Kuzen canimyeğen dedin,kuzenmı acaba,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzen canimyeğen dedin,kuzenmı acaba,
kuzen se sorun etme,yeğen yazmışın,bazen bızde kuzene yeğen denıyor dıye sordum,anladım,ama yeğen olsa çok haklsıın dıcektımboşver,hayat kısa,takma,Kuzen canim
Evet bende onu anladim ne yazikki yine yalnizliga terkedildim ama inananilnaz kirginim beraber buyumuslukten durum buraya geldi
Tabi ki. Eğer sizin mesafe koydugunuzu farkedip nedenini sorarlarsa onlara kırgın olduğunuzu gerekçesiyle açıklarsiniz. Yok sormazlarsa sizi onemsemiyorlar demektir, uzgunumOylemi diyosun
Sormazlar canim sadece degisti derler daha onced3 ayni seyi yasamistikTabi ki. Eğer sizin mesafe koydugunuzu farkedip nedenini sorarlarsa onlara kırgın olduğunuzu gerekçesiyle açıklarsiniz. Yok sormazlarsa sizi onemsemiyorlar demektir, uzgunum
Demekki telefonla falan iletisiminiz kesilmemeis canim yok ya bunlar hep vatsapta birkere selam bile yazmazlar artik bend3 yazmiyorum bugun gezdim dolastim yuzdum biraz unuttum bu kazigi kalbimi iyilestirdim biraz ve birkere daha kabullendim artik eskisi gibi olmayacagimiziTerk edildim diye düşünüp kendinizi yıpratmayın, değmez.
Küçükken can ciğer olduğum kuzenimi şimdi senede bir kere belki görüyorum, fakat bir kuzenim var memlekette senede 1 kere görürüm ama evdeki kardeşim gibidir sanki hiç ayrılmamışız gibi. Gönül bağı bu zorla olmuyor.
Kuzen olsada yegen olsada hakliyim canim kokune kadar hemde cok ayip yaptilar bence ki daha once cok cok oldu bu seyler ve artik kabullendim kuzenlerim bittikuzen se sorun etme,yeğen yazmışın,bazen bızde kuzene yeğen denıyor dıye sordum,anladım,ama yeğen olsa çok haklsıın dıcektımboşver,hayat kısa,takma,
Bemde senin gibi dusunuyorum .Insanlar bukadarmi vefasiz oldu .bukadarmi hal hatir sormaz hep benmi arayacagim soracagim ilgilenecegim ...fransadan yakinima tatile gelen yegenim bulundugum sehre gelmis diger kuzenlerle gezip tozmuslar instagramda gordum insan bi aramazmi sen de gel diye bu bana cok koydu nerdeyse agliyacagim sanirim tamamen sildim hepsini bu yaptiklari bir degil iki degil cunku aramizda kotu bise de gecmedi birbirleriyle takilmak daha guzel geliyor demekki ..sizce ben onlara nasil davranayim artik yakinda nisani var bitanesinin hepsi orda olcak bana bukadar vefasizliklar yaptilar hic muhatap olmak istemiyorum ama icim aciyor yine yalnizim cok yalnizim hep tek tabanca takiliyorum bukadar iyi niyetliyken hep yalnizliga terkediliyorum cok mutsuzum cok
Valla bazen diyom baska soydan mi arkadas bulsam etrafimdaki herkez vefasiz ya bukadar olamazBeni Ermeni ve Rum arkadaslar akrabalarimdan daha cok ararlar. Sasirmayin.
Insanlar bukadarmi vefasiz oldu .bukadarmi hal hatir sormaz hep benmi arayacagim soracagim ilgilenecegim ...fransadan yakinima tatile gelen yegenim bulundugum sehre gelmis diger kuzenlerle gezip tozmuslar instagramda gordum insan bi aramazmi sen de gel diye bu bana cok koydu nerdeyse agliyacagim sanirim tamamen sildim hepsini bu yaptiklari bir degil iki degil cunku aramizda kotu bise de gecmedi birbirleriyle takilmak daha guzel geliyor demekki ..sizce ben onlara nasil davranayim artik yakinda nisani var bitanesinin hepsi orda olcak bana bukadar vefasizliklar yaptilar hic muhatap olmak istemiyorum ama icim aciyor yine yalnizim cok yalnizim hep tek tabanca takiliyorum bukadar iyi niyetliyken hep yalnizliga terkediliyorum cok mutsuzum cok
Insanlar bukadarmi vefasiz oldu .bukadarmi hal hatir sormaz hep benmi arayacagim soracagim ilgilenecegim ...fransadan yakinima tatile gelen yegenim bulundugum sehre gelmis diger kuzenlerle gezip tozmuslar instagramda gordum insan bi aramazmi sen de gel diye bu bana cok koydu nerdeyse agliyacagim sanirim tamamen sildim hepsini bu yaptiklari bir degil iki degil cunku aramizda kotu bise de gecmedi birbirleriyle takilmak daha guzel geliyor demekki ..sizce ben onlara nasil davranayim artik yakinda nisani var bitanesinin hepsi orda olcak bana bukadar vefasizliklar yaptilar hic muhatap olmak istemiyorum ama icim aciyor yine yalnizim cok yalnizim hep tek tabanca takiliyorum bukadar iyi niyetliyken hep yalnizliga terkediliyorum cok mutsuzum cok[/QUOTE