- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
Çok samimi olduğum bütün hayatımı sevinçlerimi üzüntülerimde hep yanımda olan yada olduğunu sandığım bir tanıdığım bir gün aniden benle iletişimi. Bunu surat asarak beni gördüğünde yönünü değiştirerek yaptı. Biz aylarca küs kaldık. Dilimin ucuna gelse de soramadım. Çünkü herşey bir günde oldu. Akşam iyi akşamlar diyerek ayrıldığım kişi ertesi gün beni hayatından silme kararı almış sanırım. Günlerce düşündüm ne olmuş olabilir diye sormayı da gururuma yediremedim. Bir günde insan neden değişir ki. Ortada görünür hiçbir sebep yoktu. Belki kendince bir sebebi vardır diye bende bir daha ne aradım ne sordum. Ve bu tanıdığım aylar sonra arkadaşlarla bana yavaştan selamlar yollamaya başladı. Sonra da bana mesaj atmış iyi bir ailenin oğlu var görüşür müsün diye. Halimi hatrımı sormuş canımlı cicimli. Sağol deyip başka hiçbir şey yazmadım. Sonra böyle özel günlerdede barışmak için kutlama mesajları olsa da tek cümle yazıp kestim. Şimdi anlamadığım bu arkadaşın çok büyük bir nedeni olup benle küstüyse neden barışmak için gibi adımlar atıyor. Ya da bana haksızlık yaptığını falan anladı desem neden özür dilemeden herşey eskisi gibi olacak modunda. Not: Özür dilese de benim için artık bitti. Etrafım abarttığımı söylüyor. O özür dilemeden adım attı diye barışmam bekleniyor.