kim haklı sizce?

tolerant

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
42
0
6
Ankara
arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim. ailem eşimi tanıştığımız günden beri sevmedi. nişanlılığımız boyunca arkasından kötü sözler edip durdular. kültür farklılıkları var aramızda ama ben onu çok sevdiğimi söyleyincede hain evlat anne baba bulunmazda koca yine bulunur derlerdi. bende evlenince torun sahibi olunca düzelir demiştim ama hep daha kötü oldu eşimden nefret ettiler. biz evlenirken düğün zamanı salon falan ayarlanacaktı babam bizim paramız yok herşeyi onlar yapsınlar dedi. eşimin ailesi de söylene söylene eşyaları aldılar salon tuttular. babam bide üstüne altınlar bizim hakkımız diye kendi tarafımzdan takılan altınları aldı. ben iyice arada kaldım. babamdan çok korktuğum için hiçbirşey diyemiyordum. sonra ben işe girdim ve ilk maaşımı ailem istedi. ama o sırada düğüne bir ay vardı ve eksik eşyalarım vardı eşim benden maaşımı istedi bu eksikler için. bende verdim ve ailem bana ve eşime o gün bu gündür çok kinli. şimdi aradan 4 sene geçti beni affettiler ama eşimi hala hiç sevmiyorlar. eşimin yüzüne karşı bir sürü küfürler ettiler. bende onlardan iyice soğudum ve artık fazla görüşmüyorum. şimdi kız kardeşim evlenecek fakat ona herşeyi yapacaklar gibi gözüküyor. ben bu adaletsizliğe deli oluyorum( sizce onlara niye böyle yaptınız diye hesapmı sorsam yoksa hiç kafamı şişirmesemde hiçbirşey olmamış gibimi davransam? bana akıl veriin sevgili arkadaşlar(

Canım bence bişey deme olan olmuş, geçmişte kalmış. Söylesen bile ne değişecekki aa evet biz haksızlık ettik sana al bu para senin mi diycekler? ya da eşini sevmeye mi başlayacaklar. Yerinde olsam bişey sföylemezdim. Haa ama ailendir annendir, babandır içini karartma sen yine git gel tatlı söz güler yüz göster ama eskileri deşme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…