kimse yokmuuuuuu

aslicik41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
3
0
86
Kocaeli
slm arkadaşlar benim adet günüm en fazla 4 gün sürüo 3. gün çok az gelio adetimin 3. ve 4. günü eşimle beraber olduk ve içime boşaldı şuan adetime 7 gün kaldı bacak ağrısı çekmem normalde ve bacak ağrısı çekiorum lütfen sizde bilgilendirin beni hamile olabilirmiyim sizce

ne desek boş normalde yumurtlama zamanları adetten 1 hafta önce bir hafta sonradır kısmet tabi kalmış olabilirsin olmayadabilirsin:sm_confused:

ymrtlama zamanına ben güvenmiom acıkcası canım ben adetime 8 gün kala ymurtladım bu ay ovlasyon testi yapmıştım ordan biliyorum ve hamileyim istiyosan insallah hamilesindir istemiyosanda insallah deilsindir

slm arkadaşlar benim adet günüm en fazla 4 gün sürüo 3. gün çok az gelio adetimin 3. ve 4. günü eşimle beraber olduk ve içime boşaldı şuan adetime 7 gün kaldı bacak ağrısı çekmem normalde ve bacak ağrısı çekiorum lütfen sizde bilgilendirin beni hamile olabilirmiyim sizce

Bacak ağrısı çekmen hamile olduğuna bi işaret değil başka belirtileride bekle

bel ağrısı falan var mı mesela ?..

Back
X