kime iyilik etsem kotu oluyorum

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
888
123
merhaba arkadaslar.benim sorunun bu.kime iyi davransam kazik hiyiyorum.bu arkadas cevresi olarak.artik kimle samimi olacagimi saairdim.evinin kalbinin kapilarini aciyosun zor gununde yaninda oluyosun maddi manevi.kimseye anlatamadiklari sirlarini paylasiyosun kimselere anlatmiyosun ama gecmiyo.beynim duruyo bazen.neden nerde bi dedikodu yapan insanlari somuren insanlar tutuluyor.karsindakinin derdini mutlulugunu paylasiyosun ama en ufacik birseyde en kotusun.artik kafaya takmaktan sjnirim bozuluyo.insanlarmi bole banami denk geliyo anlamiyorum nasil davranmam gerektiginide bilmiyorum artjk

Hayır size dek gelmiyor, insanlar böyle. Ben de sizin gibi düşünürdüm, şimdi ben de onlar gibi davranıyorum. Canı gönülden 1 arkadaşım var. Gerisinin geçici olduğunun farkındayım. Bu yüzden kazık yediğimde koymuyor. Size de tavsiye ederim, kimseye gönlünüzü açmayın

Aynı şey bendede oluyor.sanırım işin ucunda kıskançlık oluyor.yani kendimi övmeyi sevmem,havada atmam,ama kiminle iyi olmaya çalışırsam sanki kaçıyolar,çoğu kişide tam tersi çok sever ,yani yarı yarıya,demekki iç dünyaları farklı insanların kafa yapılarına uymuyoruz demekki.aklıma başka bişey gelmiyor.bende kendimi yormuyorum açıkcası düşünerek....:KK51:

Aynı şey bendede oluyor.sanırım işin ucunda kıskançlık oluyor.yani kendimi övmeyi sevmem,havada atmam,ama kiminle iyi olmaya çalışırsam sanki kaçıyolar,çoğu kişide tam tersi çok sever ,yani yarı yarıya,demekki iç dünyaları farklı insanların kafa yapılarına uymuyoruz demekki.aklıma başka bişey gelmiyor.bende kendimi yormuyorum açıkcası düşünerek....:KK51:
cok uzuluyirum yaa.dusunmekten beynin yanicak.isi biten defolup gidiyo.dostluk arkadaslik bukadarmi basitlesti artik.ole biseyki kendini bile savunamiyosun

Hayır size dek gelmiyor, insanlar böyle. Ben de sizin gibi düşünürdüm, şimdi ben de onlar gibi davranıyorum. Canı gönülden 1 arkadaşım var. Gerisinin geçici olduğunun farkındayım. Bu yüzden kazık yediğimde koymuyor. Size de tavsiye ederim, kimseye gönlünüzü açmayın
nebileyim hicbisey paylasmadanda omur gecermi.menfaati oldumu herkes arkadasin.cok cok uzuluyorum

Yaprak Dokumu dizisi icin anket yapmislardi en sevilen karakter kim cikti biliyor musun?

Ferhunde.

Bu devirde arkadas dostu birak normal insan bulmak zor.

Aynisini ben yasadim insanlar genel olarak iyi niyetli degiller.
aynn evine giren cikan insanlar encok kuyunu kazan insanlar cikiyor.jnsan gormekten tiksiniyorum artik

aynn evine giren cikan insanlar encok kuyunu kazan insanlar cikiyor.jnsan gormekten tiksiniyorum artik

Kendileri mutlu degil iyi degil baskasina sararak baskasinin iyi olmadigini gorunce iyi oluyor.

Ya da kiskanclik yaptigindan sen kotu olunca seviniyor.

Ben de anlamazdim hic oyle dusunmedigimden ama aci bir sekilde anladim.

Yaprak Dokumu dizisi icin anket yapmislardi en sevilen karakter kim cikti biliyor musun?

Ferhunde.

Bu devirde arkadas dostu birak normal insan bulmak zor.

Aynisini ben yasadim insanlar genel olarak iyi niyetli degiller.
Kesinlikle doğru, neden kötü karakterler daha çok seviliyor,düşündürücü...o_O

Canim şöyle bisey var sen kime ne kadar cok deger verirsen ver en ufak kotu bi olayda seni ilk yari yolda birakan kisi o oluyor kimseyle fazla samimi olma derim

Vallaha aynisini bende cok yasadim. Pek cevrem kalmadi. Aileme odaklandim. Insanlar neden böyle bilmiyorum ama artik katlanmiyorum. Direk atiyorum hayatimdan. Yenilerini de simdilik hayatima katmiyorum. Cünkü benim gibi insanlara deger veren biri karsima cikmadikca ne muhabbet ederim nede cevreme katarim. Asosyal aslinda hic degilim. Ama ister istemez kendimi geri cektim. Yalniz degilsin yani.

Back
X