- 20 Şubat 2010
- 486
- 376
- 303
- Konu Sahibi SecretWomen
-
Eylül ayinda ilac tedavisine başladım yalnız ilaclar gün icerisinde uyuduktan sonra veya 12 saat dolmadan etkisini kaybediyor kendime dönüyorum bunu sınadım..Çok bunalmışsın daha fazla negatiflik görmek istemiyorsun hayatında.
Psikolojik destek almaya ne zaman başladın?
Icimden gelmiyor ayrıca pazara gitmem gerekirse de anneme birakiyorum veya kv ama benim gibi ilglenecklerine de inanmıyorum herkes gözüme eksik gelmeye başladı yetersiz anlamsiz..Bi annenin yazısında okumuştum;” doğum yaptıktan sonra tamamen yalnızsın” sözünü..anne olduktan sonra(hele ki 2.kez) sen dönüp aynada bile kendine bakamazken,insanların senin vericiliğinden faydalanmaya çalışması,zaten kazan olan kafayı iyice tenekeye çevirmeleri çok insafsızca.
Çocukları birine bırakıp açık havada yürüyüş yapma şansınız varsa,yapsanız keşke.
Sadece oğlum varken o düşünceler gelince aklima alir çocuğu cikar gezerdim simdi gitmek istemiyorum ve samimiyetsiz geliyo insanlar ve paramiz da yok..Eylül ayindan beri tedaviye başladım ilaca başladıgim ilk ay daha iyiydim pek sallamiyordum kimseyi bu aralar öfke patlamasi yaşıyorum herkese bagiriyorum. .ve cok acik konusuyorum yanlis yapiyorsunuz bencilsiniz vs. Kimseyi dinleyemem falan zaten acik sözlü biri idim ama artik anlamayanlara bagirmaya başladım. .Zamanla iyi olacak her şey inşallah. Dert dinleme, en güzelini yapıyorsun. Psikolojik destek alalı ne kadar oldu bilmiyorum ama devam etmen gerektiğini düşünüyorum. Ben de yeni başladım. Aynı düşüncedeyim. Kimseyi görmek konuşmak istemiyorum ama bu düşüncemin tersini yapıyorum kendimi zorlayıp. Dışarı çıkmak istemiyorsam inadına dışarı çıkıyorum çocuğu sıkıca giydirip. iki çocukla elbet daha farklı , daha zor belki de. Çocukların kaç yaşında?
Sağolun.. avatardaki oğlum simdi 9 yaşında .. simdi tipkisndan 6 aylik kkzim varAvatardaki bebek nasıl tatlı ya maşallah
Psikolog bana ilaçların kötü düşünceleri düşünmeyi engellediğini yani insanı normalleştirdiğini söyledi. emzirdiğim için psikiyatriye yönlendirmedi. Acaba doz değişikliği mi gerekiyor? Tekrar ne zaman gideceksiniz?Sadece oğlum varken o düşünceler gelince aklima alir çocuğu cikar gezerdim simdi gitmek istemiyorum ve samimiyetsiz geliyo insanlar ve paramiz da yok..Eylül ayindan beri tedaviye başladım ilaca başladıgim ilk ay daha iyiydim pek sallamiyordum kimseyi bu aralar öfke patlamasi yaşıyorum herkese bagiriyorum. .ve cok acik konusuyorum yanlis yapiyorsunuz bencilsiniz vs. Kimseyi dinleyemem falan zaten acik sözlü biri idim ama artik anlamayanlara bagirmaya başladım. .
2.5 ay önce doktor gittiğim günden 15 gün sonra tekrar gitmem gerektiğini söylemistiPsikolog bana ilaçların kötü düşünceleri düşünmeyi engellediğini yani insanı normalleştirdiğini söyledi. emzirdiğim için psikiyatriye yönlendirmedi. Acaba doz değişikliği mi gerekiyor? Tekrar ne zaman gideceksiniz?
Geçmişte ilaç da kullandım. Tekrar konuşup doz değişikliği, ilaç ekleme yaptığı olmuştu o nedenle sordum.2.5 ay önce doktor gittiğim günden 15 gün sonra tekrar gitmem gerektiğini söylemisti
Evet pzt gitmem gerek..Geçmişte ilaç da kullandım. Tekrar konuşup doz değişikliği, ilaç ekleme yaptığı olmuştu o nedenle sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?