- Konu Sahibi marlasssinger
Mrhb kızlr cok dertliyim sımdıye kdr beraber olduum erkeklern hep hayatlrnda unutumadıkları yda hala sewdıklerı bı eskı sevgılılerı vardı..
yeni biriyle tnıstım we cok sevıorm, asık oldm
bu sfer mutsuz olmiim istedım ama onun ıcın de aynı sey gecerlı,
uzun süreli bi beraberligi olms we o kızı snırım hala unutamıor.
facebook ta hep ayrılık temalı sarkılar paylasıo,
o kıza bir sürü notlar şiirler yzmıs we bunlar hala face ınde duruoo..:44:
we ben yıne o umutsuzluk we caresızlık duygusu ıcersındeyım, kendımı hep onun eskı sevgilisiyle kıyaslıyorm,
we gıttıkce dha da mtsuz oluorum..:26:
bıktım artk kzlr ya hep böyle oluyo,ben birinin hytına girdgim zmn kendımı tamamen gecmısımden arındırms olarak gelıorm,onlar neden bnu ypamıo?
nıye bıze bu sklde hksızlık edıolar..
cok kederliyim,kuruntu ypıp duruorum kendmii uzuorum:18::18::18:
bi kerecık de bi erkek gecmısı unutp kafasını bosaltıp gelsn artk yeter bu cektgım
(
kzlr napiim ben simdi? sevdigm cocuun unutamadgı biri oldugnu bile bile ona mı gidiyim yoksa kendimi geri mi çekeim...
yeni biriyle tnıstım we cok sevıorm, asık oldm
bu sfer mutsuz olmiim istedım ama onun ıcın de aynı sey gecerlı,
uzun süreli bi beraberligi olms we o kızı snırım hala unutamıor.
facebook ta hep ayrılık temalı sarkılar paylasıo,
o kıza bir sürü notlar şiirler yzmıs we bunlar hala face ınde duruoo..:44:
we ben yıne o umutsuzluk we caresızlık duygusu ıcersındeyım, kendımı hep onun eskı sevgilisiyle kıyaslıyorm,
we gıttıkce dha da mtsuz oluorum..:26:
bıktım artk kzlr ya hep böyle oluyo,ben birinin hytına girdgim zmn kendımı tamamen gecmısımden arındırms olarak gelıorm,onlar neden bnu ypamıo?
nıye bıze bu sklde hksızlık edıolar..
cok kederliyim,kuruntu ypıp duruorum kendmii uzuorum:18::18::18:
bi kerecık de bi erkek gecmısı unutp kafasını bosaltıp gelsn artk yeter bu cektgım

kzlr napiim ben simdi? sevdigm cocuun unutamadgı biri oldugnu bile bile ona mı gidiyim yoksa kendimi geri mi çekeim...