kimyasal deyeri ??

Zehna67

sabır ve duâ (küçük meleğim artık benimlesin)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.186
768
43
Kizlar yaa kafama takilan bi durum var bat a 6gun kala cile gitmek durumunda kaldim ve gebelik supem var deyip ilactan once test yapildi ben negatifi okudum sadece meyerse o deyer 1.03müs bat 6gun kala ve adet gunu test yaptim hafifde olsa cikmisti gunum bir gun gecmisti ertesi gun kan gelmeye basladi ama boyle su gibi açik penbe acile gittim dusukmu oluyor diye tabi tatlil olana kadar aksam olmustu ve sonuç sifir ben oyle bi agri cektimki bagira bigira agladim agridan ki hic adet sancisida cekmedim o kanama hep penbe ve 8gun surdu ve adetim en fazla 4gun surer doktor dedi adet olmuşsun ben hala inanmiyorum.
Size sorum.
Ben kimyasalmi gecirdim aceba eyer gecirdiysem kan uyusmazligimiz var iynenin zamnida gecti aceba kimyasalda iyneye gerek varmi teşke hamile kalmiş olayim hic bir sikintim yok tum tahlillerim temiz utrason muaynem tum hormon tahlillerim herseyim 4.ayimiz bu ay bklm kafama hep takiliyo.
Yardimmmm edinnnnnn...

Kizlar lutfen bi cvp verin..

Kimyasal da hicbirseye gerek yok canım eğer kimyasal ise galiba öyle sakin olduğun vakit bebisin gelir sorun olmadığını gösteriyor bende 2 ağustosta kimyasal yasadim sonra yine hamile kaldim parça geldi mi sende benim normalde de ağrılı olduğu için yine ağrılı idi inşallah bu sefer bebeğin seninledir canım

14 Ağustos ta kimyasal gebelik yaşadım korunma hemen hamile kalırsın kimyasal gebelikte hiçbişeye gerek yok sadece beta değerini takip et demişti doktorum sınırlanması yada 5 in altına düşmesi gerekmiş kendini kasma ve asla korunma bu arada folik asit kullanmaya başla

Canim 4aydir kullaniyorum folik asudi keske kimyasal olsa bilmiyorum sanki kimyasal gibiydi zaten cok istiyoruz keske bu ay kalsam bat 21ekim..

Yok canim su gibi penbe bi kandi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…