Kizlar benim cok buyuk bir iletisim sorunum var, asamiyorum.
Sosyal birisi degilim, introvert sayilirim. En yakinlarimla bile mesajlasmak, haber almak, gorusmek olsun... istemem. Severim insanlari, onemserim ama konusmam yani. Kendimle vakit geciririm her firsatta, kendi kabugundaki kaplumbaga gibi kafami cikarmam. Mesela bir kuzenim var, baska ulkede yasiyor, bir yildir ona yazmadim. Oha diyeceksiniz ama yapim boyle, ne yapayim. "Ee, baska ne var ne yok?" Oda desin "Bildigin gibi iste, boyle boyle" - bu sohbetleri yapmak bana isgence geliyor. E biliyorum ne yaptigini, neler oldugunu, sag-salim yasadigini, iste normal hayat. Yani ne kadar yakin konusa biliriz ki?
Birde hevesim yok, vaktim yok, yoruluyorum. Bos-bos konusmaya halim yok yani. Sohbet hal-hatir sormaktan gidiyor, hal-hatir soramiyorum, sormak istemiyorum. Benim sorunum ne? Bir teyzem var mesela, beni cok sever, bende onu severim. Iki kez whatsapptan yazdi buyuk aralikla, ikisindede kisa konustum, isteydim yogundum cunku, onada soyledim ama sonrada kendim yazmadim

Hevesim olmadi

Babaannem hep kuser benden hic sormuyorsun beni diye. Ama insanlarla konusmaktan kaciyorum bir nevi. Ne yapsam? Bana tavsiye verin lutfen