Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla benim deneme felan olmadan hamile kaldım
5 aylık evli idik ve iki sene sonra düşünüyorduk kaza ile oldu![]()
kızlar bende bu foruma yeniyim yaklaşık 4 aydır da takip ediyorum... gerçekten çok faydalı paylaşımlar oluyor..
denemelere gelince.. bende 2 aydır deniyorum.. kırmızılar yine de geldi.. yarın kan vericem hormon testi için .. duruma göre de çalışmalara devam edicez..
ayrıca herkeste çok farklı olabiliyor.. 3 arkadaşım var ... 1. sadece 1 kez deneme ile tek bir gün ile tutturdular.. eşi iş icabı yurtdışına çıkmak zorunda kalmıştı.. ama rabbim onları mutlu etti.. 2. arkadaşım 3.ayda hamiş kaldı.. 3.arkadaşım da bir sıkıntısı olmamasına rağmen 6.ayda hamile kaldı..
yumurtlama günlerini de takip ediyorsak ta bence doktor kontrolü altında takip edilmeli.. :) olmadı 1gün arayla çalışmalara devam..
hadi bakalım... herkes tez vakitte bebişine kavuşur inşallah... :80:
ne güzel hepinizin kısa ve öz :) benim biraz karışık sanırım
biz ilk aylarda ilişkiye giremedik hiç(( ben çok korkuyodum ama berbat bi acıydı... diodum ki bu kadar acı olsa kimse yapmaz bunu.. bi terslik olduunu tahmin ediyodum ama neydi? yaklaşık 4. yada 5. ayda doktor gezmeye başladım. her gittiğim doktor ilk adet görüyomusun die soruyodu kontrol ederken ben de tabiki oluyorum düzenli olarak her ay diodum ilginç diolardı ... salaklar...herkes bişey söyledi korkumdan aklıma takılanları soramadım bile... meğer kapalıymış o bölge ?? sadece adet kanı gelecek kadar açık herhalde...ameliyat lazım kesi yapılcak ama biz yapamayız altından ne çıkacağı belli diil diye beni korkuttu doktorlar..
bend ebiraz araştırma yapıp özele gittim. kadın ilk muayenesinde o garip aleti sokarken canım yandı ah! dedim kadın hemen elini çekti vajinismus dedi..
o da ne ki??
internetten araştır araştır cem keçenin kitabını al oku... terapiye bile gitcektim kesin çözüm olanlarına beş milyar falan gidecekti..
sonra ben denemelere başladım parmağım hayatta girmez kolonyayla dezenfekte ettiğim tığımla deneme yaptım... oldu diye ne kadar sevindiğimi anlatamam
çünkü baya bi gidiyodu tığ içerde.. ama baktım olcak gibi değil.internetten araştırmaya devam ettim.
derkeeeeen bir gün septalı kızlık zarı die bişi gördüm... arada septum denen bir zar var ve ilişkyi engelliyo zorlanırsa koparmış am ameliyatla alınması lazımmış..
bunları öğrenince doktora gittim bak dedim böle böle
tekrar muayene etti gerçekten öyle dedi
güler misin ağlar mısın. ama en azından sevindim. bu sefer ameliyat için hastane aramaya başladım en uygun ve bayan anestezi uzmanı olan
sonunda yine o özel hastanede o doktara oldum.10 dk sürdü. ve ondan sonra nihayet yavaş yavaş başladık derkeeeen
eşimi askere gönderdim... altı ayda öyle gitti
yani iki yıllık evliyim ama askerden öncesini sayamıyorum
sonrasında ise 7. denemem diebilirim.. korunmak nedir onu bile bilmiyorum...ve hala birileri dioki '' kazara oldu '' ne güsel bir cümle o öyle :))
geçen ay doktora gittim yumurtaların büyümüyo dedi klomen +progesteron mu ne onlardan verdi kullandım...bu ay 6 en geç 8. inde olmam lazım
iki gindir sanki hasta olcakmışım gibi karnım ağrıyo ama bi türlü gelmedi nazlanıyo...
hiç umudum yok çünkü benim. eninde sonunda benim kırmızım beni yalnız bırakmaz körolmayasıca
işte böyle arkadaşlar rabbim hepimizin gönlüne göre ve hayırlısını versin inşallh...