Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba arkadaşlar..kimyasal düşük yapıp gebe kalan arkadaşlar kimyasal gebeliğiniz nekadarlıktı ve takrar nezaman hamile kaldınız?
merhaba arkadaşım.tşk bilgi verdiğin için ama görüyorumki bu konuda kimse yazışmak istemiyorcnm ben kimyasal gebelik yasadım ama henuz hamıle degılım. çalışmalara basladık bu ay bakalım allahın ıznıyle beklemedeyım su an sonuc ıcın.
benımde 5 haftanın ıcınde dusmustu kendiliğinden. herşey cok normal gorunuyordu gebelık belırtıleır yerlesme kanaması falan. adetıme 5 gun kala gebelık testınde ogrendım cok erkendı aslında kan testı yaptırdım 133 cıktı. sonra zaten kahverengı lekelenmelerım basladı ve 5 haftanın ıcınde dustu
allahım birdaha yasatmasın inşallah. kimseye yaşatmasın. ilk gebeliklerde cogu kadında olan bişeymiş bu durum. ben doğum kontrol hapını yenı bırakmıstım ertesı ay korunurken oldu gebelık. o yuzden yumurtam kalıtelı degıldı ılacın etkısınden dolayı.
şimdi umutla bekliyorum.
senin durumun nasıl?
merhaba arkadaslar kımyasal gebelık neoldugunu bılmıyorum yardımcı olabılırmısınız bana
cok tesekkurederım tam bı bılgım olmadıgı ıcın ogrenmek ıstedım bendede kasım 2de bole bı dusuk olmusdu
benım 5 gun gunum gecmısdı normal teslerde bıse cıkmadı kanda cıkdı sonucu almadan kanamam basladı dokdor vardıyor ben nasıl olur adet oldum dıyordum sevınmeye bıle vakdım olmamısdı
pekı bunun tekrar olma olasılıgı hakkında bılgınız varmı ben 7 aylık evlıyım daha dokdora hıc gıtmedım zaten gıtmeyede cok korkuyorum sankı bı sorun varda solıcekmıs gıbı gelıyo