe biraz odun kafalidir kendisi. Neden oyle birsey dedi bende anlam veremedim ilk gunde hemde .

böyle oyunlarda insanlar geyik yapar en azından ben öyle yapıyordum bekarken herkese farklı isim veriyordum sonra masa da benim için kavga ediyorlardı ki beni görmedikleri halde
arkadaşlarla dalga geçiyorduk
ne günlerdi be
hala anlamam görmediğin birine nasıl güvenir insan ben gözümle gördüğüm halde bir çok insana güvenmem

agar.io oyunundan nasıl sevgili bulunur ya.çok şaşırdım
Ya bildiğin oyunda sürekli karşılaşıyorduk sonra birbirimizi skyptan ekledik konuşmaya başladık birlıkte oyuna girmeye başladık biraz zaman geçtıkten sonra samimileşmeye basladık birbirimizi kıskanmaya basladık felan :) böyle oldu işte hatta ikimiz uyumlu nick bile yaptık ben mrs zedd yaptım oda mr zedd yaptı :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X