Kim hakli??????

soney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
66
0
96
İstanbul
slm kizlar suan esimle cok kotu tartisiyoruz sebep kayinvalide cadisi kayinvalidem memleketten on gunlugune bana misafirlige geldi gelmeden oncede misafirlerini ayarlamis ve benim haberim yok geldigi diger gun gorumcesi bugunde 10 kisilik misafir geldi ablasi torunlari cocuklari ve benim bir yasinda bir dakika bile durmayan bi oglum var kendi yemegimi bile zor yapiyorum durumumu daha iyi anlamaniz icin yazdim evet konuya doneyim uzatmadan esime annen misafir cagirirken bana sormasi gerekmezmiydi dedim annem senden izinmi alicakti dedi ha unutmadan bana hala soylememisti misfir gelecegini kendi ogluyla aralarinda konusurken ogrendim misafirler resmen evimin icine etti ve bulasiga bile yardim etmediler oglum aglaya aglaya yaptim herseyi kv sonra cekti ablasina gitti o evi bana birakip esimle cok kotuyuz kizlar sorum benmi abarttim yoksa bana sormasi gerekmezmiydi misafir cagirirken

Eşiniz de var kabahat..

O ne kadar annesi ise, sen de eşisin..

Onca misafir geldiğinde her biriyle sen ilgileniyorsun.O değil.
Temizliğinden tut, yemeğine kadar..

Seni bu konuda bilgilendirmesi gerekirdi.
Sonuçta misafir misafirdir.
Misafir , misafirliğe gitmeden önce müsait misiniz değil misiniz diye sormalı..

Belki müsait değilsiniz belki işiniz var belki senin önemli bir işin var eşine daha bu işinden bahsetmedin.
Buyrun gelin demesi kolay

Eşinin de sana bunu söylemesi gerekirdi.

Yani kızmakta sonuna kadar haklısın.
Ama sık dişini 10 gün sonra evinde rahat olacaksın..

Eşiniz de var kabahat..

O ne kadar annesi ise, sen de eşisin..

Onca misafir geldiğinde her biriyle sen ilgileniyorsun.O değil.
Temizliğinden tut, yemeğine kadar..

Seni bu konuda bilgilendirmesi gerekirdi.
Sonuçta misafir misafirdir.
Misafir , misafirliğe gitmeden önce müsait misiniz değil misiniz diye sormalı..

Belki müsait değilsiniz belki işiniz var belki senin önemli bir işin var eşine daha bu işinden bahsetmedin.
Buyrun gelin demesi kolay

Eşinin de sana bunu söylemesi gerekirdi.

Yani kızmakta sonuna kadar haklısın.
Ama sık dişini 10 gün sonra evinde rahat olacaksın..

cok tskler cevap icin bencede ben hakliyim ama esim nedense birr turlu kabul etmiyo ve ailesine fazlasiyla duskun birisi ondan annesi haksizsada hakli diyo:((

slm kizlar suan esimle cok kotu tartisiyoruz sebep kayinvalide cadisi kayinvalidem memleketten on gunlugune bana misafirlige geldi gelmeden oncede misafirlerini ayarlamis ve benim haberim yok geldigi diger gun gorumcesi bugunde 10 kisilik misafir geldi ablasi torunlari cocuklari ve benim bir yasinda bir dakika bile durmayan bi oglum var kendi yemegimi bile zor yapiyorum durumumu daha iyi anlamaniz icin yazdim evet konuya doneyim uzatmadan esime annen misafir cagirirken bana sormasi gerekmezmiydi dedim annem senden izinmi alicakti dedi ha unutmadan bana hala soylememisti misfir gelecegini kendi ogluyla aralarinda konusurken ogrendim misafirler resmen evimin icine etti ve bulasiga bile yardim etmediler oglum aglaya aglaya yaptim herseyi kv sonra cekti ablasina gitti o evi bana birakip esimle cok kotuyuz kizlar sorum benmi abarttim yoksa bana sormasi gerekmezmiydi misafir cagirirken

:36:

Merhaba arkadaşım,

Gerçekten zor ve emrivaki durum ama gel sen şöyle düşün (farzet) 10 yıllık evliliğin içinde 10 günlük süpriz misafiri sorun etme kendine (evliliğine) hmmmm

Bence kesinlikle haklıklısın hiç hoş değil eşinin de yaptığı ama sen sık dişi kaldı 9 gün :)))

Misafirler senin evine geliyorsa tabii ki sana haber vermeliydi. Habersiz gelen misafir umdugunu degil buldugunu yer demisler. Onun icin habersiz gelen misafir icin kendini paralamaya gerek yok diye dusunurum hep.

Ama burda misafirin de sucu yok. Nerden bilsinler ev sahibi bile bilmiyor geleceklerini? Kayinvalide umursamaz davranmis, haber vermeliydi.
Sen de esine bunu duzgun tavirla, dogru cumlelerle anlatirsan sorun cikmaz saniyorum. Gidip de annesini kotulemek yerine, "bilseydim hazirlik yapardim, boyle mahcup oldum" filan gibi laflar daha iyi.

:36:

Merhaba arkadaşım,

Gerçekten zor ve emrivaki durum ama gel sen şöyle düşün (farzet) 10 yıllık evliliğin içinde 10 günlük süpriz misafiri sorun etme kendine (evliliğine) hmmmm

Bence kesinlikle haklıklısın hiç hoş değil eşinin de yaptığı ama sen sık dişi kaldı 9 gün :)))
tskler cvp icin gulumsettiniz beni bu halimle

Misafirler senin evine geliyorsa tabii ki sana haber vermeliydi. Habersiz gelen misafir umdugunu degil buldugunu yer demisler. Onun icin habersiz gelen misafir icin kendini paralamaya gerek yok diye dusunurum hep.

Ama burda misafirin de sucu yok. Nerden bilsinler ev sahibi bile bilmiyor geleceklerini? Kayinvalide umursamaz davranmis, haber vermeliydi.
Sen de esine bunu duzgun tavirla, dogru cumlelerle anlatirsan sorun cikmaz saniyorum. Gidip de annesini kotulemek yerine, "bilseydim hazirlik yapardim, boyle mahcup oldum" filan gibi laflar daha iyi.

kv nin haberi oldugu icin geleceklerinden bir gun oncesi ogluyla konusurken ogrendim bende sabah hazirlik yaptik mecburi ondan misafire mahcuo olmadik esimde ne iyi ne kotu soylesemde kesinlikle anlamiyo hep haksiz goruyo beni bide burda sorun misafirler degil sorun kv nin beni birseye saymayip kendi evi gibi misafir cagirmasi bana sormadan

kv nin haberi oldugu icin geleceklerinden bir gun oncesi ogluyla konusurken ogrendim bende sabah hazirlik yaptik mecburi ondan misafire mahcuo olmadik esimde ne iyi ne kotu soylesemde kesinlikle anlamiyo hep haksiz goruyo beni bide burda sorun misafirler degil sorun kv nin beni birseye saymayip kendi evi gibi misafir cagirmasi bana sormadan

Valla sinirlenmekte haklisin o zaman. Kayinvalideyle konussan duzelir mi acaba?
Olmuyorsa sabretmekten baska care yok. Sayili gun cabuk gecer, ne diyim.

Valla sinirlenmekte haklisin o zaman. Kayinvalideyle konussan duzelir mi acaba?
Olmuyorsa sabretmekten baska care yok. Sayili gun cabuk gecer, ne diyim.
esime dedim kv le konusucam diye kulagima gelmesin konustugun diye tehdit etti beni gerci cokta tinlamadim
ama yeri geldiginde lafimi soylucem o mendebura

annem senden ızın mı alacaktı dıyene ben de ıyı kendı evı gıbı kendı mısafırını ı agırlasın annen o zaman derım hıc bır seye elımı surmem:47:

evlilik de sıkıntılı durum, kayınvalidemin hıncını kocadan çıkarmak

tadını bozma boşver sabret. Sel gider kumu kalır kocanla yaşayacak olan sensin. Tamam ayıp etmiş ama bazen bazı şeyleri olduğu yerde bırakmak gerekiyo

eşinize değil de kayınvalidenize söyleseniz?

anne benım haberım olsa eve gelecek mısafırden daha ıyı olmaz mı evın hanımı benım eşime söylemıssın ama o bana söylemeyı

düşünememiş bız kadınlar bırbırımızı anlamazsak hayat daha da zorlasır keske söyleseydın hem daha guzel hazırlık yapardım hem de bu kadar telaş olmazdı....üzüldüm açıkcası bunu düşünememenize... deseniz mesela

eşinize şikayet ediyorsunuz da eşiniz napsın kı kaç yasındakı kadına oturup sımdı görgü dersi mı versın haksız oldugunu bılse bıle haklı der gecer siz kötü olursunuz anca..

eşinize değil de kayınvalidenize söyleseniz?

anne benım haberım olsa eve gelecek mısafırden daha ıyı olmaz mı evın hanımı benım eşime söylemıssın ama o bana söylemeyı

düşünememiş bız kadınlar bırbırımızı anlamazsak hayat daha da zorlasır keske söyleseydın hem daha guzel hazırlık yapardım hem de bu kadar telaş olmazdı....üzüldüm açıkcası bunu düşünememenize... deseniz mesela

eşinize şikayet ediyorsunuz da eşiniz napsın kı kaç yasındakı kadına oturup sımdı görgü dersi mı versın haksız oldugunu bılse bıle haklı der gecer siz kötü olursunuz anca..

kv konusmayi dusunuyorum zaten ama esim sakin oyle bisey kulagima gelmesin dedi benim kv biraz cazgir oldugu icin hemen ogluna yetistirir onunla konustugumu esimle aram dahada bizulur ama korknuyorum yeri gelince agzinin payini vericem onun

kv konusmayi dusunuyorum zaten ama esim sakin oyle bisey kulagima gelmesin dedi benim kv biraz cazgir oldugu icin hemen ogluna yetistirir onunla konustugumu esimle aram dahada bizulur ama korknuyorum yeri gelince agzinin payini vericem onun

şuan bu konu tartısmaya döndugu ıcın esınız ne olursa olsun sızı haksız görecektır ama bundna sonra size yapılanın söylenenın cevabını verın anlayıssız ınsanla baska turlu basa cıkamazsınız cunku... ama eşinize en ufak bır bahsını dahı acmayın.. eğer kayınvalıdenızden duyarsa da

eşinize yetıstırırse ne kadar ayıp koskoca kadınlarız neden benımle konusmuyor sorunlarını ? ben senınle aılen hakkında tartsmak

ıstemıyorum lütfen sende tartısma benımle.. eğer bir sorunu olan varsa benımle konusabılır ben buradaym, eger bana gulup sana söylenıyorsa açıkcası ben art nıyet ararım bundan der... cıkarım işin içinden:36:

Son düzenleme:
şuan bu konu tartısmaya döndugu ıcın esınız ne olursa olsun sızı haksız görecektır ama bundna sonra size yapılanın söylenenın cevabını verın anlayıssız ınsanla baska turlu basa cıkamazsınız cunku...

eşinize yetıstırırse de ne kadar ayıp koskoca kadınlarız neden benımle konusmuyor sorunlarını ? ben senınle aılen hakkında tartsmak

ıstemıyorum lütfen sende tartısma benımle.. eğer bir sorunu olan varsa benımle konusabılır ben buradaym, eger bana gulup sana söylenıyorsa açıkcası ben art nıyet ararım bundan der... cıkarım işin içinden:36:

tskler tavsiyeniz icin bide oyle deniyeyim belki anlar bu sefer kv

Canim bence tavrini koymalisin ki bir daha senin haberin olmadan bisey yapamasin.boylelerinin anladigi dilden konusacaksin.benim de bir gorumcem var almanyada.oglunu sunnet ettirmis geldiginde de burada yemek vermeyi dusunmus.ben de hamileyim bu arada.telde konusurken bana dedi ki;"orada da sunnet yemegi verecegim"sizin evde verebilirmiyim gonlun var mi yok mu sormaya tenezzulu bile yok.bizde esimle basladik mi kavgaya sizin hesap.bende dedim ki icimden sana el mi yaman bey mi yaman gosterecegim. onun gelecegi gunun sabahina temizlikci ayarladim.zaten dogumuma da uc gun kalmisti.sabah uyandik bu hazirliklara baslayacak ben dedim ki;"temizlikci gelecek sen git yemegini baska yerde ver" bu sok oldu tabii.dusun onlarca kisi cagirmis kilolarca nohut fasulye alindi kuzu kestirdi bi tane, ama bana sormak yok!topladi butun esyalarini bi onceki sene kavga edip dargin ayrildigi eltimin yanina dogruca:)aksam bizde gittik yemege abartmiyorum butun ev dopdolu insan yeyip gidenler bi ayri! simdi sevgili gorumcem benim evimde benden izinsiz su bile icmez o kadar diyeyim:)sende kirici olmadan ama kararli bi tavirla kayinvalidene sana haber vermesi gerektigini ogretmelisin...

Back
X