Kimyasal gebelıkten şüphelenıyor doktorum ve yüksek ihtimallede öyle olabileceğini söylüyor. Bugun tekrar kan verdım bu kan sonucuna göre haftaya bakıcaz kımyasal gebelık var ise kürtaj öneriyoruz dedi ama ben kürtaj olmak istemiyorum. Doktor tarafından kimyasal gebelik şüphesi olan yada kimyasal gebelik söylenen sonrasında sağlıklı bir sekılde doğum yapıp cocugunu dunyaya getiren varmı acil nolur olanlar yazsın . Ben ne yapacağımı şaşırdım
Kimyasal gebelıkten şüphelenıyor doktorum ve yüksek ihtimallede öyle olabileceğini söylüyor. Bugun tekrar kan verdım bu kan sonucuna göre haftaya bakıcaz kımyasal gebelık var ise kürtaj öneriyoruz dedi ama ben kürtaj olmak istemiyorum. Doktor tarafından kimyasal gebelik şüphesi olan yada kimyasal gebelik söylenen sonrasında sağlıklı bir sekılde doğum yapıp cocugunu dunyaya getiren varmı acil nolur olanlar yazsın . Ben ne yapacağımı şaşırdım
Canim oncelikle gecmis olsun. Bende gecirdim kimyasal gebelik. Sessiz dusuk diyorlar bebek olusmuyor sadece kaset testte ve kan testinde hormona rastliyorsun o kadar. Kendiliginden deger dusup regli oluyorsun
Benim değerim 23 çıktı kimyasal gebelik olabilir dediler şuan 4 aylık hamileyim. Ayrıca kimyasal gebelik de yaşadım kürtaj olmaz diye biliyorum kanamayla atar vücut
Bugun doktor kontrolum vardı en sonkı degerım 59 du 72 olmus doktor dış gebelik yüksek ihtimalle dedi muayene ve sonuçlardan sonra özel hastaneydı benı devlet hastanesıne yonlendırdı git sonuclarını goster muhtemelen ıkı uc gun gozetım altında tutarlar aonra kürtaj olursun dedi yarın devlete gideceğim. Sonucu tekrar paylaşırım herkese simdiden cok teşekkür ederim.
Benim değerim 23 çıktı kimyasal gebelik olabilir dediler şuan 4 aylık hamileyim. Ayrıca kimyasal gebelik de yaşadım kürtaj olmaz diye biliyorum kanamayla atar vücut
Benimde ilk başta kimyasal gebelik dediker değerler cok az yukseldıgı ıcın ama bugun dış gebelik olasılıgı daha yuksek deyıp özelden devlete yönlendirdi. Yarın devlete gıdecegım sonuclarım ile birlikte . Rabbim saglıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inşallah