Merhaba Arkadaşlar
Sıkıntım çok uzun, okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
3 yıllık bir ilişkim var, aynı şirkette çalışıyorudk istanbulda ikimizde yalnız yaşıyorduk erkek arkadaşım 1,5 yıl önce işten çıkarıldı ve ailesinin yanına döndü.
İlk tanıştığımız zamanlarda çok aşık oldum çok sevdim gözüm kör oldu adeta. Beni annesi yaşında bir kadınla aldattığını yakaladım ayrıldım. Ardından pişmanlıklar özürler barıştık.küçük bir not düşeyim az sonra lazım olacak kadın çok zengin, beraber sürekli yurtdışı tatilleri yapılmış resimlerden gördüm.
Ben affettikten sonra çok güzel bir ilişkimiz oldu gerçekten artık sadakatinden şüphem yoktu çok pişmanım asla yapmam bidaha dedi.
Doğumgünmde evlenme teklifi etti ancak daha çok erken olduğunu içime sinmediğini söyledim.sürekli evlilik kavgası başladı. Zaman zaman alışveriş yapmama karışsa da çok fazla mevzusu olmadı.çok iyi bir adamdı beni çok sevdi diye düşündüm ne zaman hasta olsam bebek gibi baktı bana yeri geldi kustum temizledi.
Ailesinin yanına döndükten sonra evlilik baskısı iyice arttı. Sana taşınayım dedi mümkün değil dedim beraber yaşamak ailem asla kabul etmez. O zaman evlenelim evlenince istanbulda iş bulurum dedi. Ben seni bekliyorum önce iş bul sonra evlenriiz dedim ama bu kavga asla bitmedi. Bu 1,5 yıllık süreç içinde sürekli yanına gittim ailesinin yanında kaldım. Bence olmaması gereken birşeydi ama o kadar ısrar baskıya dayanamadım sanırım.
Annesi bana neden şimdi evlenmiyorsunuz evliyken işten çıkarılsa boşanacak mıydın dedi, sustum aynı şey değil dedik sadece.
Benden erkek arkadaşım 10bin tl para istedi çünkü birikmiş o kadar param vardı borca girip bizim için ev alacağım kalanı iş bulır öderim dedi. Bende o parayı ev almak için değil zor zamanlarım için biriktiridğimi söyledim ve vermeidm çünkü işsizdi ve kendine ev alıp kalan borçları bana yıkacaktı muhtemelen.
Aileme maddi anlamda destek olurum güzel kazandığım bir işim var sürekli ona laf etti ailene para verdin bana vermedin diyerek
Her gittiğimiz yerde her hesabı ortak ödedik şimdi ağırlıklı olarak ben ödüyroum kazancu yok diye
Her alışverişime laf etti alma çok para harvıyorusun bizim için biriktir diyor
Ailemin durumu kötü ben sana güzel düğün yapamam diyor ama benden hep bekliyor
Durduk yere bana sen annene çok hediye alıyorsun evlenince annene ne alırsan aynısından benim anneme de alacaksın diye kavga çıkardı, bende sen annene ne istersen al ben karışmam. Sende bana karışma dedim. Hayır çocuğumun rızkını yedirtmem dedi.
Evlenince ortak hesap açalım dediğinde ikişkimizin 1.ayıydı daha, beni aldatırken derdi hem de ortak hesapmış
Şimdi 1,5 yıldır işe girip istanbula gelemsini bekliyorum bana hergün benim için ne yaptın bencil senin yüzünden ayrıyız ailene baskı yapsaydın şimdi evli yan yana olırduk diyor
Bana yaz başında bana beyaz tişört al ben beğenemiuourm demişti bende çok önemsemedim çünkü içimden bsy almak gelmiyor zaten her ay yanına gidiyrom bir dünya harcamam oluyor parasını vermedim diye mi almadın paragöz dedi
İlişkimiz boyunca bir tek çöp istemedim beni şuraya götür demedim, ne yaptıysak beraber bölüşüp ödedik, kardeşim üni öğrencisi ona harçlık veriyorum bana diyor ki evlenince beraber karar veririz
Artık dayanamayacğım bir noktaya geldim, sürekli bencil benim için ne yaptın bundan sonra senin istediğin gibi yaşamıcam diyor ben ne istedim diyorum çok paracısın diyor
Ben gerçekten paragöz müyüm aptal mıyım arkadaşlar lütfen bsy diyin, sevgiye nasıl açsam iki elimi tuttu hastayken baktı diye nelere göz yumdum
Şuan part time iş buldu memleketinde bana hergün param yok param yok param yok hepimziin maddi sıkıntıslro olır birnirimzie destek oluruz ama bu adam 1,5 yıldır işsiz ve bende yalnız yaşayan bir kadınım o en azından ailesinin yanında
Sizce ben miyim suçlu yoksa hergün suçlandığım için mi artık sindirildim.
Ayrılmak istiyorum arttık böyle olmaması gerekir diye düşünüyorum bir yandan da ya hata yapıyorsam iş bulunca düzelir mi diye umut ediyorum. Annem zaten bu ilişkiyi yok sayıyor artık. Allah sana hayırlı eş versin kızım diyor. Kaç yaşına kadar kaç sene bekleyeceksin diyor yaşım da 30. Onun ailesi ise beni suçlu görüyor işsiz olsa da evlenilirmiş.
Ayrılmam gerek bence de galiba biraz onaylanmaya ihtiyacım var.
Bu arada işten atılınca tazminatıyla bana kocaman bir pırlanta almış diyorum ki demek ki çok da cimri değil herkes diyor ki adam evlenme teklifi etti yüzük de alsın bir zahmet
Bunlar yetmiyor gibi şimdi bir de ben istanbulda yaşarken hiç evimi temizlemedin bana yemek yapmadın izinli olduğunda hep gezdin diyor, bende sürekli ben senin hizmetçin değilim böyle bir görevim yok çalışıp yoruluorum tabi ki gezcem ne kadar yüzsüzsün diyorum ama adamda galiba gurur falan sıfır inatla devam ediyor
Sanırım çok fazla ayrılmak için sebebim var nasıl yapacağım bilmiyorum galiba