• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimi sevsem hayatında bi başkası var..!!!!

marlasssinger

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
70
0
36
Ankara
Mrhb kızlr cok dertliyim sımdıye kdr beraber olduum erkeklern hep hayatlrnda unutumadıkları yda hala sewdıklerı bı eskı sevgılılerı vardı..
yeni biriyle tnıstım we cok sevıorm, asık oldm
bu sfer mutsuz olmiim istedım ama onun ıcın de aynı sey gecerlı,
uzun süreli bi beraberligi olms we o kızı snırım hala unutamıor.
facebook ta hep ayrılık temalı sarkılar paylasıo,
o kıza bir sürü notlar şiirler yzmıs we bunlar hala face ınde duruoo..:44:
we ben yıne o umutsuzluk we caresızlık duygusu ıcersındeyım, kendımı hep onun eskı sevgilisiyle kıyaslıyorm,
we gıttıkce dha da mtsuz oluorum..:26:
bıktım artk kzlr ya hep böyle oluyo,ben birinin hytına girdgim zmn kendımı tamamen gecmısımden arındırms olarak gelıorm,onlar neden bnu ypamıo?
nıye bıze bu sklde hksızlık edıolar..
cok kederliyim,kuruntu ypıp duruorum kendmii uzuorum:18::18::18:
bi kerecık de bi erkek gecmısı unutp kafasını bosaltıp gelsn artk yeter bu cektgım :((
kzlr napiim ben simdi? sevdigm cocuun unutamadgı biri oldugnu bile bile ona mı gidiyim yoksa kendimi geri mi çekeim
...:58:

Aslında dogru olanın ne oldugunu kendınde bılıyosun ama kendıne soleyemıyosun bence kendıne ıtıraf et ılk once dogru olanı sonra zaten geregını yaparsın aklında baska bırı olan bırı sana ne verebılırkı ancak senden bısıler alır oda zamanını ve kendını senınle avutur her an o dıgerının donmesını bekler ve gerı donuncede senı kenarıya ıter yanlısmıyım sencee

canım vakit kaybetmeden bitir istersen ilişkini belliki unutamamış o kızı .sen yıpranırsın gün geçtikçe daha çok bağlanırsın o çocuğa daha çok seversin ama ya bırakırsa seni çünkü aklında hala eskı sevgılısı var gıbı .ayrıl dediğim için yanlış anlama benı ama sadece üzülmeyesin daha çok bağlanıpda daha çok acı çekmeyesin diye diyorum.belkide çocuk öyle şeyler paylaşmayı seviyordur günahınıda alıyor olabiliriz ama bilmıyorumki.bu zamana kadar kötü ilişkilerin olmuş bunun sonundada üzülme.benimde bi çıktığım vardı bırak eski sevgilisini unutmamayı meğer çocuk nişanlıymış salak ki nişanlısına msjımı yakalatmış neler neler ve ben beni nişanlısı aradı bende arkadaşını sevgilisiyım senın nişanlınla alakam yok dedım sırf ilişkileri bozulmasın die

evet ben de ondan uzaklasmak ıstıorum ama bazen o kdr ılgılı oluo kı sırf 10 dk benı gorebılmek ıcın evımın onune gelıyo dıer yandan da o kızla hala konusuo olma ihtimali war kzla baya cıddı cıkms cok sewmıs kendımı o kzla kıyaslyrak kendımı yıpratıorum ...!! we sımdıye kdr dıer ılısklerımde de hep bi 3.insan unsuru oldu ben ndnse bı erkege gecmısını unutturamıorm sorun bende dmk kı...:((((((

ne demek sorun bende!!!sorun sende falan değil,karşına çıkan insanlarda asıl sorun.adamlar aşklarının acısını yaşamıyorlar,ayrılır ayrılmaz başkalarıyla ilişkiye başlıyorlar,sonrada ben eski sevgilimi unutamadım,seni mutlu edemiyorum vs cümleler kuruyorlar.olan kime oluyor tabikide sana oluyor.bence onun aklında başkası varken senin bu ilişkiyi yürütmen havanda su dövmeye benziyor...aklında şüpheler varken ne kadar mutlu olabilirsn ki! bırak ne hali varsa görsün ilerde eski sevgilisi ile barışmayacağı ne malum...

Sen tampon musun? birini birlikte olduğun insana unutturmak içinmi geldin dünyaya? misyonun bumu senin? dünya insanımısın?

Önce kendini düşün.. bırak ne hali varsa görsün...

bir arkadaşım vardı , kimle beraber olsa beraber olduğu kişiler onu bırakıp başkasıyla evlenip gidiyordu..
kendine isim bulmuştu kız ; eğreti gelin..

Sen tampon musun? birini birlikte olduğun insana unutturmak içinmi geldin dünyaya? misyonun bumu senin? dünya insanımısın?

bir arkadaşım vardı , kimle beraber olsa beraber olduğu kişiler onu bırakıp başkasıyla evlenip gidiyordu..

çok haklısın ama işte elimde olmuyo ben de buldum kendime bi isim; "Yedek sevgili" :43:

ne demek sorun bende!!!sorun sende falan değil,karşına çıkan insanlarda asıl sorun.adamlar aşklarının acısını yaşamıyorlar,ayrılır ayrılmaz başkalarıyla ilişkiye başlıyorlar,sonrada ben eski sevgilimi unutamadım,seni mutlu edemiyorum vs cümleler kuruyorlar.olan kime oluyor tabikide sana oluyor.bence onun aklında başkası varken senin bu ilişkiyi yürütmen havanda su dövmeye benziyor...aklında şüpheler varken ne kadar mutlu olabilirsn ki! bırak ne hali varsa görsün ilerde eski sevgilisi ile barışmayacağı ne malum...

hiç bu açıdan düşünmemiştimm..evet belkı de sorun onlardan kaynaklanıyor ama sevdıgınız erkek sızı sevmedıgı zaman ıster ıstemez özgüveniniz parçalanıyor hatayı kendinzde arıosunuzz

hep düşünürüm ben miyim yeterli olmayan da beni sevemedi dieee napıcam bilmiorm wlla :(:18::18::18:

seni seveni beklemektn başka çare yok....bak ben hep bekledim bekliyordumdaaa:):1:yani anlayacağın beklentilerimi beklemekteyim:)bazı şeylerin belkide olmaması gerekiyordur,bırak fazla zorlama...her şeyi akışına bırak canım benmmm...Allah bizede inşallah özü sözü bir dürüst Allah korkusu olan insan çıkartırrrr:):):):71:

Son düzenleme:

Mesajına çok güldüm canım...
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün
:9: :9: :9:

geçmişindeki sevdiği unutması snein elinde cnm seni daha fazla severse onu unutmuş demektir. hem hiçkimse geçmişiyle yaşamaz ama çok sevmişsede asla unutturamazsın buda bir gerçek.

Mrhb kızlr cok dertliyim sımdıye kdr beraber olduum erkeklern hep hayatlrnda unutumadıkları yda hala sewdıklerı bı eskı sevgılılerı vardı..
yeni biriyle tnıstım we cok sevıorm, asık oldm
bu sfer mutsuz olmiim istedım ama onun ıcın de aynı sey gecerlı,
uzun süreli bi beraberligi olms we o kızı snırım hala unutamıor.
facebook ta hep ayrılık temalı sarkılar paylasıo,
o kıza bir sürü notlar şiirler yzmıs we bunlar hala face ınde duruoo..:44:
we ben yıne o umutsuzluk we caresızlık duygusu ıcersındeyım, kendımı hep onun eskı sevgilisiyle kıyaslıyorm,
we gıttıkce dha da mtsuz oluorum..:26:
bıktım artk kzlr ya hep böyle oluyo,ben birinin hytına girdgim zmn kendımı tamamen gecmısımden arındırms olarak gelıorm,onlar neden bnu ypamıo?
nıye bıze bu sklde hksızlık edıolar..
cok kederliyim,kuruntu ypıp duruorum kendmii uzuorum:18::18::18:
bi kerecık de bi erkek gecmısı unutp kafasını bosaltıp gelsn artk yeter bu cektgım :((
kzlr napiim ben simdi? sevdigm cocuun unutamadgı biri oldugnu bile bile ona mı gidiyim yoksa kendimi geri mi çekeim
...:58:

seni çok iyi anlıyorum bi keresinde bende böle bişi yaşadım çok sevdim onu ama facesinde eski sevgilisine ait mesajlar duruyordu bana git sil al şifreyi diodu ben seni sevyrm yeter anla diodu ama nafile benim aklıma hep eski kız arkdşı geliyodu bunalıma giriyordum en sonunda bitirdim peşimden çok koştu ama bitirdim şu an çok mtlym:nazar:

seni seveni beklemektn başka çare yok....bak ben hep bekledim bekliyordumdaaa:):1:yani anlayacağın beklentilerimi beklemekteyim:)bazı şeylerin belkide olmaması gerekiyordur,bırak fazla zorlama...her şeyi akışına bırak canım benmmm...Allah bizede inşallah özü sözü bir dürüst Allah korkusu olan insan çıkartırrrr:):):):71:

evet bundan snra arayıp msjlar atmicam..en azından onun atmasını beklicem...:19:

seni çok iyi anlıyorum bi keresinde bende böle bişi yaşadım çok sevdim onu ama facesinde eski sevgilisine ait mesajlar duruyordu bana git sil al şifreyi diodu ben seni sevyrm yeter anla diodu ama nafile benim aklıma hep eski kız arkdşı geliyodu bunalıma giriyordum en sonunda bitirdim peşimden çok koştu ama bitirdim şu an çok mtlym:nazar:

evet her ne kadar seviyorum ölüyorum deseler de o msjların orda durması bile o kızın hala aklında olduğunu gösteriyo ben hep bunu yaşıyorum işte kimle beraber olsam hayatında hep unutamadığı bi insan var nedir bu benim kara bahtım :59::59::59:

geçmişindeki sevdiği unutması snein elinde cnm seni daha fazla severse onu unutmuş demektir. hem hiçkimse geçmişiyle yaşamaz ama çok sevmişsede asla unutturamazsın buda bir gerçek.

ben de zamanında birini çok sevmiştim ama unuttum o neden unutamıyo?? işte böyle olduğu zman sorunu kendimde arıyorum ben yeterince iyi olsaydm eğer eski sevgilisi aklına bu kdr gelmezdi diorumm :43::43::43::43::43::43:

Back
X