kimse vazgeçilmez değil ama unutamıyorum

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
evet ablalarım unutamıyorum sevgilimi çok anım oldu şimdi nişanlısı var ben neden bu kadar canım yanıyor
onu ben bıraktım iyikide ayrıldım kendi çıkarı için herşeyi yapar yalan yere yemimler ederdi bu yüzden
aslında kurtulduğum için içim rahat ama bazen yanlış insanları seviyoruz ve aklımdan çıkmıyor kimse
unutulmaz değil her gecenin de sabahı var ama hala niye canım yanıyor çok fazla kalp kırıklığım var
doğum günümde iyiki doğdun bile demeyen insanı neden unutamam nasıl unutabiilirim lütfen kötü
yorumlar yapmayın yargılamayın sadece yardımınıza ihtiyacım var bi çoğumuz aynı şeyleri yaşadık lütfen yardımcı olun

Zamanla alisirsin inan ki.. Kimse vazgecilmez degil.. Belki nisanlandigi icin, icin yaniyor olabilir. Sana deger vermeyen biri icin simdi üzülüyorsun ama ilerde iyiki böyle olmus diyeceksin.

bi aşkı daha büyük bir aşk bastırır diyosunuz belkide haklınız yaralarım kapanırken zamanla birinin desteği iyi olabilir
ama yanımdaki kişiye sürekli ondan bahsedersem ki bahsedebilirim karşımdakini de incitirim en büyük korkum ise
ilerde daha kötüsüyle karşılaşırımda bunu ararım keşke dermiyim diye bu zamana kadar yaptıkarımdan pişmanlık
duymadım herşey bilinçliydi ama içinde sevgi ve duygular olunca zayıf kalabiliyorum şuan iyikide bıraktım diyorum ama
başına birşey gelse yada arasa diye de istiyorum çıkmazın içindeyim

Sağlıksız ilişkiler zinciri bunlar. M Mdnacrayz

Yorumlara katılmıyorum.İrade meselesi tamamen.
Onu hatırlatan şeyleri sil ne varsa. İlla yeni bir şey lazımsa, yeni bir aktivite yap.Spor, kurs vs vs.. Yeni çevre iyi gelir.Ancak yeni ilişki.. Sanmıyorum.
haklısınız ancak ben kendi evimde kahvaltısına varasıya hazırlamış biriyim silemiyorum aklımdan bi silsem dua ediyorum sürekli silinsin diye sanki hiç var olmamış gibi olsun diye bide yanlış anlamayın ama ben olaylara takılı kalan biri değilim unuturum çoğu olayı ama bunda duygular var ve acı çekiyorum hiç değerim yokmuş diye sanıyorum ki herkez onun gibi
biri bi laf ediyor oda bunu derdi diyorum keşke yanımda olsa diyede dua ettiğim oluyor ama yaptıklarını kaldıramadığım için ayrıldım zaten iyikide bitti diyorum çıkmazdayım

bi aşkı daha büyük bir aşk bastırır diyosunuz belkide haklınız yaralarım kapanırken zamanla birinin desteği iyi olabilir
ama yanımdaki kişiye sürekli ondan bahsedersem ki bahsedebilirim karşımdakini de incitirim en büyük korkum ise
ilerde daha kötüsüyle karşılaşırımda bunu ararım keşke dermiyim diye bu zamana kadar yaptıkarımdan pişmanlık
duymadım herşey bilinçliydi ama içinde sevgi ve duygular olunca zayıf kalabiliyorum şuan iyikide bıraktım diyorum ama
başına birşey gelse yada arasa diye de istiyorum çıkmazın içindeyim

Bak boşver demicem bosvermezsin ama yeni çevre dediği gibi arkadaşın yeni ilişki güzel olur emin ol bahsetme içinde dursun sana biri eskisini anlatsa ne hissedersin cnm unut gitsin yararı olmayan birini

koskoca bir kaosun içinde sürükleniyorum belkide bune saçma şey diyosunuz bu kadar seviyosun niye bitirdin diyosunuz ama bitmesi şarttı

Unutamamazlık değildir o.
Kuyruk acısıdır.
Senin o kadar canını yaktı.
Ama şimdi gitti o kızla mutlu.
Sen mi haketmedin yoksa seni mi hiç sevmedi kafasıdır.
Deneyimledim oradan biliyorum.
O yüzden unutmayı unut.
O kızla kendini kıyaslamadığın zaman unutursun.

Sanırım yasin küçük tatlım yeni çevre yeni aktiviteler yeni arkadaşlar hobiler evet ama
Yeni bir ilişki için içindeki fırtınayi dindirmeden başlamanı tavsiye etmem bence kendine zaman tanı hoşca zaman geçirebileceğin sosyal ortamlarin olsun
Hayatında illekıde heran birileri olmak zorunda değil
Zaten bence evvela kendini tanı tamamla doğru insanla karşılaşacağın zamana kadar kişisel gelişimine yönel hayatında yapmak isteyip yapmadığım bir çok şeyi yapmaya çalış keskelerin uktelerin kalmasın
Böylece kendine olan güvenin de daha artar doğru adamda o zman gelir seni bulur güçlü bir kadın olmaya bak

Bence burda önemli kilit cümleyi siz zaten söylemişsiniz. "Doğum günümü bile kutlamayan birini nasıl unutamam" .Sizce neden size değer vermeyen birini bu kadar düşünüyorsunuz bunu sorgulayın. Sizce böyle değersiz bi muameleyi hak ediyor musunuz? Bence hiçkimse hak etmez, herkes çok değerli ve eminim siz de değerli bi insansınız. Öncelikle lütfen kendinizi sevmeye çalışın, benlik algınızı yükseltin, zedelenen özgüveninizi yeniden inşaa edin. Hepimiz sevmek sevilmek isteriz ama ne zamanki bu ihtiyaçlarımızı yanlış kişilerde karşılamaya çalışıyoruz işte o zaman acı çekiyoruz. Kendinizin kıymetini bilin, kendi değerinizi kendinize hatırlatın.

Unutamamazlık değildir o.
Kuyruk acısıdır.
Senin o kadar canını yaktı.
Ama şimdi gitti o kızla mutlu.
Sen mi haketmedin yoksa seni mi hiç sevmedi kafasıdır.
Deneyimledim oradan biliyorum.
O yüzden unutmayı unut.
O kızla kendini kıyaslamadığın zaman unutursun.
Sen mi haketmedin yoksa seni mi hiç sevmedi kafasıdır. çok haklısınız bunlar asıl etken büyük ihtimalle ama kızla kendimi kıyaslamıyorum

Sanırım yasin küçük tatlım yeni çevre yeni aktiviteler yeni arkadaşlar hobiler evet ama
Yeni bir ilişki için içindeki fırtınayi dindirmeden başlamanı tavsiye etmem bence kendine zaman tanı hoşca zaman geçirebileceğin sosyal ortamlarin olsun
Hayatında illekıde heran birileri olmak zorunda değil
Zaten bence evvela kendini tanı tamamla doğru insanla karşılaşacağın zamana kadar kişisel gelişimine yönel hayatında yapmak isteyip yapmadığım bir çok şeyi yapmaya çalış keskelerin uktelerin kalmasın
Böylece kendine olan güvenin de daha artar doğru adamda o zman gelir seni bulur güçlü bir kadın olmaya bak
haklısınız çok sağolun

Bence burda önemli kilit cümleyi siz zaten söylemişsiniz. "Doğum günümü bile kutlamayan birini nasıl unutamam" .Sizce neden size değer vermeyen birini bu kadar düşünüyorsunuz bunu sorgulayın. Sizce böyle değersiz bi muameleyi hak ediyor musunuz? Bence hiçkimse hak etmez, herkes çok değerli ve eminim siz de değerli bi insansınız. Öncelikle lütfen kendinizi sevmeye çalışın, benlik algınızı yükseltin, zedelenen özgüveninizi yeniden inşaa edin. Hepimiz sevmek sevilmek isteriz ama ne zamanki bu ihtiyaçlarımızı yanlış kişilerde karşılamaya çalışıyoruz işte o zaman acı çekiyoruz. Kendinizin kıymetini bilin, kendi değerinizi kendinize hatırlatın.
bencede kimse haketmez çok ağrıma gidiyordu o kadar şey feda ederken hiçbirşeyi karşılıklı yapmadım ama doğum gününüzde yabancı biri bile bilse iyi ki doğdun diyor fikirleriniz bana çok yardımcı oldu teşekkür ederim

hepinize teşekkür ederim fikirleriniz bana ışık oldu karanlığımdan çıkmamdaki merdiven basamakları oldu çok sağolun

Sen mi haketmedin yoksa seni mi hiç sevmedi kafasıdır. çok haklısınız bunlar asıl etken büyük ihtimalle ama kızla kendimi kıyaslamıyorum
Kızla kıyaslamaktan kastım.
Ben bu kadar emek verdim.
Bu adamı herşeye rağmen sevdim.
Ama bana değil de ona bu şekilde davranması.
Bunu unutamayacaksın.
Yaşananları, haksızlıkları, içini paramparça edişini. Her şeye rağmen onu sevmeni.
Sadece zamanla hislerin körelecek acın hafifleyecek.
O da o kişiden uzak olarak ,hayatını didiklemezsen olacak. Sen facebookta, instagramda orada burada ona bakarsan her seferinde başa sararsın.

Back
X