• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseyi uygun bulmamak

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
626
386
103
30
Merhaba herkese. Bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. 26 yaşındayım ben. Karşıma sürekli birileri çıkıyor evlilik niyetinde . Başta konuşuyorum hoşuma giden oluyor ama sonra bir şey oluyor soğuyorum . O kadar garip ki ben de şaşıp kalıyorum bu duruma. Birden pat diye bir soğukluk giriyor içime . Neden böyle bilmiyorum . Acaba diyorum eski nişanlım büyü falan mı yaptırdı artık böyle bile düşünür oldum çünkü gerçekten çok garip bir durum . Kendime hiç kimseyi yakıştıramıyorum , çok çok fazla seçici olmaya başladım . Örneğin mesajda napiosun yazdı diyelim soğuyorum konuşmuyorum 😄biraz komik bir örnek oldu ama soğumamın saçma nedenlerinden birini söylemek istedim . Geçende bir polisle konuştuğumu yazmıştım buraya . Üç kere görüştük bana bugün napiosun canım yazmış . O kadar sinir oldum ki anlatamam . Hem kötü yazmasından hem canım demesinden. Tersledim daha ne kadar konuşalı olmuş da bu samimiyet ben hoşlanmam bu tarz şeylerden dedim . Tamam ee napiosun yazmış . Salak salak konuşuyor mesajda . Yüz yüze daha iyi ama onda da biraz sıkılmaya başladım . Bir yandan da kendi kendime diyorum ki sen böyle armutun sapı üzümün çöpü diye diye belki hayatının aşkını kaçıracaksın . Ama elimde değil , konuştuğum kimse sanki bana denk değilmiş gibi geliyor . Yaşadığım nişan süreci belki beni böyle yaptı ama inanın ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şans versem mi diyorum bazen ama işin içinden çıkamadım . İçimi dökmek istedim buraya

Konuştuğum kimse dengim değil gibi derken sizin özelliğini ne acaba ?
Herkese kulp bula kişiler genelde bana göre çok vasıfsız tipler oluyor. Kusura bakmayın sizi tanımıyorum ama bir arkadaşım var 3000₺ maaş alıyor ve kendini prenses hayatı yaşıyorum zannediyor😂 Aklıma o geldi.

Herkese kulp bula kişiler genelde bana göre çok vasıfsız tipler oluyor. Kusura bakmayın sizi tanımıyorum ama bir arkadaşım var 3000₺ maaş alıyor ve kendini prenses hayatı yaşıyorum zannediyor😂 Aklıma o geldi.
Ben de 6 bin alıyorum ama prenses hayatı yaşamıyorum yani 😄 böyle düşünmemin maaşla bir alakası yok. Fikirleri, üslubu , diksiyonu ...

Kendine güvenen insanlara bu saldiri neden ? Dengini bulamamak her zaman ben daha üstünüm anlamina gelmiyor. Mesele akademik kariyerim varsa ayni sekilde bir es bulmak isterim, kendim iyi para kazaniyorsam benden düsük maas alan birini istemem. Insanin kriterlerinin olmasi burnu havadalik degil bence.

2 gunde "cnm" diyenler bana da hep cok sahte ve itici gelmistir. Her tanistiklarina boyle konusuyor sanirim bu zatlar, pelesenk olmus dillerine.
Hayatinizin aski, sizi sinir edecek seyler soylemez axine sizin bayilip ayilacaginiz sekilde epey etkilenmenize yol acar. Bence yanlis kisiler oldugu icin boyle hissediyorsunuz.

Ben sizi haklı buldum. Çiçek gibi genç insansınız. Eğitiminiz var, paranızı kazanıyorsunuz. Tabi ki iyi birini karşınızda görmeyi istemek hakkınız. Ayrıca dün bir bugün iki “napıosun canım” gibi hem laubali hem de cehalet kokan bir mesajı görsem ben de anında buz gibi soğurdum. Belki karşınıza gerçekten doğru biri çıkmamıştır.

Kendisine asgari ucret diyoruz ulkede oldukca populer , zaman zaman da yukseliyor nazli biraz ...biz siradan yasayan ölumluler onunla gecineni degil bizzat paranin miktarini kucuk goruyoruz yukselsin diye .....

Nasıl tanışıyorsunuz? Ben mesela (neredeyse istisnasız) yolda karşılaşıyorum ya da bir sebepten denk geliyorum, sonra muhabbeti sarıyor,sonra adım adım yan yana kol teması, el temasi ,başka temaslar falan (🤪) bir şekilde bir çekimle başlıyorum ilişkiye. O yüzden of dedi püf dedi soğudum,durumu olmuyor. Çünkü aramızda çekim olmuş oluyor.
Ama internette DMden yürüyen biriyle tanissam ya da eşim dostum birini önerse (hiç yaşamadım ama) benim için arada çekim olmadığı için çabucak vazgececegim biri olurdu heralde. Çünkü zaten erkekler ilginç yaratıklar, çok da tahammül edilesi değiller,beyinler farklı çalışıyor bir kere. Arada çekim olmadıktan sonra, kolay değil bir erkeğe tahammül etmek:)
O yüzden benim önerim aranda çekim olmayan insanlarla boşu boşuna konusma

Napiosun yazanı ben de olsam hayatımdan çıkarırdım. Bu, karşıdakinin kültürsüz olmasıyla ilgili bir ipucudur bana göre. Kitap okumuyordur en basitinden. 🤷🏻‍♀️

++++
Türkçe yazmayı bilmeyen birinden ben de soğurum

Merhaba herkese. Bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. 26 yaşındayım ben. Karşıma sürekli birileri çıkıyor evlilik niyetinde . Başta konuşuyorum hoşuma giden oluyor ama sonra bir şey oluyor soğuyorum . O kadar garip ki ben de şaşıp kalıyorum bu duruma. Birden pat diye bir soğukluk giriyor içime . Neden böyle bilmiyorum . Acaba diyorum eski nişanlım büyü falan mı yaptırdı artık böyle bile düşünür oldum çünkü gerçekten çok garip bir durum . Kendime hiç kimseyi yakıştıramıyorum , çok çok fazla seçici olmaya başladım . Örneğin mesajda napiosun yazdı diyelim soğuyorum konuşmuyorum 😄biraz komik bir örnek oldu ama soğumamın saçma nedenlerinden birini söylemek istedim . Geçende bir polisle konuştuğumu yazmıştım buraya . Üç kere görüştük bana bugün napiosun canım yazmış . O kadar sinir oldum ki anlatamam . Hem kötü yazmasından hem canım demesinden. Tersledim daha ne kadar konuşalı olmuş da bu samimiyet ben hoşlanmam bu tarz şeylerden dedim . Tamam ee napiosun yazmış . Salak salak konuşuyor mesajda . Yüz yüze daha iyi ama onda da biraz sıkılmaya başladım . Bir yandan da kendi kendime diyorum ki sen böyle armutun sapı üzümün çöpü diye diye belki hayatının aşkını kaçıracaksın . Ama elimde değil , konuştuğum kimse sanki bana denk değilmiş gibi geliyor . Yaşadığım nişan süreci belki beni böyle yaptı ama inanın ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şans versem mi diyorum bazen ama işin içinden çıkamadım . İçimi dökmek istedim buraya
Belki kovalamayı sevenlerdensindir.

Back
X