eltinin düğünü hayırlısıyla yapılsın.bu psikolojiden çıkarsın.özeniyorsun.çokda normal.ama herşeyin bir zamanı var.çok ararsın bu günlerini.bebs ablam yazmıştı dersin.öyle yada böyle biraz sabır.zaman su gibi akıp geçiyor cnm
e okul bitmemiş askerlik yapmamış iş yok neden erken nişanşandınızzz ??
Bence hatayı burda yaptınız.. Sevgili olmaz kolay ama nişanlıyken beklemek zor diye düşünüyorum.... Yerimseniben
kaç yaşındasınız ki daha?
okul var, askerlik var, iş var....hadi nişanlanalım, hadi evlenenlim demekle olmuyor bu işler malesef..
sende kendimi gördüm canım bizde 18 yaşında tanıştık,ve ocakta tam 6 yıl biticek,2,5 yıldır nişanlıyız hayırlısıyla bu sene evlencez,biz üniversite 1.sınıfta tanıştık,kafadan 4 yıl okuldu zaten,3.sınıfta herkes e hadi ciddiyete binsin dedi,geldiler istediler,sonra çalışmaya başladık,paramızı biriktirdik,şimdi askere gitti kısa dönem mayısta gelcek,düğün tarihimizi,yerimizi ayırttırdık,demem o ki zaman su gibi akıp geçiyor,biliyorum bazen insan sıkıntıya düşüyor çok iyi anlıyrm ama zor bu işler,bizden sonra tanışanlar evlendi,gerçi zaten yaşım 24 erken daha,ama çok da uzayınca insan sıkılıyor,önemli olan sevdiğin insanı her ne olursa olsun beklemk,nişanlılıkta çok güzel,keyfini çıkar,ben hep diyorum zaten herşeyi sindire sindire yaptık :))) sizde öyle yaparsınız :) hakkımızda hayırlısı olsun...
arkadaşlar merhaba
1.5 senelik bi ilişkinin ardından yaklaşık 5 ay önce nişanlandım..ve düğünümüze yaklaşık 2 sene var.çünkü ünv okuyo.daha askerlik ev iş derken kimbilir belkide 2011 bulcak.tamam belki bunu bilerek girdik bu yola ama düşündükce bana afakanlar basmaya başladı.ayda birkez görüşüyoruz farklı şehirlerde olduğumuz için...eltim var ve yaza düğünleri var onalr hepbilikdeler eşya alıyolar falan bu aralar çok etkiledi bu beni çok özendim...geceleri uyuyamaz oldum.ne yapsam nasıl zaman geçse.bide benim hiç ark yok babam pek bi yere yollamaz benii :1no2:
bi çoğunuz benden tecrübelisiniz ne olur yardım edin ne yapmalıyım ne düşünmeliyim hatamı ediyorum nelerle uğraşsam beni oyalar
şimdiden teşekkrüler arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?