kim küçük anlamadım

everyday

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
145
0
46
Gaziantep
eşimin abileri var iki tane, biz yaklaşık bir yıllık evliyiz, bir yıla yakında bunun nişanlılık süreci var.
evlendim daha ikisinin de evini bilmiyorum, bayramlarda bile en küçük benim eşim bize bayramlaşmaya geliyorlar. biz size gelecektik dedik birkaç kez mazaret bildirip kabul etmediler, sonra da biz müsaitiz gelin demediler. ama her karşılaştıgımız da bize gelmeye kalkıyorlar, çarşıda mı karşılaştık bize gidilsin,yok yemege gelelim evdeyseniz v.s. beni birkez evine kabul etmeyen insana bende mesafemi koyarım artık bir bahaneyle kabul etmiyoruz bizde,onlar da tüm yüzsüzlükleriyle gelmeye çalışıyorlar. bizde yeni evlenenler el öpmeye gider nedense bunlarda onlar bize geldiler :44: hep bana mı gelinecek haksız mıyım, karısı evde ben akşama kadar çalışıyorum biryere ziyarete gittik çıkışta bizde size gelecektik yemekleri hazırdır diye dediler yok dedik biz yedik. ben bıktım onlar bıkmadı bu huylarından.

Günaydın arkadaşım haklısın söylediklerinde bazı insanlar böyle maalesef kendileri heryere giderler ama evlerine hiç kimseyi kabul etmezler bundan sonra sizde kabul etmeyin eşin ne düşünüyor bu konuda ona çok görev düşüyor aslında seni desteklemesi gerek seni destekliyor mu yoksa abilerini mi destekliyor.

gelme talebinde bulunduklarinda saka ve sitemle karisik artik biz de size bir gelelim diye laf sokustur bence. hatta cat kapi gidin ayni onlar gibi davranip gitmekte israrci olun falan, bir de onlar bunalsin. ayrica aynen mesafe koymaya da devam edin biz yemistik, yok yemek yok yok su bu bahaneler uretin. yoksa boyle gelmis boyle gider. biraz kafalarini dank ettirmek lazim.

eşimin abileri var iki tane, biz yaklaşık bir yıllık evliyiz, bir yıla yakında bunun nişanlılık süreci var.
evlendim daha ikisinin de evini bilmiyorum, bayramlarda bile en küçük benim eşim bize bayramlaşmaya geliyorlar. biz size gelecektik dedik birkaç kez mazaret bildirip kabul etmediler, sonra da biz müsaitiz gelin demediler. ama her karşılaştıgımız da bize gelmeye kalkıyorlar, çarşıda mı karşılaştık bize gidilsin,yok yemege gelelim evdeyseniz v.s. beni birkez evine kabul etmeyen insana bende mesafemi koyarım artık bir bahaneyle kabul etmiyoruz bizde,onlar da tüm yüzsüzlükleriyle gelmeye çalışıyorlar. bizde yeni evlenenler el öpmeye gider nedense bunlarda onlar bize geldiler :44: hep bana mı gelinecek haksız mıyım, karısı evde ben akşama kadar çalışıyorum biryere ziyarete gittik çıkışta bizde size gelecektik yemekleri hazırdır diye dediler yok dedik biz yedik. ben bıktım onlar bıkmadı bu huylarından.

gerçekten çok ilginç 1 yıldır evlisiniz ve daha hiç evlerine gidemediniz.bence yaptıkları yüzsüzlük başka bişey deil.sizde onları kabul etmeyin bahane uydurun sürekli.normal deil davranışları.benim bildiğim yeni evliler yemeğe davet edilir böylece ilk ziyaret el öpme dediğimiz şey gerçekleşmiş olur ki ben eltimi yemeğe almıştım düğünlerinden sonra.

ne kadar ilginç haklısınız tabi ki, bir gün haber verseniz size gelicez diye ,eşiniz ne diyor , ne gibi bir sebebleri var acaba

Günaydın arkadaşım haklısın söylediklerinde bazı insanlar böyle maalesef kendileri heryere giderler ama evlerine hiç kimseyi kabul etmezler bundan sonra sizde kabul etmeyin eşin ne düşünüyor bu konuda ona çok görev düşüyor aslında seni desteklemesi gerek seni destekliyor mu yoksa abilerini mi destekliyor.

Günaydın canım, eşimde herşeyin farkında düğünde de bir iğnelerini görmedik buarada bize destek oldular bu yüzsüzlüğü oradan buluyorlar desek. o yüzden eşimde benim gibi düşünüyor sagolsun bu konu da.

gerçekten çok ilginç 1 yıldır evlisiniz ve daha hiç evlerine gidemediniz.bence yaptıkları yüzsüzlük başka bişey deil.sizde onları kabul etmeyin bahane uydurun sürekli.normal deil davranışları.benim bildiğim yeni evliler yemeğe davet edilir böylece ilk ziyaret el öpme dediğimiz şey gerçekleşmiş olur ki ben eltimi yemeğe almıştım düğünlerinden sonra.

ben bir haftalık evliydim onlar bana yemege geldi düşünün, farklı insanlar :1:

ben bir haftalık evliydim onlar bana yemege geldi düşünün, farklı insanlar :1:

1 hAftalık evlilikte sana yemege geldilker bizde bazı adetler vardır kimi yerde daha uygulanıyor aslında yeni evlilileri akrabalar yemege alır yeni evlililerin evine gitmezler bizde.

ne kadar ilginç haklısınız tabi ki, bir gün haber verseniz size gelicez diye ,eşiniz ne diyor , ne gibi bir sebebleri var acaba

söyledik birkaç kez biz size gelecektik dedik. hatta bayramda bize geldiler dedik biz size gelecektik bayramında son günüydü öğlen geldiler dedik akşama da biz size dolaşalım bayram bitiyor olur dediler sonra da akşama kadar bizde oturdular bizde dolayısıyla gidemedik, ağızları çok güzel laf yapıyor, gelin neden gelmiyorsunuz yemege de gelin ben sizi davet edecegim gelirsiniz demi tamam inşaallah müsait olursak geliriz diyoruz ama o davet hiç olmuyor.

Son düzenleme:
1 hAftalık evlilikte sana yemege geldilker bizde bazı adetler vardır kimi yerde daha uygulanıyor aslında yeni evlilileri akrabalar yemege alır yeni evlililerin evine gitmezler bizde.

o adet bizde de vardır yeni evlilier el öpme diye gezdirilir, bizim tarafta birine gitsek düğünde hediyesiini yapsa bile birde el öpme hediyesi verirler yeni evli çifte. ben yemegi geçtim birkez gidip bir bardak çaylarını içsem şükredecegim.

Son düzenleme:
Bizde de evlilerin evine bu kadar sık gidilmez, tam tersi onlar aile büyüklerini ziyaret eder.

Çok ilginçmiş yaşadığınız olay :26:

bende acaba ayıp mı ediyorum diyordum ama onların yaptıkları karşısında da haksız sayılmam yoksa gelecek birini kabul etmemek yada müsait oldugun da buyur etmemek bize göre ayıptır. Diyorum ben hiç gitmeden araya mesafe koydugum halde halde yüzsüz yüzsüz gelmek için hala ısrar ediyorlarsa birde yüz versem benden hiç çıkmazlar heralde.

Siz de çat kapı gidin.:27:
Her gelmek istediklerinde bahane bulun.
1senelik evlisiniz şaşırdım bir senedir kabul etmemelerine :53:

Back
X