- Konu Sahibi mutluolmak
Çok mu hassasım önceden böyle değildim güçlüydüm bu yurt değişikliği beni allak bullak etti.Alışamadım.Böyle olacağımı bilseydim değiştirir miydim yurdumu.Ankaradayken yurtta olduğumda içimden ne yemek geliyor ne içmek.Sabahları bi yumurta yiyorum oda zor zoruna.Öğlen zaten öğle aramız kısa yemekhaneye git gel diyene kadar ders vaktini geçiyor yersem bi simit bir çay yiyroum akşam bi porsiyon çorba onu da zor zoruna içiyorum.Dediğim gibi açlık,tokluk hissetmiyorum.Ben böyle bi insan değildim.Yardıma ihtiyacım var.Adam gibi gerçekten bana yardımcı olacak Ankara'da bi psikatra gitmem lazım.aa ne demek o öyle ebedi huzur filan... Sakın ha ...Dur bakalım daha yolun başındasın.Gencecik bir kızsın tamam çok hassassın ama hayat kolay değil.Burda bir çok ablaların ben de dahil ne zorluklar yaşadık yaşıyoruz da..Güçlü olacaksın,hayatın tadına varmayı bileceksin,öncelikle kendini seveceksin çünkü etrafın ne kadar kalabalık olursa olsun sen yanlızsın,sevgiyi kimseden bekleme önce sen göster, karşılığı gelecekdir.
Ben başaracağından eminim,yanlız değilsin burda seni seven ablaların var.Kimseden çekinme istediğin kadar yaz biz seni okuruz ,yazarız canım.