Kimler terkedilip birgün sevgilisi döndü

benim sevgilim defalarca gıttı ben hiçbişey yapmadım dönsün dıye kendı dondu ılk gidıp geldiğinde affettim sonuç aynı yıne yaptı yapacagını umarım donmez bu sefer hiç umrumda dğil zaten bence gidenın donmesını beklemek hata bı ınsan donuyosa eğer geri tek nedeni vardır sızden ıyısını bulamadığı için yanı daha ıyısını bulsa asla donmez o yüzden gıdene yapılacak tek şey yol vermek cehennemin dibine kadar yolları varr

sizi terkedip giden bir insani tekrar kabul edecek kadar gurursuz olmayin...
giden zaten sizi sevseydi gitmezdi degil mi?
gidenlerin uzerini karalayin ve hayatinizdan cikarip atin...
gelecek olanlara cevirin yuzunuzu

böyle bi durum yaşadım. Ama geldiği gibi geri gönderdim..
Böylesine gururumu yitirmedim. Sevsede insan tekrar geri dönemiyo.
Belkide aynı şeyleri yaşamaktan korkuyoruz kim bilir

~ Ama ne demişleeer ..

Giden gitmiştir
Gittiği gün bitmiştir
Ben gideni değiL .. Giden beni kaybetmiştirrr !

giden dönüyorsa daha iyisini bulamadıgı için dönüyorlar... test edilmiştir ...

katılıyorum
zamanında peşimden koşan bir erkek vardı.evet dedim ona. bir-iki ay sonra eski sevgilisini unutamadığını hep onu düşündüğünü söyledi.bitirdi.tamam dedim.aradan aylar geçti. eşimle tanıştım ve o x aşkım araya ortak arkadaşları koyup benden defalarca özür diledi.ona gittim ama farketimki asıl özlediğim sensin dedi.ben ne dedim: şuan hayatımda biri var.mutluyum.
sonra aramadı.onunla yaşadığım çok başkaydı.adı neydi bilmiyorum ama.farklıydı.
eşimle tanışınca da eskilerin birer tecrübeden ibaret olduğunu gördüm.geriye dönme fırsatım olsa yine eşimi seçerdim.herşeyde varmış bir hayır

Son düzenleme:
sizi terkedip giden bir insani tekrar kabul edecek kadar gurursuz olmayin...
giden zaten sizi sevseydi gitmezdi degil mi?
gidenlerin uzerini karalayin ve hayatinizdan cikarip atin...
gelecek olanlara cevirin yuzunuzu

Evet bence de böyle olmalı.

önce gitti sonra dönmek istedi...gurur yaptım.intihar etti güven sorunumuz hep vardı.en sonunda ayrıldık.bu kez ben gittim.hep dönmek istedim ama gurur yaptım.dönemedim... şimdi bilmem kaçıncı sevgilisi var.bense kendimi yedim onca zaman... mutlu olmasını isterdim üzülmesin isterdim şimdi sinirden çıldırıyorumm

2 ay sonra dönmüştü ama bakmmıştım bile tabii ki.

3 sene sonra geri döndüğü için zaman ki hırsımı o kadar unutmuştum ki bir tadını çıkaramadım reddetmenin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…