Kimler bana Ayetel kürsi okur

ayse8607

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
162
12
16
Almanya
Kizlar suan hastanedeyim 2 gündür yatiyorum bebegim 40 haftalik ama sancim gelmiyor suni sanci veriyorlar ama gelen giden yok Allah rizasi icin bana ayetel kürsi okuyun yada doguma iyi gelecek dua bende sizler icin dogumda dua edecegim adim ayse hepinizden Allah razi olsun okuyanlar yazarsa sevinirim

Kizlar suan hastanedeyim 2 gündür yatiyorum bebegim 40 haftalik ama sancim gelmiyor suni sanci veriyorlar ama gelen giden yok Allah rizasi icin bana ayetel kürsi okuyun yada doguma iyi gelecek dua bende sizler icin dogumda dua edecegim adim ayse hepinizden Allah razi olsun okuyanlar yazarsa sevinirim

Okudum ayetel kursi. İnsallah cabucak alirsin bebegini kucagina sagsalimm. Hz.Fatima nin ruhuna bol bol fatiha gonder. Dogumu kolaylastirdigini duymustum. Allah yardimcin olsun.

canım çok geçmiş olsun regl olduğum için ayetek kürsi okuyamam ama dua ederim tezce hayırlı doğum yapman için

bende okudum canım rabbim yardımcın olsun bi havazda kurtulursun inş.bebegini kucagına alırsın .

saglıcakla bebegını kucagına al dogumun kolay olsun ınsallah bende okudum canım allah kabul eylesın amınnnn

Okudum RABBIM KABUL eyler insallah Hayirli kolay dogum olur ins:16:

ben de okudum. Allah yardimciniz olsun. saglikla kurtulun ikiniz de.

Back
X