• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kime ameliyatı oldunuz

Ankara__li

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
286
Arkadaşlar Ankara'da yaşıyorum burada burun ameliyat olmak için doktor arıyorum ama kafayı yemek üzereyim herkes ameliyat oluyor kimse doktorunu söylemiyor lütfen yardım eder misiniz Ankara'dan ameliyat oldunuz mu olduysanız Kime olduğunuz

Arkadaşlar Ankara'da yaşıyorum burada burun ameliyat olmak için doktor arıyorum ama kafayı yemek üzereyim herkes ameliyat oluyor kimse doktorunu söylemiyor lütfen yardım eder misiniz Ankara'dan ameliyat oldunuz mu olduysanız Kime olduğunuz
Merhaba, ben başkent üniversitesinde doç dr serhat inan a oldum 2 yıl önce. Abartmıyorum, burnumu baştan yaptı 4,5 saatte. Neredeyse hiç morarmadı, ödem çok hızlı indi. Sonuçtan çok memnunum.

Merhaba, ben başkent üniversitesinde doç dr serhat inan a oldum 2 yıl önce. Abartmıyorum, burnumu baştan yaptı 4,5 saatte. Neredeyse hiç morarmadı, ödem çok hızlı indi. Sonuçtan çok memnunum.
Resminizi görme şansım varmı

Resminizi görme şansım varmı
Tabii, direk ameliyattan fotoğraf ekliyorum. Ben doğal bir burun istiyordum, hatta daha önce hafif kemerliydi. Şimdi kimse anlamıyor ameliayt olduğumu 🥳

Eklentiler

• IMG_1339.webp
    IMG_1339.webp
    7 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba eren taştana ameliyat oldum. Büyük kalın derili bir burnum vardı güzel oldu. Nefes problemimde yok. Fakat biraz pahalı yapıyor sanırım

Ben Gökay baykara ya oldum . Çok doğal yaptı . Nefes alma problemimde çözüldü . 3 yıl önce oldum

Back
X