Kimliğini kaybedenler ve kendinden habersiz dava açılması ???

sibelfb1907

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
35
1
16
İstanbul
1 yıl sonrası adliye beni çağırdı sahte belge evrak dolandırıcılık suçundan, meğer kimliğim kullanılmış her neyse baya gittim geldim dilekçe yazdım sonrasında kayıp ilanı çıkardım. Dün tesadüfn aklıma geldi 11880 i aradım ve bana 2016 da açılmış dava var şubatta mahkeme var dediler şaşırdım aklıma önceden sahte face kullandım bir kaç kişiyle konuştum ama tehtit vs kötü bir kullanım olmadı biri farketti tehtit etti hata mahkemeyle suç duyuruda özel belgede sahtecilik suçundan face buna girmiyor diye düğündüm eski davamla alakalı diye düşündüm. Sonra e devletten baktım meğer sanık ismi başka şikayetçi kısmında benim ismim var halbu ki ben kimseyi şikayet etmedim. Acaba devlet bekim adımamı dava açtı, ve ya beni suçlayan kişi dava sonunda yetersiz olduğu için ona dava açtı devlet bilemedim, başka konu olsa anlıcam ama yine belgede sahtecilik suçundan lütfen aydınlatın arkadaşlar bu işten bir şey anlamadım kimseyi şikayet etmedim? Ben zarar görür müyüm?

0|0
Sonraki
1

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay ben de ehliyetimi kaybetmiştim. Hemne ilan verdim ama. Saklıyorum hala. Allah korusun hep dua edeceğim.

İnşallah bir an önce çözersiniz olayınızı.

şikayetçi olarak adınız yazıyorsa kimliğiniz ile alakalıdır

yani şikayet etmedim diyorsunuz ama öbür dosyada ifade verirken şikayetçi olmuşsunuzdur işte

aynı şehirde iseniz bir gün öğleden sonra kaleme uğrayın

dosyanızı okuyun hatta fotokopi de alabilirsiniz

şikayetçi olarak adınız yazıyorsa kimliğiniz ile alakalıdır

yani şikayet etmedim diyorsunuz ama öbür dosyada ifade verirken şikayetçi olmuşsunuzdur işte

aynı şehirde iseniz bir gün öğleden sonra kaleme uğrayın

dosyanızı okuyun hatta fotokopi de alabilirsiniz
Evet bana ait değildir kimliğim çalındı tarzında dilekçe yazdım konuştum ama ben aramasam bilgimde olmayacak tesadüf öğrendim ben zarar görmek istemiyorum sonunda da ismi yazan adam kim acaba

Evet bana ait değildir kimliğim çalındı tarzında dilekçe yazdım konuştum ama ben aramasam bilgimde olmayacak tesadüf öğrendim ben zarar görmek istemiyorum sonunda da ismi yazan adam kim acaba

işte bunları ancak dosya ile öğrenebilirsiniz

mahkeme daha size tebligat gönderecek olabilir

hatta SMS bile atıyor mahkemeler

kaleme gidin sorun yardımcı olurlar

Mahkemeye gitmeden nasıl öğreneceksin olayı ya da biz nasıl sana açılan davayı buradan mantık yürüterek bulacağız anlamadım.

kimliğinizi kaybettiğinizde yeni kimlik çıkardıysanız seri numaraları farklıdır zaten. o yüzden birşey çıkmaz ondan.

Back
X