Kimyasal gebelik doğurganlık belirtisi değilmidir?

BENNU__

iki melek annesi...
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
611
882
323
Merhaba kk hatunları,
Mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim ve hala hamile kalamadım dün kadın doğum dr una muayne için gittim yumurtalıkta ağrı şikayetiyle; herşeyim temiz çıktı.
1 sene beklemek gerekır problem var demek için bunu bılıyorum yinede danışmak istedım doktor hanıma (kimyasal gebeliktede aynı doktora muayne olmuştum )
kafama takılan şu sözleri oldu

KİMYASAL GEBELİK GEBELİK DEĞİLDİR HORMONLARINIZ YÜKSELMİŞ O AY AMA NEDEN BİLMİYORUZ :27: !!!! SONUÇTA ULTRASONDA KESE BİLE GÖRÜNMEDİ 1 SENE SONUNDA GELIRSINIZ SİZE VE EŞİNİZE TESTLER YAPARIZ TEDAVİ OLURSUNUZ. :5:

tamam sebepsiz inferitiye diye bişey var bılıyorum ama benim bu yaşadığım kimyasal gebelik eşim ve benım sağlıklı olduğumuzun göstergesi diilmidir?Dün akşamdan beri kafam çok takıldı bu duruma.
cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim

NOT:Kadın doğum bölümünde açtım konuyu hiç cevap alamdım onun için burayada açıyorum.

kımyasal gebelık aslında her bayanın basına gelen ama cogunun fark etmedıgı bırseymıs
bana gore hamıle kalınabılıyorun gostergesı ancak neden kımyasal olusuyor buda onemlı ?

sebebsız fertıl erkegın sperm sayısının morfolojısının yapısının hareketlılıgının normal strandart olması kadınında duzenlı yumurtayıp catladıp kaılıtelı yumurtalar uretmesı ve ıkı tarafada yapılan hormaon tahlılerınde hıc bısey cıkmaması ve cogu kez detaylı ıncelemeden sonra koyulabılen bır teshısdır her ne kadar tehsıssız gıbı gozuksede
rahım fılmıde ıcınde var elbette
sımdı kımyasal gebelık gecırdım buda bende esımde saglıklıyız anlamına gelmıyor ama saglıksızsınızda demıyoruz neden kımyasal oluyor
bı cok ornek var forumda

ayrıca mayıstan bu yana daha az olmus
ınsallah saglıklı gebelınız olur boy boy cocuklarınız olur
sabır...

Cevap verdiğin için çok sağol öncelikle.:42:
Düşükten sonra 1 ay korunmuşluğumuzda var hani ne zaman gelinmeli temmuzdamı dedım hayır sen hiç hamile kalmadınki dedi.Kafamı bulandırdı iyice :5:

doktorunu degıstırıbılırsın kımyasal gebelıgı gebelık yerıne saymayabılır ama senı tatmın etmek zorunda

doktorunu degıstırıbılırsın kımyasal gebelıgı gebelık yerıne saymayabılır ama senı tatmın etmek zorunda

yani çoookk itici bi doktor zaten 4 hafalık hamileyken peçeteye bulaşan pembe akıntı şikayetiyle gittim tekrar test yapıldı değer 50 çıktı bu değer bizim için hiç bişey diyor.:41:

ne bi ilaç ne bişey

kurban bayramında arkadaşımın başına geldi değeri 30 lardaydı mesela ama dr.ilaçlarla falan destekledi 1 hafta sonra düştü

bende bebegıme hamıle oldugumu ogrendıgımde degerım 35 ıdı canım sonra 2 gunde bır duzenlı duzenlı katladı ve sureklı yukseldı
doktorunu degıstır madem doktor cok onemlı bılıyorsun hangı sehırdesın

istanbul ümraniye gittiğim hastanede çamlıca erdem ZARİF İSMAİL hanımefendi çok soğuk çok ters sağlıklı bi hamileliğiniz varsa gıdın ultrasonda bebeğinizi görün gelin ama sorun varsa yada güleryüz istiyosanız aslaa

hospitalyum denemek istedim ama nöbetçi doktora kalınca benimde acil gitmem gerekiyodu.belkı o zaman ben duygusaldım abarttım diye düşündüm ama hayır kötü olan doktor.

Sağlıklı ve sağlıksızsınız denemez. Buna ancak yumurta ve sperm döllenmiş denebilir ki bu iyi birşeydir.

Tedavide bunları dikkate alıyorlar hiç merak etmeyin.

bnce doğurganlık belirtisidir cnm değerin oluyor çnkü ama giderek hızlıca düşüyor sonunda adet oluyorsun adetle gidio

ß-hcg sadece gebelikte yükselir, öyle olmasa idi, gebelik testi + olana hamile denmezdi, o da 20den sonra + olmaya baslıyor ki sizinki 50ymiş, yani size 'hiç hamile kalmadın ki' demek gayet anlamsız, bence de başka doktora gidin ama benimki de kalp atışını alana kadar 'canlı gebelik' diyemem ve desteklemeye gerek duymuyorum demişti, haklı buldum ama sizinki size hamile kalmadın demiş, abartmış

Back
X