Kimine göre saçma kimine göre komik ama beni üzüyor işte :(((

tobi

gel 2011 geeel gel :)
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
1.313
0
116
Diğer
arkadaşlar merhaba
1.5 senelik bi ilişkinin ardından yaklaşık 5 ay önce nişanlandım..ve düğünümüze yaklaşık 2 sene var.çünkü ünv okuyo.daha askerlik ev iş derken kimbilir belkide 2011 bulcak.tamam belki bunu bilerek girdik bu yola ama düşündükce bana afakanlar basmaya başladı.ayda birkez görüşüyoruz farklı şehirlerde olduğumuz için...eltim var ve yaza düğünleri var onalr hepbilikdeler eşya alıyolar falan bu aralar çok etkiledi bu beni çok özendim...geceleri uyuyamaz oldum.ne yapsam nasıl zaman geçse.bide benim hiç ark yok babam pek bi yere yollamaz benii :1no2:
bi çoğunuz benden tecrübelisiniz ne olur yardım edin ne yapmalıyım ne düşünmeliyim hatamı ediyorum nelerle uğraşsam beni oyalar
şimdiden teşekkrüler arkadaşlar

kendine yeni uğraşlar bul,
mesela halk eğitim kursları var oralara git,
hem beynindekiler dağılır,hemde yeni yeni şeyler öğrenirsin,
sanırım eltinin olayı seni gerçekten etkilemiş,
onları da düşünmemeye çalış,
sonuçta sizinde amacınız aynı şey,evlenmek:delphin:

merak etme hayatım günler göz açıp kapayıncaya kadar geçer sen fark etmezsin bile...şimdi ilk günler hiç geçmeyecek gibi olur .inan dünya çok hızlı dönüyor....ben evleneli daha dün gibi ama 5. seneye gireceğiz

başta bunları düşünmen ve öyle yol alman gerekirdi...
şuan bir başkasının evilik heyacenı ve telaşında bulunması seni üzmesin...acele etmeye hiç gerek yok! herşeyde bir hayır vardır...zamanı bekle ve anı yaşa...

e okul bitmemiş askerlik yapmamış iş yok neden erken nişanşandınızzz ??
bence hatayı burda yaptınız.. sevgili olmaz kolay ama nişanlıyken beklemek zor diye düşünüyorum.... yerimseniben

benim 5 yıllık br ilişkim var.bu sene mezun oluyoruz ikimizde.askerlik iş derken en erken 3 sene sonra evlenicez kısmetse ve hala sevgiliyiz...düşün yani evleniceğimiz zaman neredeyse 8-10 senelik ilişkimiz olmuş olcak..ben de her düğüne gittiğimde özeniyorum imreniyorum ama bu sinirlerimi bozmuyor benim..bence çok düşünme nişanllığının tadını çıkar..en azından sevgililerin yaşadığı sıkıntıyı yaşamıyorsunuzdur..bir de okuyan adamla niye nişan yaptı ki ailen..beni vermezler şahsen işi gücü olmayan okulu bitmemiş adama..

ooooooooooooooo biz eşimle 7 sene sonra evlendik ve 4 sene ayrı idik..ayrı şehirlerde idik..sabretttik..isyan etmedik,şimdi evliyiz..geçer bugünlerdeeeeeeeeeeee

arkadasıom herkesın derdı kendıne ama uzulecek baska sey bulamadınmı.hersey yolundaysa boyle ıdare edeceksın.zaten cok erken nısanlanmıssınız.sabredeceksın.

kaç yaşındasınız ki daha?
okul var, askerlik var, iş var....hadi nişanlanalım, hadi evlenenlim demekle olmuyor bu işler malesef..

sende kendimi gördüm canım bizde 18 yaşında tanıştık,ve ocakta tam 6 yıl biticek,2,5 yıldır nişanlıyız hayırlısıyla bu sene evlencez,biz üniversite 1.sınıfta tanıştık,kafadan 4 yıl okuldu zaten,3.sınıfta herkes e hadi ciddiyete binsin dedi,geldiler istediler,sonra çalışmaya başladık,paramızı biriktirdik,şimdi askere gitti kısa dönem mayısta gelcek,düğün tarihimizi,yerimizi ayırttırdık,demem o ki zaman su gibi akıp geçiyor,biliyorum bazen insan sıkıntıya düşüyor çok iyi anlıyrm ama zor bu işler,bizden sonra tanışanlar evlendi,gerçi zaten yaşım 24 erken daha,ama çok da uzayınca insan sıkılıyor,önemli olan sevdiğin insanı her ne olursa olsun beklemk,nişanlılıkta çok güzel,keyfini çıkar,ben hep diyorum zaten herşeyi sindire sindire yaptık :))) sizde öyle yaparsınız :) hakkımızda hayırlısı olsun...

eltinin düğünü hayırlısıyla yapılsın.bu psikolojiden çıkarsın.özeniyorsun.çokda normal.ama herşeyin bir zamanı var.çok ararsın bu günlerini.bebs ablam yazmıştı dersin.öyle yada böyle biraz sabır.zaman su gibi akıp geçiyor cnm

eltinin düğünü hayırlısıyla yapılsın.bu psikolojiden çıkarsın.özeniyorsun.çokda normal.ama herşeyin bir zamanı var.çok ararsın bu günlerini.bebs ablam yazmıştı dersin.öyle yada böyle biraz sabır.zaman su gibi akıp geçiyor cnm

ÇOK TŞKR EDERİM ABLACIM:1hug:

e okul bitmemiş askerlik yapmamış iş yok neden erken nişanşandınızzz ??
Bence hatayı burda yaptınız.. Sevgili olmaz kolay ama nişanlıyken beklemek zor diye düşünüyorum.... Yerimseniben

cnm benim ayrı şehirlerdeyiz sevgili olarak yürütmeyi denedik..ama hep bi yalan bulyoduk görüşmeler için..kalacak yeri olmadığından çoğu zaman gelip 1 2 saat görüp geri dönüyordu..haftasonlar asla çıkamam babam bizimle zamanını geçir düşüncesinde haftaiçi çalıştığım için..ondan yalan söylememek için işi resmiyete dönüştürelim dedik

sende kendimi gördüm canım bizde 18 yaşında tanıştık,ve ocakta tam 6 yıl biticek,2,5 yıldır nişanlıyız hayırlısıyla bu sene evlencez,biz üniversite 1.sınıfta tanıştık,kafadan 4 yıl okuldu zaten,3.sınıfta herkes e hadi ciddiyete binsin dedi,geldiler istediler,sonra çalışmaya başladık,paramızı biriktirdik,şimdi askere gitti kısa dönem mayısta gelcek,düğün tarihimizi,yerimizi ayırttırdık,demem o ki zaman su gibi akıp geçiyor,biliyorum bazen insan sıkıntıya düşüyor çok iyi anlıyrm ama zor bu işler,bizden sonra tanışanlar evlendi,gerçi zaten yaşım 24 erken daha,ama çok da uzayınca insan sıkılıyor,önemli olan sevdiğin insanı her ne olursa olsun beklemk,nişanlılıkta çok güzel,keyfini çıkar,ben hep diyorum zaten herşeyi sindire sindire yaptık :))) sizde öyle yaparsınız :) hakkımızda hayırlısı olsun...

evet ikimizn olayı çok benziyor birbirine :) sen bu konuda benden daha tecrübelisin..helal olsun valla herkes bize tepki gösteriyo o kadar süre nişanlımı kalınır cılkı çıkar ayrılırsınız siz vs vs:çok üzgünüm:insan üzülüyo haliyle..2010da okul bitecek inş..sonra askerlik falan derken 2011 bulur..
size şimdiden çok çok çok mutlulular dilerim.inş hayırlısıyla teskeresini alır ve o güzel günleri yaşarsın..konum ile ilgilenip cvp yazdığın gzl dileklerin içinde ayrıca tşkr ederima.s.

arkadaşlar merhaba
1.5 senelik bi ilişkinin ardından yaklaşık 5 ay önce nişanlandım..ve düğünümüze yaklaşık 2 sene var.çünkü ünv okuyo.daha askerlik ev iş derken kimbilir belkide 2011 bulcak.tamam belki bunu bilerek girdik bu yola ama düşündükce bana afakanlar basmaya başladı.ayda birkez görüşüyoruz farklı şehirlerde olduğumuz için...eltim var ve yaza düğünleri var onalr hepbilikdeler eşya alıyolar falan bu aralar çok etkiledi bu beni çok özendim...geceleri uyuyamaz oldum.ne yapsam nasıl zaman geçse.bide benim hiç ark yok babam pek bi yere yollamaz benii :1no2:
bi çoğunuz benden tecrübelisiniz ne olur yardım edin ne yapmalıyım ne düşünmeliyim hatamı ediyorum nelerle uğraşsam beni oyalar
şimdiden teşekkrüler arkadaşlar

Bende 2 sene beklemeyi göze alamıyosan bişeyler eksik olabilir ilişkinizde ne dersin?Şöyle düşün bence; o olmasaydı hayatında şuan ve önündeki 2 sene ne yapıcaktın? Bu sürede sen çalışıyomusun okuyomusun? ikisinide yapmıyorsan eğer imkanın varsa bir kursa git derim, kendini geliştirebileceğin herhangi bir konu olabilir. bu zaten baya vaktini alır hem bir sosyal aktivite olur, orada arkadaşların olur. Baban pek biyere göndermesede kurs hayatın olur kafanı dağıtırsın.
Bu arada seviyorsan tabiki günler zor geçer benim eşimde yurt dışındaydı ve 3 ayda bir görüştük 1 sene boyunca. Belki o özlem dolu ayların etkisindendir bilemem ama şuan ikimizle ilgili hiç bir sorun yok ve hala sevgimiz ilk günkü gibi heyecan dolu. Benimde başka sıkıntılarım var ama eşimle ilgili değil neyse... Beklemekde güzel inan. Bunun tadını çıkar zaman aslında öyle bir geçiyokii ohoooo bi bakıyosun işte benim gibi evleneli 3 sene olmuş nasıl geçmiş zaman anlamıyorum. Bende günleri sayıyordum hatta takvime çentik atıyorum. Ayrıca özendiğini söylemişsin o evlilik hazırlıklarına filan ama şunu düşün sende yaşıycaksın bunları hem sen onları görüp tecrübe ediniceksin öyle düşün.
Özlem dolu günlerin biran önce bitmesini dilerim.a.s.

ben 4,5 senedir sevgilimle beraberim, bizim de evlenmemize en az 2 sene var =)
sikma canini zaman ucuyor canim...

Back
X