• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim hakli, kim haksiz.. Bi bakarmisiniz ?

Sevgilimle suan ayriyiz ama barisma asamasindayken asamadigimiz bi engel var ..
3 sene universiteye gitmemi istemior. Resmen ya o ya ben der gibi bi tavri var, okulunu seciosan ben yokum dio.. 3 sene daha bekleyemem dio ! Biz 3 senedir birlikteyiz ve cokta yiprandi iliskimiz bu dogru, bu yuzden dha fazla bekleyemem dio.. Ama bencillik deilmi benm hayallerimi gerceklestirmeme neden mani olmak istio ne var bunda, beni olumune seven bi insan 3 sene daha bekleyemem diye bi omur kaybetmeyi goze alio.. Bu mu ask ? Boyle soyeldigimde ise, sen neden okuldan vazgecmeyip beni kaybetmeyi goze aliosun dio.. Anlamiorum kim hakli kim haksiz ! Sizlere soruorum kim hakli kim haksiz ve bu durumda ne yapmak gerek ?

Bu soruyu bize sorman bile hata,kararını okuldan yana kullanman gerekirdi hem de tereddütsüz.

afedersin ama yuh...

aiLene üzüLüyorum ben,sen o kadar emek ver okut,yıLLar sonra kızın geLsin ''sevgiLim okumamı istemiyor'' vs desin.bunu yapmak istermisin aiLene.

sana önerim,seninLe iLgiLi konuLara bu kadar karışmasın sevgiLin

benim sevgiLimde bir ara okuLumun semti tehLikeLi oLduğu için böLüm değiştirmemi yada önümüzdeki sene hazırLanmamı istedi ama direk ayrıLıkLa tehtid ettim,e korkunca vazgeçti hatta şimdi ''biran önce okuLunu bitir,iyi bir yere geLde bu kadar şeyi çektiğine değsin'' diyor.

kesinLikLe tavrını koy,aLttan aLırsan bu konuya karışmaya hakkı var gibi hisseder

Bu durumda tavri o mu koymus oluo benmi bilmiyorum ama.. Dun gece yollarimizi tamamen ayirdik.. Artik herkes kendi yolunda. 3 sene neki gelip gecer dedim, ama nafile.. Hayirlisi olsun...

tabiki de sen haklısınn amann canımm sakın okulunu bırakayım deme bölelerini bilirim baştan böle derler sonradan onun için herşeye katlanırsın okulundan vazgeçersin sonunda seni ortada bırakır olan sana olur bi arkadaşımın sevgiliside öle diyodu kızın dışarıya puanı yetiyodu yazdırmadı dışarıyı sonradan bıraktı kızı kız okuyamadığıyla kaldı bölelerine güven olmaz bence zaten aklı başında olan biri olsa ya okul ya ben demez

'' Biz 3 senedir birlikteyiz ve cokta yiprandi iliskimiz bu dogru''
Zaten ilişkiniz cok yıpranmışsa bırak gitsin derim...
Yaşananlardan dolayı bu zor olabilir ama OKURSAN HAYATA ATILIRSAN GÜÇLÜ ADIMLARLA Ondan COk daha seni mutlu eden birini , Çok daha kültürlü birini seni el üstünde tutan birini bulabilirsin
İYİ Mdüşün Canım...
İlerde GÜÇLÜ KENDİ AYAKLARININ ÜSTÜNDE DURAN bir kişilik sahibi ol...

Bu durumda tavri o mu koymus oluo benmi bilmiyorum ama.. Dun gece yollarimizi tamamen ayirdik.. Artik herkes kendi yolunda. 3 sene neki gelip gecer dedim, ama nafile.. Hayirlisi olsun...

Geçer canım Geçer kim ne acılar çekmiyor ki...
3 sene mi can yakacak?
Evet haklısın yakacak ama emin ol ki bu yaşıcağın acıları ilerde okumuş güçlü bir kadınken hayatta hiç biini hissetmeyeceksiin gülüp geçeceksin!!!

aynı durum benin başıma geldi hatta burda okul mu evlilik möi diye konu açtım
mantıklı düşününce seven adam bi okul için vazgeçer mi diyor insan ve doğru kararı veriyor
sen hiç taviz verme böyle bi konudan ötürü seni yarı yolda bırakacaksa zaten bırak gitsin
sevgilim evlenmek istedi bnm okulum var daha 3 yıl sonra dedim
ama ayrılırım beklemem falan demedi seviyosa demez zaten insan ne olursa olsun sevdiğinden vazgeçmez die düşünüyorum ne engeller çıkıyo insanların karşısına okul eğitim bi engel olarak görülmemeli
sanırım ayrılmışınız hakkınızda hayırlısı olsun artık

sakın sakın sakın!üniversiteyi bırakma!senden böyle bir şey istemeye asla hakkı yok!bırak ne halı varsa görsün!böyle bir şeyi nasıl söyler?nasıl ister?!seni zerre düşünmüyor mu bu cocuk!aman diyim,sakın kanma ona!okulunu oku diplomanı al..bu cocuktan da biran önce kurtulmaya bak bence..böyle bir teklif böyle bir secim yaptırılır mı yaa!!sınır oldum!!!

Back
X