Kimse arayip sormuyor beni

Evet bende onu anladim ne yazikki yine yalnizliga terkedildim ama inananilnaz kirginim beraber buyumuslukten durum buraya geldi

Terk edildim diye düşünüp kendinizi yıpratmayın, değmez.
Küçükken can ciğer olduğum kuzenimi şimdi senede bir kere belki görüyorum, fakat bir kuzenim var memlekette senede 1 kere görürüm ama evdeki kardeşim gibidir sanki hiç ayrılmamışız gibi. Gönül bağı bu zorla olmuyor.

Tabi ki. Eğer sizin mesafe koydugunuzu farkedip nedenini sorarlarsa onlara kırgın olduğunuzu gerekçesiyle açıklarsiniz. Yok sormazlarsa sizi onemsemiyorlar demektir, uzgunum
Sormazlar canim sadece degisti derler daha onced3 ayni seyi yasamistik

Terk edildim diye düşünüp kendinizi yıpratmayın, değmez.
Küçükken can ciğer olduğum kuzenimi şimdi senede bir kere belki görüyorum, fakat bir kuzenim var memlekette senede 1 kere görürüm ama evdeki kardeşim gibidir sanki hiç ayrılmamışız gibi. Gönül bağı bu zorla olmuyor.
Demekki telefonla falan iletisiminiz kesilmemeis canim yok ya bunlar hep vatsapta birkere selam bile yazmazlar artik bend3 yazmiyorum bugun gezdim dolastim yuzdum biraz unuttum bu kazigi kalbimi iyilestirdim biraz ve birkere daha kabullendim artik eskisi gibi olmayacagimizi

kuzen se sorun etme,yeğen yazmışın,bazen bızde kuzene yeğen denıyor dıye sordum,anladım,ama yeğen olsa çok haklsıın dıcektımboşver,hayat kısa,takma,
Kuzen olsada yegen olsada hakliyim canim kokune kadar hemde cok ayip yaptilar bence ki daha once cok cok oldu bu seyler ve artik kabullendim kuzenlerim bitti

Insanlar bukadarmi vefasiz oldu .bukadarmi hal hatir sormaz hep benmi arayacagim soracagim ilgilenecegim ...fransadan yakinima tatile gelen yegenim bulundugum sehre gelmis diger kuzenlerle gezip tozmuslar instagramda gordum insan bi aramazmi sen de gel diye bu bana cok koydu nerdeyse agliyacagim sanirim tamamen sildim hepsini bu yaptiklari bir degil iki degil cunku aramizda kotu bise de gecmedi birbirleriyle takilmak daha guzel geliyor demekki ..sizce ben onlara nasil davranayim artik yakinda nisani var bitanesinin hepsi orda olcak bana bukadar vefasizliklar yaptilar hic muhatap olmak istemiyorum ama icim aciyor yine yalnizim cok yalnizim hep tek tabanca takiliyorum bukadar iyi niyetliyken hep yalnizliga terkediliyorum cok mutsuzum cok
Bemde senin gibi dusunuyorum .
Hep sen noye arayacaksin.
Birazda onlar arasin.
Cagit.azlarsa bosver seni aramayani sende davet etme .bence hic muhatap olma.
Mesafeli ol bisey olmamis gibi davran.

Insanlar bukadarmi vefasiz oldu .bukadarmi hal hatir sormaz hep benmi arayacagim soracagim ilgilenecegim ...fransadan yakinima tatile gelen yegenim bulundugum sehre gelmis diger kuzenlerle gezip tozmuslar instagramda gordum insan bi aramazmi sen de gel diye bu bana cok koydu nerdeyse agliyacagim sanirim tamamen sildim hepsini bu yaptiklari bir degil iki degil cunku aramizda kotu bise de gecmedi birbirleriyle takilmak daha guzel geliyor demekki ..sizce ben onlara nasil davranayim artik yakinda nisani var bitanesinin hepsi orda olcak bana bukadar vefasizliklar yaptilar hic muhatap olmak istemiyorum ama icim aciyor yine yalnizim cok yalnizim hep tek tabanca takiliyorum bukadar iyi niyetliyken hep yalnizliga terkediliyorum cok mutsuzum cok

Aynı benim akrabalarım. Hoş benimkiler birbirleriyle de görüşmezler. Hepsi soğuk nevale. Fazla arkadaşım da yok zaten. Ne iyi ne kötü günümde hiçbir akrabam yanımda olmuyor. Hepsine kırgınım.

Zamanında annem olsun ben olayım çok koştuk, çok aradık. Hergünlerinde yanlarında olduk. Şimdi işleri bitti, hepsi sırtlarını döndüler.

Ben de çok yalnız hissediyorum, bebeğim olacak kimse gelmeyecek ziyaretime...

Sana hak veriyorum abla ben de geçmişte benzer bir şey yaşadım ve senin hissettiklerini hissettim inan.
Bence en yakın zamanda ugun bir dille onlara darıldığını üzüldüğünü anlat içinde kalmasın. Darılman üzülmen içinde kaldığı zaman daha çok büyüyor ve alakasız bir konuda onlara patlıyorsun. Onlarla kendini ezik göstermeden dik bir şekilde bu durumunu anlat bakalım ne diyecekler? Onların açıklamasından tatmin olmasan bile rahatlıyorsun. Sonra da mesafe koy. Demek ki seni ciddiye almamışlar sen de artık alma.

Kuzenimde bana karşı böyle 1/2 bişey yaptı ve herşerden sildim onu kafam rahat böyle mutluyum annesi rahatsızlandığında bile arayıp geçmiş olsun demedim ki zaten umrunda olan bişey olmadığı için gerekte yoktu

Insanlar bukadarmi vefasiz oldu .bukadarmi hal hatir sormaz hep benmi arayacagim soracagim ilgilenecegim ...fransadan yakinima tatile gelen yegenim bulundugum sehre gelmis diger kuzenlerle gezip tozmuslar instagramda gordum insan bi aramazmi sen de gel diye bu bana cok koydu nerdeyse agliyacagim sanirim tamamen sildim hepsini bu yaptiklari bir degil iki degil cunku aramizda kotu bise de gecmedi birbirleriyle takilmak daha guzel geliyor demekki ..sizce ben onlara nasil davranayim artik yakinda nisani var bitanesinin hepsi orda olcak bana bukadar vefasizliklar yaptilar hic muhatap olmak istemiyorum ama icim aciyor yine yalnizim cok yalnizim hep tek tabanca takiliyorum bukadar iyi niyetliyken hep yalnizliga terkediliyorum cok mutsuzum cok[/QUOTE

D
demekki sizin icin dogru kisiler degiller.. Neye gore yalnizsiniz kuzenleriniz siz bunu yapti diye mi.. Sizi anlayabilen ve sevebilicek bir dolu insan var bu dunyada buna inanin ve size deger vermeyenlere takili kalmayin..

Hiçte takmayın. Kuzeniniz gibi nice yakın akrabalar var böyle davranan. Herkese hak ettiğini vermek şart. Kim size ne kadar değer veriyorsa sizde o kadar değer verin etrafa. Ayrıca silin sosyal medyadan gözünüz de görmez. Bazı akrep akrabacıklar, arkadaşcıklar inadına göze sokuyor fotolarıyla nispet yapar gibi. (Bu niyetle yapanlara sadece vah vah diyorum) 2grlık beyni var onuda nispet yapmak için kulananlar yazık size yav...

Ne kadar çok yalnızlık, arkadaşsızlık, hep tek başına olma konuları açılıyor ya:KK43: Ben de aynı böyleyim de bu kadar mı herkes yapayalnız ya, arkadaş yok, komşu yok:110:

Keske beni de arayan soran olmasa
Cunku hic hayrina aranmam. Bir allahin kulu da dark nasilsin seni cok ozledim cocuktan bunalmissindir gel falanca yerde kahve icelim demez. Varsa yoksa size kalmaya gelcem,size yemege gelcem derler. Veya size cocuklari gonderiyim de havuza girsin derler. Kres isletiyorum zaten ben burda dimi ;)
Aramasinlar efendim aramasinlar, sormasinlar efendim sormasinlar. Kimse sevabina aramaz, isi dusen, evimde uyumak isteyen,havuza girip kendisini besletmek isteyen arar sadece. Hic birsey istemeyen borc ister. Issiz adaya yerlescem yeminle

Back
X