kimseye söyleyemediğim birşeyi yazmak istedim sadece

Merve12y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
94
24
28
Kızlar merhaba bu akşam fikirlerinizi sormak değilde kimseye söyleyemediğim birşeyleri yazmak istedim:)Zamanında burda da bir konu açmıştım zaten görüştüğüm biri vardı iki seneye yakın konuştuğum yılan hikayesine dönmüş birşeydi.O zamanlar kızgınlıkla işte beni umutlandırdı yarı yolda bıraktı dalga geçti diyordum.Kızgındım,incinmiştim,büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştım.Şimdi o insan nişanlanmış benim de görüştüğüm biri oldu ama olmadı bitti.Aradan sular aktı çok.geçen gün fotografına baktım yayınladığı öyle bakınca içimden kötü birşey geçiremedim kıyamadım nedense:)Mutlu olmasını yürekten diliyorum.Bana değer vermemiş olabilir,sevmemiş olabilir.ben de bıraktığı kötü izlere rağmen onun mutlu olmasını temenni ediyorum.çünkü hayatımda beni heyecanlandıran,içimi kıpır kıpır eden,mesaj attığında konuştuğumda kalbimin boğazında attığını hissettiren tek insan oldu .Koluna girdiğimde kendimi inanılmaz güvende hissettiğim tek insan koşulsuz herşeye rağmen tüm iyi dileklerimi söylemek isterdim söyleyemiyorum buraya yazayım dedim.O insanla birlikte mutluluğumu kimseyle paylaşmamayı da öğrendim düşmanlarımın aslında çok yakınımda olduğunu öğrendim hislerin en güzelini de hayal kırıklığını da onunla yaşadım gördüm.yaşamam gerekiyomuş demekki diyorum ki belki ben de birini incittim zamanında bilmeden hakettim yasadım öyle geldi geçti biraz uzun oldu ama kocaman sevgiler..:)

güzel düsünün ki, güzel seyler olsun
tekrar biri cikar insallah karsiniza, bunun icin yasamisim bütün olumsuzluklari dersiniz

Rabbim kalbi güzel insanlarla karsilastirsin

Ne güzel.
Bu sizin ruhunuzun güzelliğinden.
Olgunlugunuzdan,karakterliliginizden.
Ne mutlu Size.

çok ilginç geldin bana. yaklaşık 1 sene öncesi beni yarı yolda bırakan biri oldu. ama hiç bi zaman o mutlu olsun beni şöyle mutlu etti böyle kıpır kıpır yaptı diye asla düşünemem. bu insan seni hiç mi ağlatmadı? hiç mi hıçkırıklara boğulmaktan nefessiz kalmadın? uykuların kaçmadı? beddua et demiyorum ama bu kadar iyimser olmak fazla değil mi?

Başlarda üzüldüm evet ama şimdi kötü bişy geçiremiyorum içimden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…