kim haklı burda?

ohaaaaa afedersin
sen konuşma bence ama eşin konuşacaksa konuşsun boşver
anne gene de.. nasıl anneyse gerçi...

Ben knusmyrum madem bizi evdn çıkarcktı nden yanına aldırdı.ben bukadar masrafı boşa yaptm ozman.maddi manevi zarar geldi.laflarnı gectm suan inanki ayak basmycgm bi evde oturcm nye?bunlar yüzündn

Ben knusmyrum madem bizi evdn çıkarcktı nden yanına aldırdı.ben bukadar masrafı boşa yaptm ozman.maddi manevi zarar geldi.laflarnı gectm suan inanki ayak basmycgm bi evde oturcm nye?bunlar yüzündn
boşver canım
azıcık aşın kaygısız başın olsun
ileride daha iyi bir eve çıkarsınız inşallah...

insan ailesiyle ilgili ne söylerse söylesin başka bi insanın kötü bişey söylemesini yediremez. Aynı şeyleri düşünüyo olsaydın bile daha ılımlı söyleseydin keşke. çünkü ana-oğul birbirine dediklerini unutur ama seninkiler unutulmaz.

Canim konularini takip ediyorum durumunuzu olaylari anlattigin kadari ile biliyorum keske ölusune bile gitmen demeseydin cunku bence cok agir bir cumle buyukluk yap ve sus artik zaten eviniz oldu tasiniyorsunuz yada tasindiniz tam bilmiyorum ama ne yaparlarsa yapsinlar rl esinin ailesi onlar guzelim adam sana annemle yasayacaksin vs demiyorki artik ailesi hakki da yorum yapma ve esinden ozur dile:KK14:

Yani ben de gitmezdim seboş. Hatırlar mısın topikte konuşurken size sorardım bayrama gideceğim zaman “ne alayım?” diye.

En son onlar bana geldi. 2 aile.. ikisi de eli boş. Birleşip 1 kilo kuru pasta dahi almamışlar.

Ben işe başladım annemlere gidecekler huylarını bildiğim için eşime dedim pasta falan al giderken bunlar almış gibi olsun diye..

Sonrasında yazdım bunu bir yere. Geçen eşime dedim. “Keşke daha önce gelselermiş yengenler ( en son çocuk olunca gelmişlerdi) gelirken eli boş gelmek lazım demek ki, demek ki bir şey almamak lazım. Ben de boşuna kasıyormuşum kendimi çocuklara falan hediye diye, bundan sonra ben de almayacağım” didimmm…

Çıt yok..

işte böyle insanlarla aile akraba olmaya çalışıyoruz yaa yazık bize

kesinlikle haklısın. 3 yıl kafamın etini yedi kv çocukta çocuk diye bende çalışıyordum istemedik. sonra ikizlerime hamile kaldım aramadılar bile doğum yaptım 9 aydır 1 saat görmemişlerdir. nekadar acı değil mi? oyüzden memleketten geldiklerinde ne yapacam bilmiyorum. aynı binadayız! eltimlerde aynı eşimle arama girmeye çalışıyorlar hep. hatta kaynım eşime mutsuzsan ayrıl sana köyden kız bulalım bile demiş. ne hakla diyorsa eşim şuan konuşmuyor abileyle!

söyleyene değil de dinleyene bulurum suçu.çok begeniyorsa köyden kızları sana alalım deseydi

işte böyle insanlarla aile akraba olmaya çalışıyoruz yaa yazık bize
Boş ver daha iyi ya.

En azından biz de adım attıkları kadar yaklaşırız. Ben kesinlikle milimetrik adım hesabı yaparım burada. Bunu da eşimin gözüne sokarım. Aynen de dedim: 2 ev birleşip 1 kg kuru pasta alamamışlar. Evde çocuk var insan 1 tl ye çikolata alır verir çocuğun eline.

Boş ver daha iyi ya.

En azından biz de adım attıkları kadar yaklaşırız. Ben kesinlikle milimetrik adım hesabı yaparım burada. Bunu da eşimin gözüne sokarım. Aynen de dedim: 2 ev birleşip 1 kg kuru pasta alamamışlar. Evde çocuk var insan 1 tl ye çikolata alır verir çocuğun eline.

köyde değilmiydi onlar köyden gelirken en azından tarhana getirselermiş ki boş gelmemiş olsunlar.çok fena.hiç tatlı canımızı üzmeyelim

Canim konularini takip ediyorum durumunuzu olaylari anlattigin kadari ile biliyorum keske ölusune bile gitmen demeseydin cunku bence cok agir bir cumle buyukluk yap ve sus artik zaten eviniz oldu tasiniyorsunuz yada tasindiniz tam bilmiyorum ama ne yaparlarsa yapsinlar rl esinin ailesi onlar guzelim adam sana annemle yasayacaksin vs demiyorki artik ailesi hakki da yorum yapma ve esinden ozur dile:KK14:

Inanki ben fazla knuşmyordum ama artık tak etti ya.yaşadklarm çok agır.bu benim susmuş halim.arada esm olmasa aile birbirine girmşti.
Ama evet yinede dmemem lazmdı.ya nasl sakin olabilirim ki.

köyde değilmiydi onlar köyden gelirken en azından tarhana getirselermiş ki boş gelmemiş olsunlar.çok fena.hiç tatlı canımızı üzmeyelim
Aynen ya. Şehirde ama köye çok yakınlar. Artı her şeylerini kendi yapıyorlar. Yufkalarına kadar, yıllık salçaya kadar.

Ben de perişan oldum kaç yıldır bayramda onu mu alsam bunu mu alsam diye. Ohh be rahatladım resmen böyle olunca..

Aynen ya. Şehirde ama köye çok yakınlar. Artı her şeylerini kendi yapıyorlar. Yufkalarına kadar, yıllık salçaya kadar.

Ben de perişan oldum kaç yıldır bayramda onu mu alsam bunu mu alsam diye. Ohh be rahatladım resmen böyle olunca..

evet biliyorum anlatıyordun, hatta yiğenler felan kocandan para istiyordu.çok iyi olmuş.boş boş git bakalım nasılmış

0
[QUdicikcikcik, post: 36555234, member: 576270"]Merhaba arkadaşlar.
Ben size birşey danışmak istiyorum.
Dün eşimle eve gelirken yolda,konu kv ile kp.açıldı.

Ben dedm asla ama asla ölüsüne bile gitmem bu evden çıktıktan sonra.1.5 ay önce bna iftira attı bu kv.esim isten izn alip eve gelp annesyle baya tartıştı anneside kendine yediremyip bu evden gt dedi.eşm iyice snrlendi.o gün bugndür biz bu evde fazla durmuyoruz ev aryduk.
Neyse eşmde ailesyle bidaha knuşmycgnı söyledi.
Ozmanlar yne aynı cümlemi söyldm
Ama dün cok üzüldüm.
Bna sende aynı ol onlardan farkın kalmasn sende beni arada bırak dedi.
Ben senin ailene asla böyle knusmazdm(evet konuşmaz) seni üzmemek için.
Dün baya knuştm ailesyle.
Cevap vermedi ama çok üzüldügü belliydi.
eve geldk.çok sus pus oldu.ben daha üstne gtmedm.
Ama ne bileym ya.çenem durmadıki.[/QUOTE]
Esin hakli.ne olursa olsun onlar onun ailesi ve uzerinde hakki var. Bazen buyuklerin karsisinda sessiz kalmak lazim. Seni cok uzdulerse allaha havale et. Esini uzme

Back
X