Kim Kardashian, Batman'in düşmanı Penguen'e benzetildi

Kim Kardashian, Batman'in düşmanı Penguen'e benzetildi
http://t24.com.tr/haber/kim-kardashian-batmanin-dusmani-penguene-benzetildi,308083
İkinci bebeğine hamile olan Kardashian'ın kilolarını ortaya koyan kıyafeti gecenin en çok konuşulanları arasına girdi
page_kim-kardashian-batmanin-dusmani-penguene-benzetildi_902805686.jpg

MTV Müzik Ödülleri'ne eşi rapçi Kanye West’le katılan Kim Kardashian, çizgi kahraman Batman'in düşmanı 'Penguen'e benzetildi.

İkinci bebeğine hamile olan Kardashian, aldığı kiloları ortaya çıkaran kahve rengi elbisesiyle dikkat çekti.

Kardashian, sabah saatlerinde gecenin bol ödüllü adı Taylor Swift gibi Türkiye TT sıralaması girmeyi başardı.

20150831150516_kardashian-in-fizigi-geceye-damga-vurdu_x_7645191_76.jpg

20150831150552_cntyk4hxaaabama.jpg
Benziyor benzemesine de taşıdıkları kütleler birbirine aykırı tarafta

birinin göbeği bir diğerinin poposu:KK53:

Bizde göt göbek olunca aaaa şişko bunlarda olunca wooaaawww hatuna bak oluyor.Bu adaletsizlik son bulsun istiyorum !

bu kadının her yeri estetik ya. poposunda bile silikon var öncesi sonrası resimleri çok bariz.

memeler zaten silikon. her hamilelikte kilo alıp alıp doğurduğu seansla liposuction yaptırıyor.

o popo estetik cerrahinin yüzkarası.. 40 bin dolar mı ne ödemiş onun için
isteyerek mi büyülttürmüş ay şoka girdim. çünkü eski fotolarında insana benziyor, kızkardeşlerinin kalçası da normal , bu kadın neden çirkinleşmek istemiş anlamıyorum.

Ayni popo Turk kadininda olsa Turk erkekleri "G.te bak bee ehuhehe" diye dalga gecerken, yabanci kadinda oldu mu "ooo seksii" derler..

Ve bencede cok itici bir popo..

Bi kadin bu kdarmi itici olur yaa.
Inanmiyorum.

hqhaahaha cok komik y a:D:D:D

gulazer_223120.webp

gülazer bile daha estetik duruyor bu kadının yanında:KK47:

Eklentiler

• gotu-belinden-baslayan-kadin_294496_m.webp
    gotu-belinden-baslayan-kadin_294496_m.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 76
Back
X