Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben gitmedim ama amca kızım vakıf gureba daki doktorları beğeniyordu ama sana tavsiyem hastane önemli de öncelikle doktor isimlerine bak yakınlarındaki hastanelerin o şekilde araştır
ben gitmedim ama amca kızım vakıf gureba daki doktorları beğeniyordu ama sana tavsiyem hastane önemli de öncelikle doktor isimlerine bak yakınlarındaki hastanelerin o şekilde araştır
Ben Bağcılar devlet hastanesine gidiyorum. orda tedavi görüp hamile kalanları duydum. bende yeni başladım. hazirlaman gereken evrak falan istiyorlar sadece ben hepsini hazırladım çok şükür arayip randevu alıcam sadece. çok doktor gezdim. ama artik buraya devam edicem birakmayı düsünmüyorum
Korkutmak istemem ama en son gidilecek hastane bağcılar devlet hastanesi gelinimiz doğum için gitti tekerlekli sandalyeye mahkum çıktı 3 ay yoğun bakımda kaldı doktorların hatası yüzünden bu sadece benim şahşt olduğum yakınımın başına gelen böyle en az abartısız 10 tane örnek verebilirim