Davranış Bozuklukları kimin aklına gelir çocuğunun sapasağlamken muayene sırasında öleceği??

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
iddiaları kabul etmedi programı izlemiştim ben.istediğiniz doktora sorabilirsiniz bu işlem için verilen şeyde doz aşımı yoktur ancak 1 litre falan vermek lazım oda mümkün değil dedi.

aynı programda "çocuk muayeneden ayrılırken kendindeydi" de demiş ama değilmiş işte... ne kadar ihmali var bilemem tabi o kendini aklamanın derdinde (1 litre biraz iddialı olmuş ama!), ama sırf hiperaktif diye çocuğunuzu alanında "en iyisi" olarak düşündüğünüz bir doktora götürüyorsunuz ve verilen ilacın dozunun etkisiyle/yanetkisiyle çocuğunuzu kollarınızda kaybediyorsunuz..

Henüz otopsi sonucu gelmeden kimse konuşmamalı... Tabiki çok üzücü bir olay... Ama yinede sonuçlanmadan yorum yapmak yanlış olmaz mı????????

zaten yok mahkeme süreci, yok otopsi sonucu beklensin, kimse konuşmasın da hanfendinin popülaritesine zarar gelmesin diye yoğun bir çabası var sanırım kendisinin .. gerçi hiçbir şey olan biteni değiştirmeyecek, sadece ihmal var mı yok mu onu açıklayacaklar.. takip etmeye çalışacağım gelişmeleri

lapine, hiç kitaplarını okuma fırsatı bulabildiniz mi?? merak etmeyin, bu süreci takip edenlerin sayısı o kadar fazla ki...

evet takip edenler arasında kendi çalışanlarının olduğu kesin internette konu hakkında yazılan çizilenleri araştırıyorlar.. kitaplarını değil makalelerini okudum, benim de küçük çocuğum var o nedenle okumuştum ama bilimsel yayınlarının varlığı veya alanındaki konumu, hakkında yapılan eleştirileri (görevde ihmal) otomatik olarak çürüten bir argüman değil ki.. kaldı ki ben ilk konuyu açarken odak noktam hayatını kaybeden yavrucaktı ama sizin odak noktanız nedense doktorun akademik kariyeri olmuş?!

bu konu beni mahfetti cok uzuldum Allah anne babasina sabirlar versin ne diyim. Kadini da islah etsin, doktorlara güvenim sifir

arkadaşlar herşey net değilmi...içeri girerken o yerinde duramayan yavrucağın çıkarken babasının kollarında hareketsiz yatışı bi cevap değil mi? benim de 3 yaşında bir oğlum var..3 kere ateşli havale geçirdi , bizde devlet hastanesine gittik uyumuyor diye sakinleştirici şuru vermek istediler babasıda kabul etti ama ben direttim verdirmedim şükürler olsun ki...ayrıca o ilaç tam teşekkükü bir yerde verilmeli çünkü solunum depresyonu riski çok yüksek ...ikinci dozu verdiklerinde çocuk zaten kendinde değil buna rağmen birede makattan tekrar ilaç veriyorlar ve neden uyandırılmadan gönderiliyor...şuan hıçkırıklara boğulmuş durumdayım...Allah ım o anne babaya çoookk sabır versin..bi düşünsenenize onların durumunu , o suçluluk duygusu çocuklarının acısından daha beterdir.taksiye verecek paran yok ama çocuğun için en iyi doktor olsun ,o iyi olsun diye tramvaya bin dünyanın parasını ver orada canından ol...üstüne birde yalancılıkla itham edil...yok böyle şey ...

Valla ana baba olmadan önce çiftler deliriyor cocuk için herşeyti yapıyorlar 40 taklalar keciboynuzları sonra cocuk yaramaz vay efendım gotureyımde onu bır bayıltırayımda baksınlar nesı var
ınan onları evire cevire dövmek istiyorum
herkez cocuk sahıbı olmayı haketmıyor burada bu kadın suclu onu o yataga yatırıp pıjemalarıyla oraya bastıran ana baba cok masum ne guzel oyuncak bebektı oda

arkadaşlar herşey net değilmi...içeri girerken o yerinde duramayan yavrucağın çıkarken babasının kollarında hareketsiz yatışı bi cevap değil mi? benim de 3 yaşında bir oğlum var..3 kere ateşli havale geçirdi , bizde devlet hastanesine gittik uyumuyor diye sakinleştirici şuru vermek istediler babasıda kabul etti ama ben direttim verdirmedim şükürler olsun ki...ayrıca o ilaç tam teşekkükü bir yerde verilmeli çünkü solunum depresyonu riski çok yüksek ...ikinci dozu verdiklerinde çocuk zaten kendinde değil buna rağmen birede makattan tekrar ilaç veriyorlar ve neden uyandırılmadan gönderiliyor...şuan hıçkırıklara boğulmuş durumdayım...Allah ım o anne babaya çoookk sabır versin..bi düşünsenenize onların durumunu , o suçluluk duygusu çocuklarının acısından daha beterdir.taksiye verecek paran yok ama çocuğun için en iyi doktor olsun ,o iyi olsun diye tramvaya bin dünyanın parasını ver orada canından ol...üstüne birde yalancılıkla itham edil...yok böyle şey ...

çok haklısın her şey evlatlarımız için aama gel görki elinle verdirdiğin bir ilaçla hayatını söndür yavrucağın çok çok çok üzüldüm

bu haberi daha önce görmemiştim..
şimdi okudum açıklamalarada baktım..
ben makattan ilk defa uyku ilacı verildiğini duydum..
ben Radyolojide çalışıyorum evet küçük bebeklere hareket ettikleri ve görüntüleri iyi çıkmadığından uyku ilacı verilir..kilo ile orantılı olarak ayarlanır..
ve açıklamada yapıldığı gibi 3 doza ayrılır..ama genelde 1 dozda çocuk uyur..
ben hiç reaksiyon veren çocuk görmedim..
belki başka bir durumu vardı bebeğin..
yada makattan vurulan o iğne her ne ise onda vardır birşey...
çok üzüldümmm yaa...
konuşamıyor diye götürüosun elin kucağın boş dönüosunn Allah korusun...:14::14:

Ben patik atak olduğum için haberleri izleyemiyorum şimdi öğrendim Allah annesine babasına sabır versin gerçekten çok zor ama anlamadığım konuşma bozukluğu için terapiye gidiliyor orda çocuk niye uyutuluyor onu çözemedim

Bende bu dolayı şimdi konuyu okuyunca öğrendim şok oldum gerçekten Allah anaya babaya sabır versin sapasağlam çocuğu bir hiç uğruna kaybediyorlar çok üzücü.

otopsi sonucu hala açıklanmadı ama doktor hanımın tek umursadığı hakkında çıkan negatif haberler belli ki:( haberi yapan gazeteyi dava etmiş ve gazeteye kınama cezası verildiği için bir afiş bastırmadığı kalmış.. Hukukun süper işlediği ülkemde, en üst düzeydeki yöneticilerin birbirlerini suçlu ilan etmeleri için mahkemeye ihtiyaç yok ama video görüntüleri olan bir olay haber yapıldığı için gazete kınama cezası alıyor!

http://www.basinkonseyi.org.tr/basi...etesi-muhabiri-m-sirri-onurun-uyarilmasina-ba

bu haberi daha önce görmemiştim..
şimdi okudum açıklamalarada baktım..
ben makattan ilk defa uyku ilacı verildiğini duydum..
ben Radyolojide çalışıyorum evet küçük bebeklere hareket ettikleri ve görüntüleri iyi çıkmadığından uyku ilacı verilir..kilo ile orantılı olarak ayarlanır..
ve açıklamada yapıldığı gibi 3 doza ayrılır..ama genelde 1 dozda çocuk uyur..
ben hiç reaksiyon veren çocuk görmedim..
belki başka bir durumu vardı bebeğin..
yada makattan vurulan o iğne her ne ise onda vardır birşey...
çok üzüldümmm yaa...
konuşamıyor diye götürüosun elin kucağın boş dönüosunn Allah korusun...:14::14:

uyutmak için kullanılmıyor ama yapınca sakinleşip uyuyorsun tabi rektal diazem var.
bir de çocuk sanırım ilaç yan etkisinden değil aspirasyondan ölmüş.

Back
X