Kimi sevsem hayatında bi başkası var..!!!!

canım!insanlar yaşanmışlıklarını alıp gelirler sana gelirken.insanın geçmişini unutması hiç yaşanmamış sayması mümkün değilki?bizi biz yapan;yaşanmışlıklar hatalarla iyilerle kötülerle mutlu yada mutsuz anlarla doğru yanlış bir sürü insanla dolu anlılar değilmidir?senin,benim,burda yazan herkesin kadının erkeğin herkesin bir geçmişi var ha pişman olunmuş ha olunmamış ha unutulmuş ha unutulmamış.insan tecrübelerini alır geçmişinden...sözlerim seni kırkası nolur!sorununla ilgili ben şunu düşündüm;neden insanların geçmişinde birilerinin olduğunu ve onları unutup unutmadıklarıyla ilgileniyorsun?bana birazcık özgüven sorunu gibi geldi bu kızma olurmu?eminim cici hoş bir bayansın ve sevmeyi biliyorsun.bırak adamların geçmişlerini geçmiş sevgililerini düşünme.bak şimdi yanlarında onlar yok sen varsın.SEN!!!seninie mutlu olacak o herkimse geçmişte kalan hayaletlerle değil.seni hayatında tutmak için çaba gösterecek gidenlerin anılarını değil.bırak adamların geçmişini didiklemeyi ve takip etmeyi neyse ne giden gitmiş kalan sağlar bizimdir:)neden kendini olmayan kadınlarla kıyaslıyorsun.bu sana zarar verir herşeyden önce ve aslında olmayan bir çok durumu varmış gibi algılanmaya başlayabilirsin.sen kendine inan önce kendine güven bırak sonrasını seni seven kıymetini bilen adam senşi hayatında tutsun.zedeleme özgüvenini

kzlr cok haklısınz... bn artk tamamen vzgectm, btti. kendime bile ble haksızlk edemıcem, evt ozguwen problemım war ama bu sorunumu kendımı onla bunla kıyaslayarak daha da buyutmek nıyetınde deılım, bana bu sekılde acı cektırdıgı ıcın kendısınden utanmalı tbı ıcınde bırazcık ınsanlık warsa, artık ben tamamen kendıme aidim.onunla bır daha asla gorusmeyı dusnmuyorum...

evet her ne kadar seviyorum ölüyorum deseler de o msjların orda durması bile o kızın hala aklında olduğunu gösteriyo ben hep bunu yaşıyorum işte kimle beraber olsam hayatında hep unutamadığı bi insan var nedir bu benim kara bahtım :59::59::59:

üzülme canım benim inan 2 dk sonra belki evleneceğin adam çıkcak karşına hiç belli olmuyor bu işler kısmet meselesi oluruna bırak:69:

yk ben artık vazgeçtimm.. anladm ki ben mutlu olmayı haketmıyorumm..gelen vurdu gıden vurdu elde avucta hiçbişey kalmadı kimi gönülden sevsem onları beni yaraladı artık vazgeçtim mutlu olsunlar.!...

benim hislerimi en iyi özetleyen sözü yazıyorum;
"Uyandım, saat üç,dört,beş bana hiç farketmez.Ne zaman çalınsa kalbim, derler ki bir arkadaşa bakıp ta çıkacaktık" ...

Back
X