Kimi seçmeli? Senin gibi olanı mı yoksa zıt olanı mı?

kahvesevenkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
308
88
103
İki kişi arasında kaldım.

1. şahıs bana çok değer veren, benimle sürekli ilgilenen birisi. Birbirimize zıt olduğumuz halde konuşunca anlaşıyoruz. Üzerime çok düşüyor benden 8 yaş büyük (ben 26yım) ve beğeniyor beni. Ben kendimi güzel görmezdim mesela o benim özgüvenimi arttırdı pozitif yaklaşımları ve telkinleriyle. Ben yengeç burcu olarak çok hassas ve duygusalım. O koç burcu; aslında çok zıttız. Ben kalp, hisler insanıyım o ise akıl mantık insanı. Beni çok güzel idare ediyor. Benim duygusal iniş çıkışlarım çok oluyor ne yazık ki bunu onunlayken daha iyi fark ettim ve kontrol etmeye çalışıyorum.
Adeta kendimi daha iyi tanıma, eksiklerimi tamamlama ve özgüvenimi kurma dönemindeyken girdi hayatıma kendisi..

2. şahısla da aramda 10 yaş var. Evet şaka gibi ikisi de benden çok büyük..
Bu kişide ise kendimi görüyorum adeta. Onunla arkadaşca çok güzel vakit geçirmiştik. Fotoğraf tutkunu mesela o, ben de öyle ve o gün birlikte foto çekmiştik. Yolda yürürken mesela sormadan kolumdan tutup beni arabalardan koruyordu. Diğeri de öyle ama o önce soruyor pasif davranıyor, bu ise içinden geldiği gibi davranıyor.
Bu 2. şahıslayken kendimi daha çok huzurlu hissetmiştim gönlüme uymuştu. Eğlenceli geçmişti. Fakat orta da bir şey yok bana adım atmıyor. Kendisinin bir de hafif engeli var. Elleri doğuştan şekilsiz. Örneğin bir eli çok uzun diğeri kısa yani uzaktan bakınca engelli olduğunu görüyorsunuz fakat o, o kadar aktif ki hiç anlaşılmıyor bile :) Çoğu tanıdığım insanlar belki böyle biriyle bir birliktelik (evlilik) düşünmez ama buna rağmen gönlüm onu istiyor. Kalbi sakat olmasın misali.. Beni koruyup kollaması, gönlünün yüceliği (güvercinleri beslemesi fln) çok hoşuma gitti. Ruh insanı, doğa tutkunu. Adeta benim aynam... O kadar içten davranıyor ki ben o gün şaşırmıştım ve çok mutlu olmuştum böylesi insanların var oluşuna.

İki arada bir derede kaldım. Mantığım 1. kişi diyor, kalbim ise 2. kişi.

1. kişi bana bin adım atıyor, diğeri ise atmıyor...

Ne yapayım ben? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Hmm neden peki :)

Hmm...
Birincisinden gerçekten hoşlanmıyorsunuz gibi gözüküyor,sadece mantığınıza yatmış.Sizi bilmem ama içimi ısıtmayacak,yanına gittiğimde kalbimin küt küt atmayacağı bir erkekle daha fazla gidemem ben.
İkincisi de yazdığınıza göre size karşı kesin değil.Ama siz ona karşı bir şeyler hissediyorsunuz.Aslında denemek beni yormaz diyorsanız onun ilgisini kazanmaya çalışabilirsiniz biraz.Yerinizde olsam ben bu seçeneği denerdim sanırım.

Bence ikisiylede konus emin ol onlarin tek konustugu sen degilsin :KK66: bosver bunlar bunu hakediyor.
Ne kadar çirkin bir yorum... Ne aciz bir düşünce..
Hadi diyelim ki onlar bin tane ayrı kızla aynı anda konuşuyorlar, fakat onlar bunu yapıyor diye sende aynısını yaparsan o ayıpladığın kişilerden ne farkın kalacak??
Onların yuvarlandıkları lağım çukuruna sende girdikten sonra neyin hakkı hukuku bu?
Kaldıki tanımadığınız etmediğiniz insanlar hakkında emin ol öyledir, hak ettikleri budur diye konuşmak ne derece doğru?

Ne kadar çirkin bir yorum... Ne aciz bir düşünce..
Hadi diyelim ki onlar bin tane ayrı kızla aynı anda konuşuyorlar, fakat onlar bunu yapıyor diye sende aynısını yaparsan o ayıpladığın kişilerden ne farkın kalacak??
Onların yuvarlandıkları lağım çukuruna sende girdikten sonra neyin hakkı hukuku bu?
Kaldıki tanımadığınız etmediğiniz insanlar hakkında emin ol öyledir, hak ettikleri budur diye konuşmak ne derece doğru?
Sanane buda benim kisiligim?

Yav sanane kadin sanane??
Haklısınız. Sizinle tartışacağıma gider dil bilmeyen ilkel bir kabile ile felsefe tartışırım, gider dalgalı denizde taş sektirmeye çalışırım daha iyi ;) eminim alacağım sonuç daha somut olur :))

Benim anlamadığım niye illa sizi koruyup kollayacak birini arıyorsunuz. Kriterlerinizde önemli diye anladım ben bunu. Bu şekilde düşünürseniz kimi seçerseniz seçin yanlış olur. Sizin öncelikle kendi içinize bir yolculuk yapıp kendinizle barismaniz gerekiyor. İkisi de doğru gelmedi bana.

Haklısınız. Sizinle tartışacağıma gider dil bilmeyen ilkel bir kabile ile felsefe tartışırım, gider dalgalı denizde taş sektirmeye çalışırım daha iyi :KK66: eminim alacağım sonuç daha somut olur :))
Yav heee

Biraz zaman ver bakalim ne olacak...2 numara henuz adim atmamis ...o yuzden 2.cocugu sec diyemedim...bir de engeli var bak bunu detayli olarak dusun ailen ksbul eder mi ve ilerde sen sorun etmeye baslar misin bu durumu enine boyuna dusun derim...bir de flort etmeden taniyamazsin...

Back
X