• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimseyi sevemiyorum, beğenemiyorum bile...

yelizzce1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.575
1.538
63
ben 27 yaşındayım, bu vakte kadar birkaç sevgilim oldu, içlerinden sadece 1 tanesini çok çok sevdim. gerçekten aşk bence o histi yani. ama her türk kızının başına gelen şey bana da oldu ve o çok sevdiğim hatta tek sevdiğim kişi de sonunda beni terk etti. bu dediğim olay da 2011 yılında oldu. tabi üzüldüm falan ama zamanla geçti tabi. ondan sonra kime şans verdiysem 3 günü geçmedi açıkçası. herkes bana çok seçici olduğumu falan söylüyor artık arkadaşlarımın biriyle görüş artık ileride seversin telkinlerinden bıktığım için birilerine şans veriyordum ama başta zaten ısınamadığım kişilerden en ufak bi hata görünce direkt sepet havası. hata dediysem de, ufacık anlaşmazlıklar. sonra da bitiyordu işte.

yani en son sevgilim 2 yıl önce falan oldu. ama onu da sevemedim. hani mesaj attığında evin önüne geldiğinde kalbim çarpsin, heyecanlanayım, midemde kelebekler uçuşsun, onu düşüne düşüne sabahı edeyim istedim ama yok. olmadı. ne arıyorsun diyenler olacaktır. ben dünya güzeli olmamakla birlikte yine de dış görünüşe önem veren biriyim. yani yapıcak bir şey yok. böyle. tabi çağatay ulusoy beklemiyorum ama insan bi beğenmek de istiyor. onun dışında da işte basit şeyler, kafalar uyuşsun falan filan. fakat sevgililerimin nerdeyse tamamının bu kriterlere uymasına rağmen neden bende yaprak kımıldamıyor? hani neden ben de mutlu olamıyorum başkaları gibi.

herhalde insan hayatında sadece 1 kişiyi sever olayı doğru, en azından benim için geçerli. gerçi artık onu da istemiyorum. gelse mesaj atsa beni heyecanlandırmaz. ne sıkıntılı bi insanım ben ya:)

ben 27 yaşındayım, bu vakte kadar birkaç sevgilim oldu, içlerinden sadece 1 tanesini çok çok sevdim. gerçekten aşk bence o histi yani. ama her türk kızının başına gelen şey bana da oldu ve o çok sevdiğim hatta tek sevdiğim kişi de sonunda beni terk etti. bu dediğim olay da 2011 yılında oldu. tabi üzüldüm falan ama zamanla geçti tabi. ondan sonra kime şans verdiysem 3 günü geçmedi açıkçası. herkes bana çok seçici olduğumu falan söylüyor artık arkadaşlarımın biriyle görüş artık ileride seversin telkinlerinden bıktığım için birilerine şans veriyordum ama başta zaten ısınamadığım kişilerden en ufak bi hata görünce direkt sepet havası. hata dediysem de, ufacık anlaşmazlıklar. sonra da bitiyordu işte.

yani en son sevgilim 2 yıl önce falan oldu. ama onu da sevemedim. hani mesaj attığında evin önüne geldiğinde kalbim çarpsin, heyecanlanayım, midemde kelebekler uçuşsun, onu düşüne düşüne sabahı edeyim istedim ama yok. olmadı. ne arıyorsun diyenler olacaktır. ben dünya güzeli olmamakla birlikte yine de dış görünüşe önem veren biriyim. yani yapıcak bir şey yok. böyle. tabi çağatay ulusoy beklemiyorum ama insan bi beğenmek de istiyor. onun dışında da işte basit şeyler, kafalar uyuşsun falan filan. fakat sevgililerimin nerdeyse tamamının bu kriterlere uymasına rağmen neden bende yaprak kımıldamıyor? hani neden ben de mutlu olamıyorum başkaları gibi.

herhalde insan hayatında sadece 1 kişiyi sever olayı doğru, en azından benim için geçerli. gerçi artık onu da istemiyorum. gelse mesaj atsa beni heyecanlandırmaz. ne sıkıntılı bi insanım ben ya:)
Sen o bulduğun aşkı arıyorsun. O yüzden de kendini yeni ilişkilere tamamen kapatmışsın. Çevrenin baskısı ile de birileri ile tanışıp olmadı deyip sepetliyosun. Terkedilmek belki seni çok kırdı o yüzden de erkeklere karşı bi ön yargı intikam duygusu da geliştirmiş olabilirsin farkında olmadan.

O tek sevdiğim dediğin kişiyi unutamamış olabilir misin?
Terkedilmek sanki tamamlanmamış bi ayrılık gibi geliyor bana. Hani o bitirmiş ama sen daha bitirememişsin gibi

Sen o bulduğun aşkı arıyorsun. O yüzden de kendini yeni ilişkilere tamamen kapatmışsın. Çevrenin baskısı ile de birileri ile tanışıp olmadı deyip sepetliyosun. Terkedilmek belki seni çok kırdı o yüzden de erkeklere karşı bi ön yargı intikam duygusu da geliştirmiş olabilirsin farkında olmadan.
evet o zaman hissettiğim çocuksu duyguları istiyorum belki de..

O tek sevdiğim dediğin kişiyi unutamamış olabilir misin?
Terkedilmek sanki tamamlanmamış bi ayrılık gibi geliyor bana. Hani o bitirmiş ama sen daha bitirememişsin gibi
unuttum sanırım. çünkü eskiden yani unutamadığım dönemlerde nerdeyse her gün aklıma gelirdi, hep onu düşünürdüm, ama şimdi ayda yılda bir. zaten sevgilisi de varmış. bunu öğrenmeme rağmen üzülmemiştim takmamıştım. yani unutamadığımı sanmıyorum.

evet o zaman hissettiğim çocuksu duyguları istiyorum belki de..
Evet. Olabilir. O yüzden o anda takılı kalmak yerine geleceğe bakıp yeni insanları karakter ve kişiliklerine göre tanımaya çalış. Hataları hepimiz yaparız önemli olan hatanın boyutu sadece

Eski sevgili unutulmuş olsa bugün bu konuda yerini almazdı. Unutum denmezdi ;)

Birini sevsen için ısınsa ne olacak muhtemelen ailesi sorun çıkaracak huzur bozacak bu hep böyle değil mi kimse kandırmasın kendini şimdi eşimi gördüğüm an işte budur aşık oldum demedim ama gerçekten çok iyi bir insan daha iyi biri rastlar mıydı sanmıyorum ama ailesi...Her kavga sebebimiz onlar oldu hep onlar gerçekten yoruldum.Çokta birşey beklememek lazım bu hayattan hep imtihan.

Kısmet meselesi eğer olacağı varsa insanın dili tutuluyor olmayacak ise Rabbimize tevekkül etmeliyiz
Nasıl bir ortamda çalışıyorsunuz belki kafa dağıtip biraz açılabileceğiniz bir ortam birileri vardır diye umuyorum

Bence insan ruh eşiyle karşılaşmışsa ki bu bizim hayatta bi defa olur diyip gerçek aşk diye nitelendirdiğimiz duyguyu yaşatan kişidir. Her yeni geleni onla kıyaslıyor. Ama bilmek gerekir ki bununla bir yere varılmıyor. Benimle aynı yaştasin o duyguyu bir defa tattım. Şuan kalbimde o da dahil kimse yok ama onu hala sevmesem bile aradığım kişi oymuş biliyorum. Bu yüzden tekrar bu duyguyu yaşamak çok zor. Zaten kafandaki gibi biri çıksa bir ömür çıkmaz aklından emin ol. Velhasıl aşk nasiptir.

Gercek aşk eski sevgiliniz olabilir.ama her ask mutlu sonla bitmez.bence kendinize sans verin eskiyi dusunmeyin giden gitti artik olacagi varsa 7 yil gecmis elbet olurdu.boyle seyleri hic anlamam o mutluyken ben niye onun hayaliyle mutsuz olayim.kendimi seviyorum ve bu hayat boylr sacma seylerle vakit oldurecek kadar degersiz degil.belki sizi daha mutlu edecrk kisileri kacirdiniz.eski eskide kaldi onunuze bakin.kimseye gecmisten fayda gelmez

Bir dahaki sefere dünyaya geldiğinde bulursun artık gerçek aşkı , adam seni terk edip başka kıza gitmiş. 7 yılın boşa geçmiş. 7 sene . Aç gözünü , Gençliğin geçiyor kendine gel, 21 yaş nere , 27 yaş nere

Bir dahaki sefere dünyaya geldiğinde bulursun artık gerçek aşkı , adam seni terk edip başka kıza gitmiş. 7 yılın boşa geçmiş. 7 sene . Aç gözünü , Gençliğin geçiyor kendine gel, 21 yaş nere , 27 yaş nere
Aslinda soylediklariniz dogru aci ama gercek.Uslubunuz cok guldurdu ama:KK70:

Back
X