kimse tarafından beğenilmeme sebebim çirkinlik olabilir mi ?

tabuluarsa

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
10
7
1
32
Başlıkta durumu özetledim aslında, 24 yaşındayım ve bu yaşıma kadar sevgilim olmadı yani kimse bana aşık da olmadı sorun etmedim bunu şimdiye kadar ama son zamanlarda kafamı kurcalamaya başladı acaba bunun sebebi çirkin olmam mı diyerek özgüvenimi sorgular oldum.

Çok güzel, dikkat çeken bi kız değilim kabul ama çirkin olduğumu da düşünmüyorum açıkcası yani bu durumu çirkinliğime bağlamadım hiç ta ki şu günlere kadar . Sonuçta insan sadece fiziksel görüşten ibaret değildir her zaman kendime bir şeyler katmaya, entelektüel birikimimi artırmaya çalışan biri oldum. Kimsenin taklitçisi olmadım kendime has biri oldum, eğlenceli biri olduğum söylenir. Yani bunların hiç mi önemi yoktur güzel olmadığın sürece

Bu durumu bir eksikli olarak görmeye başladım sanırım, illa teselli beklemiyorum sizden yani bende olması muhtemel anormallikler varsa kendinizce düşündüğünüz bunları da yazabilirsiniz

Guzellik ilk bakışta onemlidir tabiki. Daha sonra fikirlerin önem kazanir.
Ayrica guzel olmak bence zor degil. Biraz bakim yaparsaniz, giyiminizi degistirirseniz gayet guzel olabilirsiniz bence.. Tabiki sizi gormeden bilemem belki de size oyle geliyordur, belki de cirkin degilsiniz cok guzelsinizdir..

Ben bunu güzellikten öte çekiciliğe ve sevimliliğe bağlıyorum. Taş Bebek'te Güzel ama ne önemi var.
Tatlı dilli misiniz mesela, güler yüzlü müsünüz?
Bazen çok güzel insanlar çok itici olabiliyor

Belki de dışarıdan erkeklere soğuk ve sert görünüyorsunuzdur bu sebeple yanınıza yaklaşmaktan çekiniyorlardır olamaz mı ? Karşı cins den normal arkadaşınız var mı ?

Ben bunu güzellikten öte çekiciliğe ve sevimliliğe bağlıyorum. Taş Bebek'te Güzel ama ne önemi var.
Tatlı dilli misiniz mesela, güler yüzlü müsünüz?
Bazen çok güzel insanlar çok itici olabiliyor

Belki de dışarıdan erkeklere soğuk ve sert görünüyorsunuzdur bu sebeple yanınıza yaklaşmaktan çekiniyorlardır olamaz mı ? Karşı cins den normal arkadaşınız var mı ?

dışardan sert görünüyorum yani tanımadıklarıma karşı çok güler yüzlü olamayabiliyorum ..

karşı cinsten yakın arkadaşım yok ama okul dolayısıyla vs var

Başlıkta durumu özetledim aslında, 24 yaşındayım ve bu yaşıma kadar sevgilim olmadı yani kimse bana aşık da olmadı sorun etmedim bunu şimdiye kadar ama son zamanlarda kafamı kurcalamaya başladı acaba bunun sebebi çirkin olmam mı diyerek özgüvenimi sorgular oldum.

Çok güzel, dikkat çeken bi kız değilim kabul ama çirkin olduğumu da düşünmüyorum açıkcası yani bu durumu çirkinliğime bağlamadım hiç ta ki şu günlere kadar . Sonuçta insan sadece fiziksel görüşten ibaret değildir her zaman kendime bir şeyler katmaya, entelektüel birikimimi artırmaya çalışan biri oldum. Kimsenin taklitçisi olmadım kendime has biri oldum, eğlenceli biri olduğum söylenir. Yani bunların hiç mi önemi yoktur güzel olmadığın sürece

Bu durumu bir eksikli olarak görmeye başladım sanırım, illa teselli beklemiyorum sizden yani bende olması muhtemel anormallikler varsa kendinizce düşündüğünüz bunları da yazabilirsiniz

Sadece güzel insanların sevgilisi olsaydı dünya nüfusunun yarısı yanlız kalırdı.
Bunun güzellikle alakası yok, enerji meselesi. Etrafınızdaki insanlara negatif enerji yayıyor olabilir misiniz istemeden?

dışardan sert görünüyorum yani tanımadıklarıma karşı çok güler yüzlü olamayabiliyorum ..

karşı cinsten yakın arkadaşım yok ama okul dolayısıyla vs var
Bence sert görünüşünüz karşı cinsin size ulaşmasını engelliyor olabilir hoşlandığınız biri var mı çevrenizde.

Sadece güzel insanların sevgilisi olsaydı dünya nüfusunun yarısı yanlız kalırdı.
Bunun güzellikle alakası yok, enerji meselesi. Etrafınızdaki insanlara negatif enerji yayıyor olabilir misiniz istemeden?

evet aslında bunu da söyelemek istedim sonuçta her sevgilisi olan güzel değil ki /:

dışardan sert ve soğuk görünüyorum çoğu zaman ama bunu değiştiremiyorum ...

Bence sert görünüşünüz karşı cinsin size ulaşmasını engelliyor olabilir hoşlandığınız biri var mı çevrenizde.

hayır şimdilik yok ..

olduğunda da kendiğinden geçmesini bekliyorum :))

evet aslında bunu da söyelemek istedim sonuçta her sevgilisi olan güzel değil ki /:

Ben de dışardan burnu büyük görünüyorum ona bakarsan. Ama dışardakilerin öyle görmesi sorun değil açıkçası. Sonuçta arkadaş gruplarında ya da tanıştırıldığım insanlarda aynı etkiyi bırakmıyorum.

Sen nasıl oluyorsun bşr ortama girdiğinde? Çekingen ve ürkek misşn mesela?

Güzel gülümseme tüm çirkinlikleri kapatır.
Gülümseyin.
Gülümseyen neşeli kadınlar daha çok beğeniliyor.

Ben de dışardan burnu büyük görünüyorum ona bakarsan. Ama dışardakilerin öyle görmesi sorun değil açıkçası. Sonuçta arkadaş gruplarında ya da tanıştırıldığım insanlarda aynı etkiyi bırakmıyorum.

Sen nasıl oluyorsun bşr ortama girdiğinde? Çekingen ve ürkek misşn mesela?

ilk defa girdiğim bi ortamda sonradan katılan bensem kendimi tam olarak ifade edip yansıtamam geriliyorum

ama atıyorum herkesin ilk defa birbirini tanıdığı bir ortamda gayet rahat iletişim kurarım sorun yaşamam

en önemli sebep bu.
bu tür insanlara diğer insanlar çok zor yaklaşıyor.
güzellikle filan hiiç alakası yok.
etrafına verdiğin elektirik en önemlisi.
iletişimi kolaylaştıran veya zorlaştıran bu.
genel tavrını biraz daha yumuşatmayı deneyebilirsin.
ancak karakter meselesi tabi bi yerde.
değişmek veya değişmiş gibi davranmak ta koaly değil.

Çok çirkin kadınlar gördüm. Yanlarında bebek gibi yakışıklı Sexy erkekler vardı. Bence karakter de çok önemli. Sosyal cıvıl civil şen Şakrak olunca insanlar önemsiyor. Hele ki şu zamanda insanlar çok stresli mutsuz olduğunu düşünürsek mutlu güler yüzlü kızlar daha fazla cazip gelir.

Cilveli, işveli değilsindir odun, kalas gibisindir yani yanlış anlama tabiri caizse :) benimde bi arkadaşım vardı gayet eli yüzü düzgündü ama hiiiç o işlerle alakası olmuyodu çünkü karşı tarafa uzak, soğuk, ben yapmam ben etmem gibi kibirli davranışları vardı. Ondandır büyük ihtimal bazı kızlar hep erkek kankasıdır ya muhabbet açısından tarz açısından belki dışa öyle aktarıyosunuzdur, vs.

Cilveli, işveli değilsindir odun, kalas gibisindir yani yanlış anlama tabiri caizse :) benimde bi arkadaşım vardı gayet eli yüzü düzgündü ama hiiiç o işlerle alakası olmuyodu çünkü karşı tarafa uzak, soğuk, ben yapmam ben etmem gibi kibirli davranışları vardı. Ondandır büyük ihtimal bazı kızlar hep erkek kankasıdır ya muhabbet açısından tarz açısından belki dışa öyle aktarıyosunuzdur, vs.

haklısın çok yansıtamam karşı tarafa enerjimi ..

Elbette begeniliyorsunuzdur, her insanın aurası farklı doğal olarak.
Belki siz sadece sizin beğendikleriniz tarafından beğenilmek istediğiniz icin, digerlerini fark edemediniz :)

Bu işler tamamen kısmet be kuzum, güzelmiş çirkinmiş .
Ben sosyal biri olup olmadığın merak ettim .

Back
X