kimse beni olduğum gibi kabul edip sevmiyor :(

bence siz soğuk-sakin gözüktüğünüzden insanlarda size aynı şekilde size mesafeli yaklasıyordur, sevmediklerini zannetmiyorum.

ahanda ayni ben boyleydim gereksiz konusmalara gicik olurdum ondan sonra herseye gulmezdim canim cicim hic bana gore degildi:19:turkiyede beni boyle seven arkadaslarim vardi ama ne zaman yurtdisina geldim esim ise ben evde butun gun bayildim can SIkintisindan birgun yine bos bos dolastim disarda neseyle muhabbbet eden arkadas gruplarina bakdim kafelerdeki icmi ceke ceke burnumun diregi sizladi neden benimde boyle arkadaslarim yok diye bir gun 2 gun derken aylar gecti daha cok bunalima girdim :50:birgun atladim trene gittim deniz kenarina denizi izledim ve dedimki ey gidi deniz sen bile esini arkadasini bulmussun dalga atarak benim kimsem yok agladim hemde haykira haykira :43:sonra yine dedimki yalnizligimi kimsesizligim senin olsun bundan sonra degisim baslasin :46:o buz gibi duran ben ilk bir bayan vardi hersabah yagmurda karda yuruyerek cocuk gotururdu okula bende yeminle yagmurlu havayi bekledim ve cam onunde onu bakdim geliyor atladim arabaya nasil yagmur yagiyor sakir sakir bayan bir bebegi elinde diger kizi yaninda turk bide kapinin onunden gecerken duydum turkce konustugunu cocuklariyla neyse bayan gelin sizi birkayim okula bende o yone gidiyorum isim var o yonde gecerken birakayim dedim oda nasil sicakkanli allah razi olsun canim derdemez atladi arabaya biz bir muhabbet okulda uzak olsa bari :51:ilk arkadasim oldu:52:ve itiraf ettim arkadasima sonradan:17:ne gulduk meger oda beni gorurmus balkonda tanismak istermis sonra farkli kurslar okullar derken sadece turk degil yabancida dolu arkadasim oldu :46:kesinlikle neseli esprili oldum ama asla laf sokusturmam elestirmem insanlarin iyi yanlarini soylerim bunu turizm okurken ogretmen ustune basa basa ogretti kimseyi elestirmeyin sicakkanli espirili olun insanlari yadirgamayin insan secmeyin hatalariyla kabullenin eger tersini yaparsaniz kesinlikle sizi kimse sevmez:19:bende o gundur uyguluyorum sevenimde cok yabancilarda dahil arar hal hatirlarini sorarim belirli bir sure sonra onlarda aramaya baslar :46:arada eve arada kafeye gideriz hesaplar benden derim sen gel yeter 1 kahveyle iflas etmem yaniii sonrakind onlar oder boylelikle devam eder :27:aksam kampusde bile hic tanimadigim bir bayan erken gitmisiz dersedisarda oturduk bankin uzerine ilk ben attim lafi :27:sonra dedimki ayyyy cok guzel fizigin var bunun formulu ne bir basladi anlatmaya :27:ogretmenler 3 kez cagirdi ders basladi iceri diye onuda benide zor ayrildik:17:sonra iceri girdim ogretmen deiki teknoloji sinifindaki kiz akrabanmi :27:ne akrabasi demin tanisdik hocam dedim adam sokkkllarda:53: hem 10000 tane sahit lazim akraba oldugumuza niye dedi o taylandli ben turk ve hoca bir soru daha sordu ne buldunuz bu kadar derin muhabbet ediyordunuz :26:bilmiyorki kadinlarin kilolari her daim basa bela ya dogum hikayeleri bide cocuk koca eklendimi bir omurluk hikaye :23:

Back
X