kimliğimi kaybettim ve...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayjju
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayjju

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
27
0
36
Eskişehir
slm arkadaşlar ben geçen sene kimliğimi kaybettim ve ertesi gün karakola gittim tutanak yazıldı gazeteye ilan da verdim.fakat bana adliyeden gecen sene cagrı kagıdı geldı konuyla alakam yok sahıslarıda tanımıyorum.olay zaten daha once hıc gtmedıgım bı sehırde gerceklesmıs.mahkemeye grdım sahısları tanımadıgmı kımlıgımı kaybettıgımı anlattım.dun yıne cagrı kagıdı geldı bu seferde baska bı mekanda tanık olarak gösterılıyorum.sahısları yıne tanımıyorum olayla alakam yok.birisi benım kımlıgımı kullanıp ıslemler yapıyor ve ben bunu engelleyemıyorum ne yapmam gerekır yardımcı olursanız sevınırım.bu kısıden nasıl sıkayetcı olabılırım.onu nasıl yakalattırabılırım?acil yardım sımdıden tesekkurler...

slm arkadaşlar ben geçen sene kimliğimi kaybettim ve ertesi gün karakola gittim tutanak yazıldı gazeteye ilan da verdim.fakat bana adliyeden gecen sene cagrı kagıdı geldı konuyla alakam yok sahıslarıda tanımıyorum.olay zaten daha once hıc gtmedıgım bı sehırde gerceklesmıs.mahkemeye grdım sahısları tanımadıgmı kımlıgımı kaybettıgımı anlattım.dun yıne cagrı kagıdı geldı bu seferde baska bı mekanda tanık olarak gösterılıyorum.sahısları yıne tanımıyorum olayla alakam yok.birisi benım kımlıgımı kullanıp ıslemler yapıyor ve ben bunu engelleyemıyorum ne yapmam gerekır yardımcı olursanız sevınırım.bu kısıden nasıl sıkayetcı olabılırım.onu nasıl yakalattırabılırım?acil yardım sımdıden tesekkurler...

Yeni kimlik çıkarttıgınızda eski kaybettiğiniz veya değiştirdiğiniz kimlik geçersiz sayılır sicil numarası değişir. Bende kaybettim kimliğimi ve çıkarttırdım anında bankalara kimliğinizin üzerine kayıtlı olan herşeye bilgi verilmiştir eski kimliğinizin geçersiz olduguyla ilgili. Ancak avukata başvurmanızda yarar var.

Kimliğinizi kaybettiğinizde yenisini çıkarırken maliyeye bi miktar ücret ödeniyor
Ödemediyseniz belki bu sebepten olabilir

dün adliyeyi aradım cumhuriyet savcılığına şikayette bulunmamı önerdiler yarın gidip dilekçe vericem

Back
X