- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benziyor benzemesine de taşıdıkları kütleler birbirine aykırı taraftaKim Kardashian, Batman'in düşmanı Penguen'e benzetildi
http://t24.com.tr/haber/kim-kardashian-batmanin-dusmani-penguene-benzetildi,308083
İkinci bebeğine hamile olan Kardashian'ın kilolarını ortaya koyan kıyafeti gecenin en çok konuşulanları arasına girdi
![]()
MTV Müzik Ödülleri'ne eşi rapçi Kanye West’le katılan Kim Kardashian, çizgi kahraman Batman'in düşmanı 'Penguen'e benzetildi.
İkinci bebeğine hamile olan Kardashian, aldığı kiloları ortaya çıkaran kahve rengi elbisesiyle dikkat çekti.
Kardashian, sabah saatlerinde gecenin bol ödüllü adı Taylor Swift gibi Türkiye TT sıralaması girmeyi başardı.
![]()
![]()
isteyerek mi büyülttürmüş ay şoka girdim. çünkü eski fotolarında insana benziyor, kızkardeşlerinin kalçası da normal , bu kadın neden çirkinleşmek istemiş anlamıyorum.o popo estetik cerrahinin yüzkarası.. 40 bin dolar mı ne ödemiş onun için
diiğer kardeşide yaptırdı..isteyerek mi büyülttürmüş ay şoka girdim. çünkü eski fotolarında insana benziyor, kızkardeşlerinin kalçası da normal , bu kadın neden çirkinleşmek istemiş anlamıyorum.