kimberley'in zayıflama serüveni :))

kimberley

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
600
65
323
merhaba arkadaşlar...geçen hafta bir konu açmıştım aynalara bakamıyorum 18 kilo aldım diye... ve o kadar mutsuzdum ki...hiç bir kıyafetim olmuyor kendimi yaşlı kadınlar gibi hissediyordum hiç bir şeyi yakıştıramıyordum kendime... ve mayıs 6 da diyete başladım...bugün birinci haftamdı... 90 ile başladım ve şuan 88 kiloyum... bir haftada 2 kilo vermişim...çok ama çok mutluyum... hedefim 72... aldığım 18 kiloyu verip yeniden 72 ye düşmek... biliyorum size 72 çok gelecek ama benim boyum 184... dal gibi fit olduğum kilo 72 benim :))

başarılar canım sana.maşallah 1 haftada 2 kilo harika vermişsinboyun da çok uzun ne güzel 72 kilo bile az sana canım.inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.

boyun 1,84 müüüüvoooooooowwwwwwwwww

evet canım 1.84 :)) ve bu yüzden de 90 kilo olunca yürüyen bir deve dönüştüm çok iri yarı görünüyorum (

yok kuzum ya sen kısa değilsin ki 1.60 tam hatun boyu bence :)) o kadar özeniyorum ki biraz kısa olup tak tak topuklu ayakkabı giymeye :))

kızlar bu sabah tartıldım diyetimin 8.ci günü 87 geliyorum :)) yani 8 günde 3 kilo vermişimmmmm uçucam sevinçtennnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bu sabah tartıldım diyetimin 8.ci günü 87 geliyorum :)) yani 8 günde 3 kilo vermişimmmmm uçucam sevinçtennnnnnnnnnnnnnnnnn

canım ılk hafat cabuk verılıyo kılo motıvasyonun bozulmasın ama 2,hafta yavaslıyo...suan depodakılerı yakıyosunnn ben 2.haftadayım ve 3kılo verdım hala sabıt 70de duruyorum haftada 2 kılo hedefledım ama 1 kılo kaldı tartı gunume 2 gun var 2gun ıcınde 1kıloyu vermem lazım onun ıcın ogunlerımıde azalttım amaannn kılolar gıtsınde nasıl gıdıyosa gıtsın....

haklısın canım biliyorum her zaman bu kadar hızlı olmayacak ( ama en azından bu başlangıç bana çok motivasyon oldu...3 kiloda bile değişimi farkettim kendime güvenim geldi... bakalım 2.ci haftamda ne kadar vericem

bende hökümet gibi kadınım gerçi senin kadar değilim ben ama olsun. senin gibi çıtı pıtı olmaya özenenlerdenim
aramıza hoşgeldin diyetin hayırlı olsun. bende ilk ay 4 kilo verdim.sonraki ay 1,5 kilo durdu malesef bekliyorum ne zaman düşeceğim diye

yeniden vermeye başlarsın canım en yakın zamanda...durmak yok zayıflamaya devam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…