Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KIZLAR!! 10 temmuz kimyasal gebelik yasadim 6. Haftada düsük yaptım dusuk kanamasi bittikten sonra korunmasiz iliski yasadim 4 gun once regl olmam lazimdi olmadim goguslerim kenarlarinda beyaz minik sivilceler cikti ve ucu koyulasti bel agrim var cok hafif kasik agrim var regl olamadim ama regl olmadan dusuk yaptiktan hemen sonra hamile kalinirmi arkadaslar test yaptoim negatif kan verdim negatif erkenmi verdim acaba kanı ilk gebeliktete boyle olmustu 8. Gun kanda cikmisti biraz daha mi beklesem acaba ama bugun test yaptim 6. Gun adet gecikmesinin kimyasal gebelikteki kanama 10 temmuz oldu acaba 10 agustostamı adet olacam ama geblik belirtileride var yardim edin Bel agrim cok fazla kasik agrim var ve sol tarafta hep batma var vajinamdada iyne batmasi gibi goguslerim yumusak ama sis aciyor gogus kenarlarinda minik beyaz sivilce var teste negatif ama 6 gun gecikti adetim kimyasal 10 temmuzda oldu acaba adetim 10 aguststami olacak ama bu kadar erken agri olmasi sasirtci
Benimde gecikti epey bitkisel çay çörek otu yağı vs kullandım geldi. 2. Sefer tekrar gecikti. Kan tahlilleri yaptıracağım nasipse. Kimyasaldan sonra hormon dengesi bozulabiliyor