- 13 Haziran 2018
- 1.069
- 527
- 123
Sen de mi benim gibisinSizi kendime çok benzetiyorum maalesef :) bende de kaygılı bağlanma problemi var aynı sizin gibi akışına bırakamıyorum geçmişte de bırakamıyorum olayları. Yapı meselesi sanırım çok da değiştirilmiyor maalesef . Ancak kendinizi telkin edebilirsiniz. Daha önce yaşadıklarınız yüzünden farkında olmadan karşınızdakine set çekiyor olabilirsiniz bu da onu durduruyordur. Ama unutmayın sizi gerçekten isteyen erkek her şekilde ulaşır. Hatta siz istemezseniz de ulaşır. Belki sadece sizden bir adım görmek istiyordur. Bir adım atın ona bir şey kaybettirmez karşılığı ne olacak görün. Ona göre siz de yolunuza bakarsınız. Unutmayın bu dünyaya yalnız geldiniz herkes geçici. Sonra ayrılıklar büyük yıkımlara yol açabiliyor bizim gibiler için :)

Neyseki buluşma sonrası yine yazdı hatta akşam da yazdı ama ben siz dedim şakasına biraz da kızgındım tepkisini merak ettim sonra şakaya vurdum çünkü trip atacak kadar yakın değilim iyi hamle falan dedi iyi eğlenceler dedim bitti. Kafamı karıştırdığı için yazmak istemiyorum kendi kendime.
Bir gündür yazmadı son fotolarımı beğenmedi. Devamlı tetikteyim çevrimiçi görünce instagramda sinirleniyorum falan.
Önceki ilişkimde seviyordum anlarım bunu sevmiyorum daha yeni tanıyorum. niye böyle oldum kendimi atasım var. Kaygılı bağlanma problemi için ne yapılabilir bilmiyorum. Keşke çözsek sen de ben de.