Kimseye anlatamadigim icin burada icimi dökeyim

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
73
- Yurtdışı
öncelikle merhaba kizlar
benimki belki cok büyük bir sorun degildir ama kafama cok takiyorum ve baska bir sehire tek basina tasindigim icin arkdaslarimdan uzagim kimseye birsey anlatamiyorum.
Gelelim konuya benim calistigim yerde haftada 2 defa bir cocuk geliyor birkac saat calismak icin.ben daha 2 aydir ordayim yeniyim yani.
o cocuk icin yakisikli biri diye düsünmüstüm ama daha fazlasi yoktu. sonra baktim bu beni izliyor bana bakiyor hep. Bu bakislardan sonra bende anlamadim ama onu kafama takmaya basladim yani asikmi oldum ne bilemiyorum bunun ne oldugunu.. Geldiginde ben ona bakmamaya calisiyorum basariyorumda ve bakmadigim anlarda o bakiyor hep fark ediyorum bunu ama hic benimle konusmuyor sadece selamlasiyoruz tokalasiyoruz. Sadece kalabalik ortamda hepberaber sohbet ettigimizde bazen bir cümle konusuruz ama daha fazlasi yok. Ve ordaki herkesle konusuyor sohbet ediyor birtek benimle bakmakta kaliyor. Ne yapabilirim sizce??? bu arada burcuda Balik..baliklarin insani oyaladigini duymustumm. bi böyle bi söyle olurlarmiss. Bukadar cok kafama takmamin sebebide 1.5 yil sonra yine birinden hoslandim begendim bu yüzden cok takiyorum kafama..
off simdi icim rahatladi gibi ya kimseye anlatamamak ne kötü birseymis.. cvplayanlara simdiden tsk ederim
:58:

canım bende balık burcuyumm..sana açılmakta güçlük çekiyor olabilir hemen önyargılı davranma her insan aynı değildir sonuçta..hem balıklar çok romantik oluur sevdiği insana çok düşkün olurlaar..

senden hiç yüz bulamadıgı için cesaret edemiyor olabilir..zamana bırak sende normal bi arkadasın gibi konuş uzak durma bişey kaybetmezsin sonuçta :34:

normal arkadaş gibi konuş bakalım ..kişiliğini felan tanırsın sonra bişeyler olursa olur zaten.iyi şanslar

canım benim burcuna bakıpta ön yargılı davranma ama çokta ciddiye alma yaşadıklarını, etkilenmiş olabilirsin ama bu sadece bir heveste olabilir, zamana bırak bence. zaman herşeyin ilacıdır. eğer yaşadığın duygular dahada yoğunlaşırsa o zaman ciddi olarak düşünmek lazım:) senin için hayırlı ne ise o olsun...

öncelikle merhaba kizlar
benimki belki cok büyük bir sorun degildir ama kafama cok takiyorum ve baska bir sehire tek basina tasindigim icin arkdaslarimdan uzagim kimseye birsey anlatamiyorum.
Gelelim konuya benim calistigim yerde haftada 2 defa bir cocuk geliyor birkac saat calismak icin.ben daha 2 aydir ordayim yeniyim yani.
o cocuk icin yakisikli biri diye düsünmüstüm ama daha fazlasi yoktu. sonra baktim bu beni izliyor bana bakiyor hep. Bu bakislardan sonra bende anlamadim ama onu kafama takmaya basladim yani asikmi oldum ne bilemiyorum bunun ne oldugunu.. Geldiginde ben ona bakmamaya calisiyorum basariyorumda ve bakmadigim anlarda o bakiyor hep fark ediyorum bunu ama hic benimle konusmuyor sadece selamlasiyoruz tokalasiyoruz. Sadece kalabalik ortamda hepberaber sohbet ettigimizde bazen bir cümle konusuruz ama daha fazlasi yok. Ve ordaki herkesle konusuyor sohbet ediyor birtek benimle bakmakta kaliyor. Ne yapabilirim sizce??? bu arada burcuda Balik..baliklarin insani oyaladigini duymustumm. bi böyle bi söyle olurlarmiss. Bukadar cok kafama takmamin sebebide 1.5 yil sonra yine birinden hoslandim begendim bu yüzden cok takiyorum kafama..
off simdi icim rahatladi gibi ya kimseye anlatamamak ne kötü birseymis.. cvplayanlara simdiden tsk ederim
:58:

Kendinizi bu husuta yalnız hissedip paylaşımda bulunmuşsunuz, hoş...

Salt size değil genel bir gözlem olacak ama kızlarımız ne kadar "Bakıyor, acaba o da hoşlanıyor mu, seviyor mu, açılacak mı?...." diyerek kafalarını meşgul ediyorlar...

Belki ben net insanlarla karşılaştığım ve bu şekilde arada bırakılmadığım, net insanları sevdiğim içindir; garip geliyor karşı taraftan somut bir adım gelmedikçe ne olur, ne olacak diye kafa yormalar...

Bu durumda iki seçenek var: Adam ilginizi fark ediyor, egosunu tatmin için bakışlara karşılık veriyor (kendisine baktırmaya uğraşıyor) yahut da gerçekten sizinle bir şeyler yaşamak istiyor. Her iki durumda da yapabileceğiniz bir şey yokken bunu dert etmek onca meselenin içinde ne büyük külfet...

İş yerlerinde, girdiğiniz ortamlarda sizin dediğiniz tarzda sizi sürekli izleyen, siz bakınca kafasını çeviren ama sonrasında takip ettiğini bildiğiniz öyle çok insan oluyor ki... Hangi birine kafa takıp "Bu beni seviyor mu acaba?" diyelim ki? Sevmeye, sevilmeye layık, yanımıza yakışan adam bunu mertçe gelip söyleyendir... Diğerleri "kalabalık bir seyirci grubu" olarak kalır ancak...

Sizin tarifinizdeki adam için bir sürü ihtimal geliyor aklıma, sadece bakıyor olabilir... Zaten sizin yeni olduğunuz bir ortama nadiren geldiğine göre onu yeterince tanımıyorsunuzdur, hayatında başkası olabilir, arada sizinle de bakışıyordur ve daha bir sürü şey..

Hayatınıza anlam katacak kişinin gelişini hızlandıramazsınız, o aklındaysa gelir zaten... Bizimle paylaşmanız da güzel ama benim gibi net insanları seven,"Cesareti yoksa kendisi de olmasın" diyenler onun ilgisini gereksiz, kendisinin de "bakışma macerası" olanlar bu durumu romantik bulacak... Umarım buradaki yorumlar kafa karışıklığınızı giderir ama herkes kendi penceresinden baktıkça, siz bu durumu umursadıkça zihninizde daha çok yer kaplayacak...

"Başlarda sadece yakışıklı dedim, fazlası yoktu ama sonra bana baktığını fark ettim, anlayamadım kafama takıldı, aşık mı oldum" demenize bakılırsa 1.5 yıl sonra birinden hoşlanmış falan değilsiniz... Bakışları ilgi isteğinizi tatmin etmiş, yakışıklı bulduğunuz bir adam tarafından izlenmek sizi mutlu etmiş o kadar... Tek başına yeni bir ortama girmeniz, fikren paylaşımda bulunabileceğiniz kimsenin olmayışı da bu durumun size bu kadar iyi hissettirmesinin diğer bir sebebi... "Ötesi de olabilir" diyorsanız da bunu ancak zaman gösterir... :68:

umutlu_oL cok güzel birsey yazmissin gercektende öyle. bende artik öyle düsünmeye calisacam
cesareti yoksa kendiside olmasin..gercekten ciddi olsaydi coktannn bana gelip söylerdi.. yarin yine görecem onu bakalim ne olacak..

ayy kizlarr bugün pek takmadim kafama bakmadimda öyle normalce isimi yaptimm
sonra bir ufak cocukla ilgileniyordum sonra bu geldii yanima ufak cocukla konusmus gibi yapti sonra benlede konustu. ilk defa yaa:66:

Kizlar bana da bakın ya gerçi artık yok kendisi gitti ama 5 ay oluyor bitti bizimki biten birsey ama sormak istedim 5 ay oluyor ama unutamadım off.benimle telefonda konuşurken zaman akıp gitmiş telefonda konuşuyoruz ben utangacim o bendende utangaç fazla konuşmuyor da farkına varmadan 2 saat konusmusuz ama o 2 saatin 1 saati susmakla geçmiştir resmen beni seviyormu sevmiyormu onu bile bilmiyorum ve çocukla da kankayiz 1 gün bana "Kardeşim"Dedi çok üzüldüm sizce seviyormudur beni dürüst olun

Şimdiden teşekkürler hepinize 😊
sonra bir ufak cocukla ilgileniyordum sonra bu geldii yanima ufak cocukla konusmus gibi yapti sonra benlede konustu. ilk defa yaa:KK66:

sonra bir ufak cocukla ilgileniyordum sonra bu geldii yanima ufak cocukla konusmus gibi yapti sonra benlede konustu. ilk defa y

Back
X