Kimseyi sevemiyorum.

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
Aylar once ayrildigim bi sevgilim vardi onu unutamadim diyemem aslinda ama hala aklima geliyo icim cok kotu oluyo parcalaniyo ama sevmiyorum onu eminim. Yeni bi sayfa actim kendime yeni birisi var artik 10 aydir cikiyoruz onunla mukemmel anlasiyoruz dort dortluk vakit geciriyoruz super otesi bir insan.Onu ove ove bitiremem bes dakika konusmadik mi hemen canim sikiliyo msj atiyorum :) ama yok iste yoookk asik olamiyorum hoslantidan oteye gitmiyor! napsam ne etsem cozemedim, cozemiyorum.. Akil verin bana.. Onu sevmiyorum sanki kandiriyormusum gibi oluyo :( birkac defa ayrildim fakat uc gunden fazla surmedi cok alismisim ben ona :(

Aylar once ayrildigim bi sevgilim vardi onu unutamadim diyemem aslinda ama hala aklima geliyo icim cok kotu oluyo parcalaniyo ama sevmiyorum onu eminim. Yeni bi sayfa actim kendime yeni birisi var artik 10 aydir cikiyoruz onunla mukemmel anlasiyoruz dort dortluk vakit geciriyoruz super otesi bir insan.Onu ove ove bitiremem bes dakika konusmadik mi hemen canim sikiliyo msj atiyorum :) ama yok iste yoookk asik olamiyorum hoslantidan oteye gitmiyor! napsam ne etsem cozemedim, cozemiyorum.. Akil verin bana.. Onu sevmiyorum sanki kandiriyormusum gibi oluyo :( birkac defa ayrildim fakat uc gunden fazla surmedi cok alismisim ben ona :(

yaşlarınız kaç acaba

O bugun senden "denedik ama olmuyor, bu iliskiden beklentilerimiz karsilikli olarak karsilanamayacak." diyerek ayrilsa ne hissedersin bunu dusun. Insan bazen yanindakinin kiymetini kaybetmeden anlamiyor. Gecmisteki aciya takili kalmamalisiniz.

aynısıııını yaşıyorum arkadaşım :53:

Kadinlar kendilerini guldureni sever, aglatana asik olur diye bosuna dememisler :)))

Eldekinin degerini bilememe soz konusu bence. :51:

Aynı olay bendede mevcut fakat ben memnunum üzülen taraf olmuyorum hiç sevmediğim insanın hareketleri beni yıkmıyor :1:

Back
X