- Konu Sahibi lay_lay_lom
Senin geleceğini düşünmeyen kendini düşünen bencil bi adamla işin ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilimle suan ayriyiz ama barisma asamasindayken asamadigimiz bi engel var ..
3 sene universiteye gitmemi istemior. Resmen ya o ya ben der gibi bi tavri var, okulunu seciosan ben yokum dio.. 3 sene daha bekleyemem dio ! Biz 3 senedir birlikteyiz ve cokta yiprandi iliskimiz bu dogru, bu yuzden dha fazla bekleyemem dio.. Ama bencillik deilmi benm hayallerimi gerceklestirmeme neden mani olmak istio ne var bunda, beni olumune seven bi insan 3 sene daha bekleyemem diye bi omur kaybetmeyi goze alio.. Bu mu ask ? Boyle soyeldigimde ise, sen neden okuldan vazgecmeyip beni kaybetmeyi goze aliosun dio.. Anlamiorum kim hakli kim haksiz ! Sizlere soruorum kim hakli kim haksiz ve bu durumda ne yapmak gerek ?
Bu durumda tavri o mu koymus oluo benmi bilmiyorum ama.. Dun gece yollarimizi tamamen ayirdik.. Artik herkes kendi yolunda. 3 sene neki gelip gecer dedim, ama nafile.. Hayirlisi olsun...
Bu durumda tavri o mu koymus oluo benmi bilmiyorum ama.. Dun gece yollarimizi tamamen ayirdik.. Artik herkes kendi yolunda. 3 sene neki gelip gecer dedim, ama nafile.. Hayirlisi olsun...