- Konu Sahibi rosebengal
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir forumu takip ediyorum. İlk kez derdime derman aramaya çalışıyorum. Erkek arkadaşımla 6 aydır birlikteyiz, ancak ayrı şehirlerdeyiz. Kendisi liseden arkadaşım ama biz lise bittikten 9 yıl sonra çıkmaya başladık. Ben 27, o 28 yaşında. Bu 6 aylık süreçte birçok sorun yaşadık ama çok güzel günler de geçirdik ve artık ciddi birşeyler olsun demeye başladık. Ancak son 1 aydır ikimizin de iş ve ailevi sorunları oldu. Telefonla dahi çok görüşemedik. Birkaç gündür aramız yeni yeni iyi olmuştu ki, bana maddi konuda sıkıntısı olduğunu ve borç istediğini söyledi. Ben şaka yaptığını ve beni denediğini düşünüp işi geyiğe döktüm. Sonra ciddi olduğunu ifade edince parayı ne yapacağını sordum. Oda sert bi tepki verdi. Vereceksen illa bilmen mi lazım diye
Tabi ben baya bozuldum bu duruma. Ses çıkarmadım. Biz ancak haftasonları görüşebiliyoruz. (tabi her hafta sonu değil) Hafta sonu gelecek misin yanıma dedim. Israrla sen gel dedi. Ki ben de cuma gecesi çalışıyor olacağım. Cumartesi sabah uykusuz şekilde işten çıkmış olacağım, pazar da bi arkadaşın düğünü var diye söyleyince tamam sen bilirsin dedi, kapattı telefonu. Sonra ben onu sevdiğimi belirten bi mesaj attım, ancak o 'ilk kez acaba' diye düşündüm dedi. Benim gitmek istemeyişime bozulmuş. Ben de anlamadım, neden böyle düşünüyorsun, para mevzusu mu hala dedim. Orda film koptu. Para için ben böyle düşünür müyüm hiç, beni hiç tanımamışsın falan filan...Nasıl kızdı, nasıl sinirlendi anlatamam. Cumartesi gelicem diyorum, hayır sen uyu, düğüne git falan diyor. Resmen gelme diyor
Ve biz nerdeyse 5 haftadır görüşemiyoruz
( Kim haklı sizce?? Biraz uzun oldu kusura bakmayın...