- 20 Şubat 2010
- 486
- 376
- 303
- Konu Sahibi SecretWomen
2. Cocuktan sonra maddi anlamda zor günler geçirmeye başladık. Ailemin de destegi yok denecek kadar az dı. .ailem yakin cevrem sadece bana dertlerini atil rahatlayip uzaklasip gittiler.. ve son zamanlarda bana birsey oldu ki bana derdini anlatmaya baslayan insanları dinlemiyorum kaçıyorum .. hatta bagirip cagiriyorum ben ne haldeyim sen buna mi takiyorsun deyip kaciyorum..telefonu açmiyorum evdeyim yorgunum diyorum. . Ve artik insanlar bana cok saminiyetsiz , uzak gelmeye başladılar. . Bana anlattiklari sıkıntıları benim derdimden daha basit görüyorum ve benim halimi formaliteden sormalari zoruma gidiyor. . Dışarı çıkmak yeni birilerini tanımak birilerinin bana gelmesini istememek .. neler oluyor bana ..
Herkese bagiriyorum ve bütün insanların menfaate bağımlı ilişkileri olduğunu düşünüyorum. . Psikolojik destek alıyorum sanırım yetersiz bilemiyorum. .
Herkese bagiriyorum ve bütün insanların menfaate bağımlı ilişkileri olduğunu düşünüyorum. . Psikolojik destek alıyorum sanırım yetersiz bilemiyorum. .